קליקים במרפק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליקים במרפק
    רון
    07/06/2009

שלום לכול הצוות יש לי בעיה במרפק שאני מכופף אותו נציין שהיה לי שבר לפני 3 שבועות וראש הרדיוס התנתק מהחיבור והיה לי שבר פשוט ,עשיתי פיזותרפיה שבועייים וכבר יש תוצאות לשימחתי ביישור בכיפוף ובסיבוב הבעיה היה כזאת שאני מכופף אני מקבל קליקים מאוד כואבים ממעלה מסויימת בכיפוף מהאמצע של היכולת של הכיפוף אני מצליח כמעט כמו ביד השניה לכופף הקליקים הם בעיקר באיזור השבר אבל גם ביד השניה באופן טבעי אני מרגיש ממש חלש את הקליק הזה למה יש את הקליק הזה בכלל ? וממ הנובעים הכאבים ומתי הם צריכים לעבור?
    יש לציין שבכל זווית זה כואב אחרת נניח אם אני מכופף אותו שכף היד בזווית כלפי מעלה אז אני לוקח אותו אחורה אז זה הקליק הכי כואב אחר כך כאשר היד בזווית על הצד והכי פחות כואב אבל עדיין כואב זה בזווית ישרה כאשר כף הי כלפי מטה.
    אשמח להסברים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליקים במרפק

הוספת תגובה

• כאבים במרפק

אורן דיסקין
    07/06/2009

רון שלום .
    כאשר אנו מחזיקים את הגפיים בזויות שונות, שרירים אחרים אחראיים לתנועה או להחזקה של הגפה באוויר ולכן מופעלים כוחות שונים על המפרק, מכאן יש זויות בהן כואב יותר ובאחרות פחות.
    זמן ההחלמה שלך מאד קצר לכן צפה לעוד מס' שבועות של מכאובים. מפרק המרפק הוא מפרק נבזי אשר עשוי להגיב בצורה קשה ללחצים בעת ניסיונות לשפר את טווח התנועה - הייה סבלני אתה נמצא בשלב ראשוני לאחר שבר( זמן החלמה ממוצע של שבר הוא 6 שבועות)-לפי תאור ההחלמה שלך זה נשמע טוב
    סבלנות
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו