גלים קצרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלים קצרים
    אני
    12/06/2009

שלום, יש לי שאלה
    יש לי דלקת כרונית בברך שמאל בצד המדיאלי כבר 8 חודשים... בגיד של האדוקטור
    יש לי גם נוזלים קצת באיזור הזה ונפיחות- כאבים אחרי הליכה ממושכת ואחרי כיפוך ממושך.
    רציתי לדעת אם טיפול בגלים קצרים מתאים ויעזור...
    או לקחת כדורי אטופן לשבועיים?
    וולטרן לא עזר- גם כשהפסקתי עם ספורט.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלים קצרים

הוספת תגובה

• גלים קצרים

אורן דיסקין
    13/06/2009

שלום
    גלים קצרים היא צורת טיפול אחת מיני רבות ואני מניח שהציעו לך זאת משום שלא פתרו את בעיתך בדרך אחרת, הייתי מנסה לברר מדוע הדלקת אינה חולפת ואו מדוע היא חוזרת, האם יש משהו בפעולות היומיום שלך שגורם להפרעה זו?, אולי האבחנה אינה נכונה?,הייתי בודק את הגב התחתון וכן את מפרק הירך והברך שעשויים להקרין כאב לאזור המפשעה והשרירים המקרבים
    לבריאות
    אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי אורן

אני
    13/06/2009

האמת שסטודנטים תירגלו עליי גלים קצרים... אני לומדת פיזיותרפיה... :)
    ביומיום- אני בחדר כושר 4 פעמים בשבוע- אני עושה הליכון 40 דקות (אבל מפסיקה כי כואב לי), ופילאטיס, ומכשירים שעובדים על גלוטאוס מדיוס ומקסימוס, זה ברגליים...
    גב תחתון-לפני כמה חודשים כאב לי מאוד, השרירים היו תפוסים כי מילצרתי יותר מדי, עכשיו זה כבר די בסדר, לא כואב לי...
    ולגבי מפרק הירך- הכל בסדר, אבל שמתי לב בפילאטיס שברגל שמאל אני לא מגיעה לגמרי לסוף הטווח בכיפוף... אבל ממש הבדל של כמה מעלות, לא משמעותי... אם זה קשור בכלל....
    מה אתה מציע? לחזור לאורטופד?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד שאלה

אני
    16/06/2009

יכול להיות שצלע 2 תהיה שקועה יותר בצד אחד לעומת הצד השני? איפה שהחיבור עם המנובריום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו