מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרע במיניסקוסאביחי אזרד02/09/2007
שלום,
אני כבן 30
לפני כחודש קרעתי את המיניסקוס הלטראלי בברך שמאל(תוך כדי קימה מכסא !!),
אובחן קרע ועברתי ארטרוסקופיה- בה אובחן קרע ידית הדלי ובוצע כריתה תת שלמה של המינסקוס הלטרלי- 1. מה הדבר אומר ??
2. אני איש צבא והבירוקרטיה עובדת ולאט..- עתה כשלושה שבועות לאחר הניתוח אני אמור לקבל טיפולי פיזיוטרפיה- כמה זמן ? מה אורך הטיפולים?
3. אנימתקשה בכיפוף, ובבוקר לאחר השינה קשה לי לכופף את הברך, כמו כן לעיתים אנימרגיש שהיא כאילו "בורחת" לי , האם הדבר יעבור?
4. האם כתוצאה מהנ"ל יכולות להיות השפעות על הברך בעתיד??
לתשובתך אודה,
אביחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרע במיניסקוס
דני ליבנה02/09/2007שלום רב
לאחר כריתה של מיניסקוס הברך מתפקדת ללא המיניסקוס בדכ רוב האנשים שעברו ניתוח מהסוג הזה חיים עם זה , אולם בניתוח כמו שלך צריך להשמר מהעמסה גדולה על הברך בעקבות החסר ,מצב שיכול להגביר את תהליך שחיקת הסחוס המפרקי , בקיצור תחשוב שאוטו נוסע עם בולם זעזועים אחד פחות .
רצוי שתתחיל טיפולי פיזיוטרפיה בהקדם עלמנת להמנע מהתפתחות נוקשות והגבלה בתנועה בברך כמובן באם לא תתחיל פיזיוטרפיה אתה עלול לסבול ממגבלה .
בהצלחה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך- קרע ידית הדלי
אביחי אזרד06/09/2007קודם כל תודה,
האם נשאר חלק מהמינסקוס , או איזה אחוז ממנו נשאר?
(להזכיר קרע במינסקוס הלטארלי מסוג "ידית הדלי, בוצעה קריתה תת שלמה)
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריתת מיניסקוס
דני ליבנה07/09/2007שלום רב
גודל הכריתה משתנה בהתאם למצב המיניסקוס בדכ הכריתה לא מלאה אלא אם המיניסקוס כתוש לחלוטין , ההחלטה בהתאם למימצאים תוך כדי ארטרוסקופיה .
בברכה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?