חתך באגודל יד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חתך באגודל יד שמאל
    נעמה
    13/09/2009

שלום לד"ר,

לפני 10 ימים נחתחתי באגודל יד שמאל , לאחר 4 ימים מהחתך ניגשתי לרופא ולא ניתן היה לתפור אך חבשו לי את האגודל עם פולידין למשך שבוע בהתחלה היו לי זרמים מאוד חזקים באגודל ונוצרה גם בצקת ביד , לאחר שבוע מהורדת התחבושת אני מצליחה להזיז את האגודל אך לא בחופשיות בגלל החתך ועדיין יש לי תחושת הירדמות בצד אחד של האצבע , האם מצב זה יחלוף עם הזמן ואוכל לחזור לתפקוד מלא של האגודל ? או שרק אחרי חודש ניתן יהיה לקבוע בוודאות על פגיעה בעצב ? והאם למצב זה צריך פשוט להמתין בסבלנות עדש יחלוף והמקום יבריא?
    בתודה עבור מענה מצידכם
    הפחד שלי הוא מניתוח
    נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חתך באגודל יד שמאל

הוספת תגובה

• חתך באגודל

דני ליבנה
    14/09/2009

שלום רב
    כעת יש צורך להמתין עד להחלמה מלאה ואחוי מלא של הצלקת מבחינת התחושה כנראה שישנה פגיעה תחושתית מסוימת שעם הזמן כנראה שתשתפר באם אחרי תקופה עדין האגודל לא כבעבר יש מקום לעשות בדיקת emg לבדוק האם ההולכה העצבית נפגעה נקווה שזה בסדר החשוב מכל להיות סבלניים .
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו