פיזיותרפיה לפריקת כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיזיותרפיה לפריקת כתף
    אלון
    19/10/2009

לפני 4 חודשים לערך פרקתי את הכתף. בתום הקיבוע התחלתי בטיפולי פיזיותרפיה בקופ"ח שנמשכו כחודשים כשהיום הנני מבצע תרגילים לבדי בעזרת תרגילים שונים מן האינטרנט שנמצאו מועילים יותר "מהטיפול" בקופ"ח לצערי...(בעזרת גומיות, כדור, מתיחות וכו') כיום אני כבר נוהג לבצע שחייה (חזה וחתירה) לחיזוק והגעתי לטווח כמעט מלא לחלוטין.
    שאלתי היא עד כמה חשוב הטיפול הפיזיותרפי המנואלי (עליו קראתי באינטרנט) בעזרת פיזיותרפיסט
    בכדי להגיע לשיקום מלא ולחזור לעסוק בספורט, כיוון שאני נוטה לפנות לטיפול פרטי למשך זמן מה...
    או שהוא זניח יחסית לתרגול??? עד כמה יש צורך לתת דגש לטיפול מנואלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיזיותרפיה לפריקת כתף

הוספת תגובה

• פיזיותרפיה לכתף

אורן דיסקין
    20/10/2009

אלון שלום, ראשית אני שמח שאתה מתקדם ומצליח לבצע פעילות .החשיבות לטיפול המנואלי גדולה מאחר וכך ניתן לשפר טווחי תנועה שלא מושגים באופן עצמאי, כמוכן הפיזיותרפיסט עוקב אחר התקדמותך ומתקן שגיאות (אם יש) בתבנית התנועה. מדריך אותך באופן מדויק יותר לתרגילים המתאימים לך ביותר
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו