קליקים בקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קליקים בקרסול
    מיכל
    23/10/2009

שלום,
    אני בת 20 ,מאז ומתמיד היה לי לפעמים קליקים בקרסול בתדירות די נמוכה
    לא הפריע לי להתנהלות.רק כשזה קרה לפעמים עד שלא יצא הקליק לא יכולתי להמשיך בתזוזה..
    בזמן האחרון זה בא בתדירות יותר גבוהה...

רציתי לדעת האם זו בעיה כלשהי המצריכה סיוע כלשהו?
    בנוסף חשוב לי לציין שכשאני נמצאת בבריכה בזמן שחייה לפעמים בעת עשיית תנועה לא נכונה יכולתי להגיע למצב שכל כף הרגל נתפסת לי לגמרי , רואים שריר כלשהו בבירור וזה מתמשך מספר דקות ורק אז אני יכולה להזיז בחזרה את הרגל.
    האם זה מצביע על משהו שאני לא יודעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קליקים בקרסול

הוספת תגובה

• קליקים בקרסול

דני ליבנה
    23/10/2009

שלום רב
    הקליק נגרם מהמפרק ישנם גורמים שונים מוביליות יתר של המפרק שינויים אוסטיאוארטריטיים נפיחות המפרקים ועוד אלה תופעות שקיימות אצל חלק מהאנשים תרגול איזון שרירי ושמירה על טווחי תנועה יכולים להפחית את עצמת הקליק . אתיכולה לפנותלייעוץ פיזיוטרפי בנושא .
    כיווץ שריר בכף הרגל יכול להגרם כתוצאה מתנועה הכף הרגל במקרה כזה כדאי לבצע מתיחה איטית .
    בברכה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

מיכל
    25/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו