מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות גב מורכבותנילי דיסקין08/11/2009
שלום. יש לי סקוליוזיס קמור לשמאל (כך כתוב בפיענוח, למרות שבולט דווקא צד ימין עליון של הגב).מילדות. ולורדוזיס (שמור) . מזה כחדשיים ,כאבים בצד שמאל בגב התחתון ללא הקרנה, ומזה כ10 ימים כאב חזק שהתחיל בצד ימין בגב תחתון והתפשט לכאבים חזקים בשתי הרגליים מאחור לכל אורכן. צילום סי.טי. הדגים : 1. במרווח בין ל2-ל3 (אם אני כותבת אנגלית כל המייל משתבש)יש בלט דיסק מרכזי עם לחץ על השק הדורלי והיצרות של התעלה. 2. בין ל3 ל-ל4 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי . בשאר החוליות המותניות אין בלטי דיסק אבל במבנה הגרמי מודגמים שינויים ניווניים ( אני בת 67). השאלות. א. האם יש מה לעשות ללא פעולה ניתוחית ב. מה ניתן לעשות עד התור לאורטופד גב. התור די רחוק ואני לוקחת מזה 5 ימים ארקוקסיה(90 מ"ג פעם ביום) ואופטלגין בנוזל - עם הטבה חלקית בלבד. בתודה מראש. נילי דיסקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית גב מורכבת
אורן דיסקין08/11/2009נילי שלום , קרה משהו בתקופה האחרונה אשר שיבש את מצבך כלומר הסקוליוזיס בעמוד השדרה לא השתנה , משהו אחר גורם לכאבים נסי לבחון האם עשית פעילות גופנית מאומצת שלא עשית קודם לכן ,אולי סחבת משהו כבד (נכדים ,סלים ,ריהוט) אולי התקררת מרוחות קרות /מזגן וכד' ... יתכן שחגורת גב תוכל לתמוך בך ולהקל על כאבייך כמוכן אם את נוטלת תרופות לפי הנחיית רופא תני לכך עוד 5 ימים לפחות , נסי ללכת בבריכה ואף לשחות
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?