דלקת בגיד PL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגיד PL
    אבי
    24/01/2010

שלום רב ,
    האורתופד אבחן אצלי - כנראה בינתיים - "רגישות לטרלית של הקובואיד ויותר על פני איזור העצם הססמואידית של גיד PL משמאל" ( קרסול שמאל) .

הופנתי על ידו לטיפולי פיזיותרפיה והפיזיותרפיסט מתחיל איתי בטיפולי אולטרא סאונד .אילו עוד טיפולים יש בארגז הכלים של פיזיותרפיסט לטיפול בבעיה כמו זו ,והאם זה סוג פגיעה טורדנית שתמשך הרבה זמן כי הכאבים עזים ביותר עד כדי אי יכולת ללכת .

לאחר תקופה ארוכה מאוד של כאבים עזים בקרסול שמאל הופנתי לצילום +us של קרסול שמאל .הממצאים על פי הרופא שבדק הייטב וביסודיות : "רגישות לטרלית של הקובואיד ויותר על פני איזור העצם הססמואידית של גיד משמאל " .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגיד PL

הוספת תגובה

• טיפולים לגיד

דני ליבנה
    24/01/2010

שלום רב
    אולטרא סאונד הינו טיפול נילווה ,שיעילותו מוגבלת בודאי שישנם הרבה מאוד סוגי טיפול טכניקות של מובילליזציה לרקרכה תרגילים ועוד .
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מר ליבנה ,זו בדיוק הייתה השאלה .

אבי
    25/01/2010

אילו תרגילים נוספים ישנם מתוך המבחר שכיוונת שיש - או לפחות כיוון יותר מוגדר .שאלתי באה כי לתחושת הבטן שלי, מי שהופנתי אליו לא בדיוק יודע איך להתמודד עם פגיעה כזו ואני לא רוצה סתם לבזבז שבועות של טיפול סרק .אני מוגבל וכואב מידי בכדי שזה יקרה .

בברכה
    ובתודה
    אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדרכה לתרגילים

דני ליבנה
    25/01/2010

האתר אינו מיועד לטפל אולהחליף טיפול אלא הסבר כללי והכונה כללית התאמת תרגילים או כל טיפול אחר נעשית אך ורק לאחר בדיקה במידה ולא קבלת תשובה חפש אחר שכן יתן תשובה
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מר ליבנה ,זו בדיוק הייתה השאלה .

אבי
    25/01/2010

אילו תרגילים נוספים ישנם מתוך המבחר שכיוונת שיש - או לפחות כיוון יותר מוגדר .שאלתי באה כי לתחושת הבטן שלי, מי שהופנתי אליו לא בדיוק יודע איך להתמודד עם פגיעה כזו ואני לא רוצה סתם לבזבז שבועות של טיפול סרק .אני מוגבל וכואב מידי בכדי שזה יקרה .

בברכה
    ובתודה
    אבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו