מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- US יכול ליצור כוויה?קרן23/02/2010
שלום ,
האם US על מקום רגיש כדוגמאת נקע יכול ליצור כוויה ?
האם הג'ל ששמים כשעושים US יכול ליצור אלרגיה ?
מה הטיפול הפיזיותרפי המקובל כאשר יש נקע ( בשלבים האקוטיים)...
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר us וכויה
דני ליבנה24/02/2010ללאקשר לנקע עמידה על מקום אחד עם ראש של us גורמת לעלית טמפ וכמובן ישנו גל שמשמש כתווך אבל לשם כך ראש הus צריך להיות בתנועה כך שאין חשש שתווצר כויה והגל אינו יוצר אלרגיה איני יודע מאין את שואבת את האינפורמציה .
לקבלת טיפול פיזיוטרפי לאחר נקע יש לפנות לפיזיוטרפיסט שידריך אותך ויטפל בכל מקרה us אינו הטיפול לנקיעה
דני ליבננה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטופלתי ב US
קרן24/02/2010לא שואבת את המידע מאף אחד - פשוט טופלתי עשכיו בנקע עשו לי פעמיים US בהפרש של שבוע
הנפיחות עדיין לא ירדה לגמריי ואני מוגבלת בתנועה
אתמול , יום אחרי ה US השני ו 10 ימים אחרי הפציעה כל הלילה גירד לי מאוד ובבוקר ראיתי שזה נראה כמו כתם לידה אדום באזור עשו לי US בקרסול וקצת לכוון הרגל
אם זה לא אלרגיה ולא כוויה אז מה זה יכול להיות ?
איזה טיפול כן עושים ל נקע ??? ...אנא תנו לי עצות פרקטיות ..כנראה שהפיזיותרפסיטית שלי לא ממש יודעת לפחות שאנחה אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולים לנקע
אורן דיסקין24/02/2010שרון שלום
בעקבות נקע מתעוררות מספר בעיות 1. נפיחות 2. ירידה בטווחי התנועה 3. כאב 4. חוסר יציבות
לכל אחת מהבעיות טיפול שונה
1. להורדת הנפיחות קומפרסים ע"י קרח ב48 ש' הראשונות ובמקרה שלך נסי לעטוף עם מס' עלי כרוב את הקרסול ומעליהם ניילון נצמד (כפי שעושים כאשר רוצים להפחית גודש מהחזה בהפסקת הנקה) למשך כשעה. דרך נוספת היא מריחה של שילוב משחות(וולטרן,ונורוטון,טראומיל) הנמכרות בבית המרקחת ללא מרשם ומעל הכל ניילון נצמד לכל הלילה. כמוכן הנעת הקרסול בתנועות flex/point כאשר הרגל מורמת
2. תנועתיות הקרסול והורדת הנפיחות ישפרו את טווחי התנועה וכן צריך את ידי הפיזיותרפיסט
3. הפחתת כאב ע"י קירור וכן ע"י אלקטרותרפיה - מכון הפיזיותרפיה
4. תרגול שיווי משקל - לדוגמא עמידה על רגל אחת - הדרכה במכון הפיזיותרפיה
לגבי כוויה לא נתקלתי בכך לאחר טיפול בus אך איני יכול לשלול,יתכן שזה נוצר מגורם אחר הקשור בטיפול
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?