US יכול ליצור כוויה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• US יכול ליצור כוויה?
    קרן
    23/02/2010

שלום ,
    האם US על מקום רגיש כדוגמאת נקע יכול ליצור כוויה ?

האם הג'ל ששמים כשעושים US יכול ליצור אלרגיה ?

מה הטיפול הפיזיותרפי המקובל כאשר יש נקע ( בשלבים האקוטיים)...
    תודה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    US יכול ליצור כוויה?

הוספת תגובה

• us וכויה

דני ליבנה
    24/02/2010

ללאקשר לנקע עמידה על מקום אחד עם ראש של us גורמת לעלית טמפ וכמובן ישנו גל שמשמש כתווך אבל לשם כך ראש הus צריך להיות בתנועה כך שאין חשש שתווצר כויה והגל אינו יוצר אלרגיה איני יודע מאין את שואבת את האינפורמציה .
    לקבלת טיפול פיזיוטרפי לאחר נקע יש לפנות לפיזיוטרפיסט שידריך אותך ויטפל בכל מקרה us אינו הטיפול לנקיעה
    דני ליבננה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טופלתי ב US

קרן
    24/02/2010

לא שואבת את המידע מאף אחד - פשוט טופלתי עשכיו בנקע עשו לי פעמיים US בהפרש של שבוע
    הנפיחות עדיין לא ירדה לגמריי ואני מוגבלת בתנועה
    אתמול , יום אחרי ה US השני ו 10 ימים אחרי הפציעה כל הלילה גירד לי מאוד ובבוקר ראיתי שזה נראה כמו כתם לידה אדום באזור עשו לי US בקרסול וקצת לכוון הרגל

אם זה לא אלרגיה ולא כוויה אז מה זה יכול להיות ?

איזה טיפול כן עושים ל נקע ??? ...אנא תנו לי עצות פרקטיות ..כנראה שהפיזיותרפסיטית שלי לא ממש יודעת לפחות שאנחה אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים לנקע

אורן דיסקין
    24/02/2010

שרון שלום
    בעקבות נקע מתעוררות מספר בעיות 1. נפיחות 2. ירידה בטווחי התנועה 3. כאב 4. חוסר יציבות
    לכל אחת מהבעיות טיפול שונה
    1. להורדת הנפיחות קומפרסים ע"י קרח ב48 ש' הראשונות ובמקרה שלך נסי לעטוף עם מס' עלי כרוב את הקרסול ומעליהם ניילון נצמד (כפי שעושים כאשר רוצים להפחית גודש מהחזה בהפסקת הנקה) למשך כשעה. דרך נוספת היא מריחה של שילוב משחות(וולטרן,ונורוטון,טראומיל) הנמכרות בבית המרקחת ללא מרשם ומעל הכל ניילון נצמד לכל הלילה. כמוכן הנעת הקרסול בתנועות flex/point כאשר הרגל מורמת
    2. תנועתיות הקרסול והורדת הנפיחות ישפרו את טווחי התנועה וכן צריך את ידי הפיזיותרפיסט
    3. הפחתת כאב ע"י קירור וכן ע"י אלקטרותרפיה - מכון הפיזיותרפיה
    4. תרגול שיווי משקל - לדוגמא עמידה על רגל אחת - הדרכה במכון הפיזיותרפיה
    לגבי כוויה לא נתקלתי בכך לאחר טיפול בus אך איני יכול לשלול,יתכן שזה נוצר מגורם אחר הקשור בטיפול
    לבריאות אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו