בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכף הרגל
    נתי
    03/03/2010

שלום אני בת 22 וב4 חודשים האחרונים יש לי כאבים בחצי מהכף רגל לכוון כרית הרגל והאצבעות. הכאב הורגש בפעם הראשונה בנעל חדשה(סוליה קשיחה ). הפסקתי ללכת עם הנעל אך אני מרגישה שכביכול כבר "נפגעתי" הכאבים מורגשים רק כשהרגל בתוך נעל(כל נעל).. והם באים והולכים בעיקר בכרית הרגל ובשקע שבין הכרית לאצבעות. כשאני לוחצת עם היד לא מורגש כאב.. רק כשאני בהליכה בתוך נעליים. כשאני יחפה לא מורגש כאב. אני חייבת לציין שאני נועלת נעלים שטוחות כל הזמן. וגם איכותיות. האם זה הגיוני שהמגף עם הסוליה הקשיחה פגע לי בצורה כזאת כף הרגל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכף הרגל

הוספת תגובה

• כאבים בכף הרגל

אורן דיסקין
    03/03/2010

נתי שלום
    יתכן שנעל מסוימת גרמה לבעיה אשר לא חולפת גם כאשר הפסקת לנעול אותה. נראה לי שכדאי לפנות לרופא מומחה בכף רגל(אורטופד או כירופוד) אשר יפנו אותך למכון הבונה מדרסים ומשם ללכת למקום מומלץ ע"י חברים/מכרים/ משפחה אשר הולכים על מדרסים ונוח להם .
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו