עקמת נעורים, ואני איננה נערה עוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת נעורים, ואני איננה נערה עוד
    לי
    05/07/2010

שלום לכם. אני בת 28. יש לי עקמת נעורים שנתגלתה בגיל 12 לערך. טופלתי כארבע וחצי שנים במחוכי גב: בוסטון, מילווקי וצ'רלסטון. העקמת אולי קצת רוסנה אבל לא פחתה- יש לי כ-48-50 מעלות.
    ממה שאני יודעת יש לפחות שני מוקדים לעקמת- כך שלמרות המעלות הרבות רוב האנשים לא מזהים שיש אצלי איזשהי א-סימטריה.
    הייתי רוצה לקבל מכם איזשהו כיוון של פיזיוטרפיה והתעמלות שכדאי לי לפנות אליו.
    אין לי כאבי גב חמורים, קצת חוסר נינוחות בצד שמאל התחתון של הגב. עם זאת אני מבינה את החשיבות של שמירה על המצב הקיים ומניעת התדרדרות.
    אשמח לייעוץ. לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בעקמת

דני ליבנה
    07/07/2010

בהחלט יש טיפול יעיל ומומלץ לטפל היות ועקמת שבמידה ולא מודעים ומטפלים יש תהליך של הדרדרות ,שיגביר את כאבי הגב ואי נוחות ,ישנם פיזיוטרפיסטים המתמחים בשיטה ישנה שיטה שפותחה בגרמניה וישנם פיזיוטרפיסטים שהתמחו בה שהיא המועילה לנושא שם השיטה שרוט (schrote)
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו