מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקמתחסוי08/07/2010
שלום אני בן 19 ויש לי עקמת של כ30 מעלות,כל האורטופדים שהייתי אצלהם המליצו על תרגילים שעליי לעשות בבית יום יום על מנת להקל על הכאבים ולשפר את היציבה. הבעייה היא שאני לא מסוגל להתמיד בזה בבית ולא מצאתי שום מקום שבו אפשר ללכת ולעשות לעשות את התרגילים.
השאלה שלי היא מהי השיטה היעילה המומלצת ביותר לטיפול בעקמת היום(כי הבנתי שיש כמה),והאם ישנו מקום שאליו אני יכול ללכת באופן קבוע על מנת להתאמן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת
אורן דיסקין08/07/2010חסוי שלום :)
דני ליבנה ענה לשאלה זו עבור מטופלת אחרת לכן אוסיף את תשובתו כאן :
בהחלט יש טיפול יעיל ומומלץ לטפל היות ועקמת שבמידה ולא מודעים ומטפלים יש תהליך של הדרדרות ,שיגביר את כאבי הגב ואי נוחות ,ישנם פיזיוטרפיסטים המתמחים בשיטה ישנה שיטה שפותחה בגרמניה וישנם פיזיוטרפיסטים שהתמחו בה שהיא המועילה לנושא שם השיטה שרוט (schrote)- דני ליבנה
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אך האם
חסוי08/07/2010ישנו מקום שאליו אוכל ללכת כמה פעמים שצריך בשבוע,ולבצע את התרגילים שם? אני שואל מכיוון שכמה אורטופדים כבר אמרו לי לבצע תרגילים בבית, ואני פשוט לא מסוגל להתמיד בבית..ובקופת חולים נותנים רק כמה פגישות קצרות מאוד עם פיזיותרפיסט וזהו,ואז אתה צריך לעשות לבד בבית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי אוכל לעזור
מיכל09/07/2010שלום
שמי מיכל, מורה לחינוך גופני עם התמחות של יציבה נכונה והתעמלות בריאותית.
אוכל להמליץ לך על 2 אופציות:
יש מכון בוינגייט שמנוהל בידי ד"ר ורדיתה גור,אישה מדהימה ושם עושים טיפולים מהסוג שאתה מחפש.
בנוסף, אם אתה גר באזור השרון, אוכל אני אולי לעזור לך במסגרת של אימון אישי. זו ההתמחות שלי.
במידה ואתה מעוניין תשלח לי למייל את הפרטים שלך ונדבר.
להתראות ובהצלחה.
ודרך אגב, לא זוכרת אם רשמת בן כמה אתה אבל כדאי להשקיע בזה עד גיל 16-17 כשהשלד עוד לא סיים את הגדילה שלו.
בהצלחה
מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אני בן 19..
חסוי09/07/2010זה לא מאוחר מידי בשביל הגב שלי לא?!
ואני גר בפתח תקווה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לטיפול
דני ליבנה12/07/2010במדורזה איננו ממליצים בעקרון על מטפל זה או אחר ולא זאת מטרת האתר למצוא עבודה לאחת כמוך באם היינו רוצים להמליץ ישנם מטפלים פיזיוטרפיסטים שהתמחו בנואא העקמת כולל הכותב ואין אנו עוסקים בפרסום אישי הבחור קיבל הסברים וצריך למצוא את המטפל המתאים ועדיף שיהיה פיזיוטרפיסט עם הבנה בפתולוגיה של המערכת התנועתית.
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מוצא מטפל..
חסוי13/07/2010איך אני מוצא פיזיותרפיסט שמתמחה בשיטה הזו בפתח תקווה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציאת פיזיוטרפיסט
דני ליבנה13/07/2010אני מקוה שאתה חבר בקופה כלשהי גש לרופא המשפחה שיפנה אותך לקופה באזור מגוריך ושם יפנו אותך לפיזיו המתאים.
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חבר בכללית..
חסוי13/07/2010אבל שוב, אני לא מעוניין ללכת פעם בשבוע ואז לתרגל בבית,ניסיתי את זה כמה פעמים ואני לא מסוג להתמיד. אני מחפש מקום שיהיה ניתן ללכת אליו כמה פעמים בשבוע ולבצע שם את התרגילים..אני לא חושב שקיים דבר כזה בקופות החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?