עקמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקמת
    חסוי
    08/07/2010

שלום אני בן 19 ויש לי עקמת של כ30 מעלות,כל האורטופדים שהייתי אצלהם המליצו על תרגילים שעליי לעשות בבית יום יום על מנת להקל על הכאבים ולשפר את היציבה. הבעייה היא שאני לא מסוגל להתמיד בזה בבית ולא מצאתי שום מקום שבו אפשר ללכת ולעשות לעשות את התרגילים.
    השאלה שלי היא מהי השיטה היעילה המומלצת ביותר לטיפול בעקמת היום(כי הבנתי שיש כמה),והאם ישנו מקום שאליו אני יכול ללכת באופן קבוע על מנת להתאמן?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עקמת

הוספת תגובה

• עקמת

אורן דיסקין
    08/07/2010

חסוי שלום :)
    דני ליבנה ענה לשאלה זו עבור מטופלת אחרת לכן אוסיף את תשובתו כאן :
    בהחלט יש טיפול יעיל ומומלץ לטפל היות ועקמת שבמידה ולא מודעים ומטפלים יש תהליך של הדרדרות ,שיגביר את כאבי הגב ואי נוחות ,ישנם פיזיוטרפיסטים המתמחים בשיטה ישנה שיטה שפותחה בגרמניה וישנם פיזיוטרפיסטים שהתמחו בה שהיא המועילה לנושא שם השיטה שרוט (schrote)- דני ליבנה
    לבריאות אורן דיסקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אך האם

חסוי
    08/07/2010

ישנו מקום שאליו אוכל ללכת כמה פעמים שצריך בשבוע,ולבצע את התרגילים שם? אני שואל מכיוון שכמה אורטופדים כבר אמרו לי לבצע תרגילים בבית, ואני פשוט לא מסוגל להתמיד בבית..ובקופת חולים נותנים רק כמה פגישות קצרות מאוד עם פיזיותרפיסט וזהו,ואז אתה צריך לעשות לבד בבית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי אוכל לעזור

מיכל
    09/07/2010

שלום
    שמי מיכל, מורה לחינוך גופני עם התמחות של יציבה נכונה והתעמלות בריאותית.
    אוכל להמליץ לך על 2 אופציות:
    יש מכון בוינגייט שמנוהל בידי ד"ר ורדיתה גור,אישה מדהימה ושם עושים טיפולים מהסוג שאתה מחפש.
    בנוסף, אם אתה גר באזור השרון, אוכל אני אולי לעזור לך במסגרת של אימון אישי. זו ההתמחות שלי.
    במידה ואתה מעוניין תשלח לי למייל את הפרטים שלך ונדבר.
    להתראות ובהצלחה.
    ודרך אגב, לא זוכרת אם רשמת בן כמה אתה אבל כדאי להשקיע בזה עד גיל 16-17 כשהשלד עוד לא סיים את הגדילה שלו.
    בהצלחה
    מיכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,אני בן 19..

חסוי
    09/07/2010

זה לא מאוחר מידי בשביל הגב שלי לא?!

ואני גר בפתח תקווה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה לטיפול

דני ליבנה
    12/07/2010

במדורזה איננו ממליצים בעקרון על מטפל זה או אחר ולא זאת מטרת האתר למצוא עבודה לאחת כמוך באם היינו רוצים להמליץ ישנם מטפלים פיזיוטרפיסטים שהתמחו בנואא העקמת כולל הכותב ואין אנו עוסקים בפרסום אישי הבחור קיבל הסברים וצריך למצוא את המטפל המתאים ועדיף שיהיה פיזיוטרפיסט עם הבנה בפתולוגיה של המערכת התנועתית.
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מוצא מטפל..

חסוי
    13/07/2010

איך אני מוצא פיזיותרפיסט שמתמחה בשיטה הזו בפתח תקווה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציאת פיזיוטרפיסט

דני ליבנה
    13/07/2010

אני מקוה שאתה חבר בקופה כלשהי גש לרופא המשפחה שיפנה אותך לקופה באזור מגוריך ושם יפנו אותך לפיזיו המתאים.
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני חבר בכללית..

חסוי
    13/07/2010

אבל שוב, אני לא מעוניין ללכת פעם בשבוע ואז לתרגל בבית,ניסיתי את זה כמה פעמים ואני לא מסוג להתמיד. אני מחפש מקום שיהיה ניתן ללכת אליו כמה פעמים בשבוע ולבצע שם את התרגילים..אני לא חושב שקיים דבר כזה בקופות החולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו