פיענוח רנטגן ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיענוח רנטגן ברכיים
    נתנגו
    22/07/2010

בן 52, עושה כ 3 שנים הליכות ספורטיביות , 3 פעמים בשבוע כ- 10 ק"מ לפעמים עם משקולות. לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש כאבים קלים מאוד בברכיים ושבאופן כללי הם מושכים פחות טוב . הרופא המשפחתי שלח אותי לפני מספר ימים לצילום ברכיים כהכנה לאורטופד, מצרף 3 צילומים + הפיענוח של המכון,
    אבקש פיענוח נוסף ויותר מפורט וכן מה לעשות או לא לעשות עד שאני מגיע לאורטופד.

ותודה מראש.

הפיענוח של המכון: אוסטאופוניה קלה, קוי גדילה בשלישים העליונים של הפיבולה,פרט לכך ללא שינויים.

אני רואה שאני יכול לצרף רק קובץ 1 , אז אני שולח עם צילום אחד של 2 הברכיים בעמידה, ואשלח עוד צילום אחד בהודעה נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיענוח רנטגן ברכיים

הוספת תגובה

• המשך, צילום נוסף

נתנגו
    22/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילומי ברכים

דני ליבנה
    23/07/2010

האתר אינו משמש מרפאה אותחליף לרופא עקרונית הצילום נראה תקין לגילך צילום רנטגן משמש כחלק מאמצעי הבדיקה ועל מנת לקבוע מה לעשות צריך לבדוק קלינית .
    פנה לרופא שלך או לפיזיוטרפיסט
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו