handy cure - לקנות או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• handy cure - לקנות או לא?
    רונה
    23/07/2010

שלום, אני בת 35 ולפני שנה וחצי בעקבות תאונת סקי היה לי שבר בטיביאס בברך. השבר תוקן בניתוח אך בעקבות טיפול לא נכון נוצרו הידבקויות ואני עד היום סובלת מתסמונת "ברך קפואה" גם לאחר שני ניתוחים להוצאת הידבקויות וטיפולי פיזיותרפיה אינסופיים. המצב השתפר אך יש לי הגבלת תנועה ביישור ועדיין ממשיכה עם פיזיותרפיה (עם הפעלת כוח רב ניתן ליישר את הברך). לאחרונה הומלץ לי לקנות את המכשיר handy cure ורציתי לדעת אם יש לכם ניסיון איתו והמלצות לגביו. אני סובלת מכאבים אך נסבלים והייתי מעוניינת לקנות את המכשיר במידה ויש סיכוי שיעזור לי בעיקר בהוצאת הידבקויות שטחיות ועמוקות ושיפור התנועה. אשמח לשמוע דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    handy cure - לקנות או לא?

הוספת תגובה

• handy cure

דני ליבנה
    23/07/2010

המכשיר המדובר אינו משחרר הדבקויות לא שטחיות ולא עמוקות הוא מפחית כאבים וגם בזה יעילותו אינה ברורה אין ממשעבודות שבדקו את יעילותו הטיפול בבעיתך רק בפיזיוטרפיה אינטנסיבית
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו