פריצת דיסק בצוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק בצוואר
    לורה
    21/11/2007

שלום אני סטודנטית לווטרינריה באיטליה

לפני כחודש וחצי התעוררתי עם כאבים חזקים בכתף, אחרי כמה ימים לקחתי KETODOL שזה אנטי דלקתי מסוגFANS וכעבור כמה ימים התעוררתי עם חוסר תחושה באגודל ושתי האצבעות לידה ביד ימין.

אחרי כ10 ימים הלכתי לאורטופד DR. PIETRO RUGGIERI . בבית חולים RIZZOLI כאן בבולוניה הוא חשד שזו פריצת דיסק בחוליה C6 שלוחצת על היציאה של העצב המדיאני הוא רשם לי מרשם ל10 ימים של קורטיזון מסוג DEFLAZACORT שנקרא DEFLAN 6 MG , ביחד עםOMEPRAZOLO שזה מגן על המוקוזה הגסטרית ומשכך כאבים TRAMADOLO CLORIDRATO 50 MG. וקולר לחמישה ימים. והמלצה ל- MRI .

אני לא ממש האמנתי שזו פריצת דיסק, ולא הצלחתי להשיג דרך הביטוח הרפואי שלי MRI לפני ה18 בינואר אז החלטתי לעשות את הMRI בצורה פרטית, וביום חמישי קיבלתי את התוצאות שאכן זו פריצת דיסק בC5 C6 ושבC6 C7 יש BULGGING שאני מניחה שזה מה שגרם לחוסר תחושה באצבעות, אתמול ראיתי ת הרופא שוב, והוא רשם לי שוב את אותו קורטיזון ל6 7 ימים, ן OMEOPRAZOLO וARCOXIA שזה ETORICOXIB 90 MG במקום הTRAMADOLO כי הקאתי אחרי שלקחתי אותו. ואחרי ששה ימים אני אמורה להפסיק עם הקורטיזון ולהחליף אותו CELEBREX שזה אמור להיות גם ETORICOXIB במינון גבוהה יותר של 200 MG בנוסף הוא המליץ על ELETTROALGESIA באמצעות מכשיר T.E.N.S שזה אמור לעזור לכאב זה אמור לעבוד על התאוריה של הCONTROL GATE לפי מה שהבנתי.

רציתי לדעת אם יש עוד משהו שניתן לעשות

תודה

לורה פרוהמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריצת דיסק בצוואר

הוספת תגובה

• לורה שלום

ליאור בן אלטא
    23/11/2007

יש מה לעשות אך לצערי אני לא יכול להמליץ דרך האינטרנט. גשי בהקדם לפיזיותרפיה לקבלת ייעוץ.
    ליאור בן אלטא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו