התייעצות דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות דחופה
    לאבי
    21/10/2010

שלום לצוות המערכת .
    אני מדריכת פילאטיס .אני רוצה לדעת איך ואם אפשר במגבלות ההתחום שלי
    להבחין בין כאב גב לבין בעייה במפרק הסקרואיליאק.-כשהכוונה שלי -בסקרואיליאק היא
    :חוסר איזון שרירי הגורם לנשיאת משקל לא שווה בין שני הצדדים ו"unlocking
    של המפרק.
    במידה וכן קיימת בעייה של חוסר נעילת המפרק ,איזה תירגול יהיה נכון עבור המתאמן
    ובאיזה מצב יוקל הכאב במהלך האימון ?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות דחופה

הוספת תגובה

• התייעצות דחופה - תגובה

דני ליבנה
    21/10/2010

ניתן ללעשות אבחנה מבדלת בין כאב ממקור ספינלי לכאב ממקור סקרו איליאק נעילת מפרק לא ברורה לאיזה מפרק הכוונה עקרונית בחוסר איזון שרייר יש צורך לראות מהו הגורם לחוסר איזון שרירי . וזה עי בדיקה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה לתשובה ברורה יותר

לאבי
    23/10/2010

לא הבנתי
    אם אוכל בעצמי להבחין ולאבחן בעיית סקרואיליאק לבין בעייה ספינלית.
    אני מדריכת פילאטיס.
    אני יודעת שאלו שתי בעיות שההתיחסות לכאב שלהן הוא שונה ואני לא רוצה להזיק למתאמנים שבאים אליי.
    באיזה מנח יהיה קשה יותר לבעיית סקרואיליאק להיות ומה לא מומלץ לעשות איתם ?
    ואיזה סוג של אימון יש לתת לפריצות דיסק ,בלט דיסק וכאבים כרוניים אחרים ואיך ניתן לאבחן ?
    מהם הסממנים ?
    באים לסטודיו שלי המון אנשים הסובלים משתי הבעיות.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה לתשובה ברורה יותר - תגובה

דני ליבנה
    27/10/2010

מטרת האתר אינה לתת קורס דרך האינטרנט באם יש בעיות עם מתאמנים אכן כדאי להפנותם לטיפול פיזיוטרפי ואז אפשר להתאים תרגילים וטיפולטיפולים לגב הרבה תלוי בסימנים ובסימפטומים וחלק מההתאמה של סוג הטיפול הינו תלוי בהם , במידה ויש לך כל כך הרבה מטופלים הסובלים מבעיות אלו ההתיעצות צריכה להיות פיזית ולא דרך מחשב היות וכל מקרה לגופו
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו