צליפת שוט- תסכול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צליפת שוט- תסכול?
    ליאת
    26/11/2010

3 שבועות אחרי התאונה התחלתי בפיזיותרפיה לצוואר ולגב.
    אחרי כ-2 מפגשים הרגשתי שיפור ניכר בכאב ובקשיון השרירים. אך מאז היו לי עוד 2 מפגשים שלאחר כל אחד מהם הכאב רק גבר. ומה שאני מרגישה עכשיו דומה למה שהרגשתי לפני שהתחלתי את טיפול הפיזיותרפיה.
    רציתי לשאול מספר שאלות,
    זה הגיוני לסבול מכאבים גם חודש וחצי אחרי התאונה?
    מה יכולה להיות הסיבה לכך שהכאבים גברו פתאום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צליפת שוט- תסכול?

הוספת תגובה

• צליפת שוט- תסכול? - תגובה

דני ליבנה
    28/11/2010

בהחלט הגיוני לסבול מכאבים חודש וחצי ויותר מכאבים ,מטבע הפגיעה עצמה ישנם כאבים ברקמה הרכה באזור הצוואר כך שכאב יכול להתגבר זה עדין לא מרמז שיש החמרה גורמי הכאב יכול להיות מרקמות שונות
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, שאלה נוספת

ליאת
    28/11/2010

האם סדרת טיפולי פיזיותרפיה לא סדירה מועילה בטיפול לצליפת שוט?
    למשל בעקבות כך שביטלו לי את התור הקרוב התור הבא נקבע רק לעוד שבועיים וחצי (הייתה הפסקה גם בין עוד טיפול שלי שבוטל לטיפול שאחריו, בעקבות העומס במרפאה). אני קצת חוששת מההפסקות הארוכות בין טיפול לטיפול, ובמרפאה נאמר לי שאין מה לעשות.

האם ידוע לכם כמה טיפולים יש בסדרת טיפולים של קופת החולים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, שאלה נוספת - תגובה

דני ליבנה
    28/11/2010

ללא ספק רצף טיפולי יעיל לריפוי כדאי לפחות בשלב הראשון לא להגדיל את הרווח בין טיפול לטיפול
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו