פיזותרפיה -ניתוח שחזור רצועה קדמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיזותרפיה -ניתוח שחזור רצועה קדמית
    אבי נחמן
    02/12/2010

היי
    עברתי ניתוח לפני ביום ראשון האחרון ולמחרת הניתוח נפגשתי עם פיזוטרפיסט שנתן לי מספר תרגילים השאלה שלי היא עלמנת לחזור כמה שיותר מהר לעצמי האם מספיק פיזותרפיה במסגרת קופת החולים? האם יש צורך להוסיף פיזותרפיה באופן פרטי ואם כן אחרי כמה זמן מתום הניתוח?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פיזותרפיה -ניתוח שחזור רצועה קדמית - תגובה

אורן דיסקין
    07/12/2010

אבי שלום
    ספורטאים נוהגים להגיע למכון הפיזיותרפיה 5 פעמים בשבוע במהלך השיקום לאחר רצועה צולבת בחודשיים הראשונים ובהדרגה מפחיתים לפעמיים בשבוע לאורך מספר שבועות, כאשר בשאר הימים מתרגלים בבית או במכון כושר באופן עצמאי. במידה ובקופת החולים יתנו לך מספיק טיפולים אין צורך להגיע למכון פרטי.
    לבריאות אורן דיסקין 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח של רצועה קדמית צולעת בברך

אבי נחמן
    08/12/2010

היי אורן
    תוכל לפרט מה נעשה במסגרת פיזיטורפיה ב 5 בשבוע,אני שואל כי שהתחלתי פיזטורפיה נאמר לי שעיקר העבודה היא עצמאית -תרגילים שאני אמור לעשות כמה שיותר פעמים ביום.(דרך קופת חולים אני מגיע פעמיים בשבוע)
    אני ממש בדילמה אם להשלים במכון פרטי
    תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו