רגל לא מתקפלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגל לא מתקפלת
    דניאל
    21/12/2010

שלום , לפני שלוש ארבע חודש בערך פרקתי תברך .. בבית חולים שמו לי סד גבס שנשאר חודשיים רק מאז שהורידו לי אותו אני בטיפולים בתקווה שהרגל תתקפל כי היא פשוט התקבעה יותר מדי .. איזה דרכים יש להיפטר מזה כי שיפור אין כבר אחרי כל כך הרבה טיפולים..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגל לא מתקפלת

הוספת תגובה

• רגל לא מתקפלת - תגובה

דני ליבנה
    23/12/2010

מפרק הברך מתכופף לא מתקפל נוקשות במפרק הברך כתוצאה מקיבוע יכולה להמשך זמן כל מקרה לגופו בכל מקרה יש צורך בעבודה מאומצת של הפיזיוטרפיסט בטכניקות שונות שיגרמו לשחרור ההידבקויות וכן עבודה מאומצת שלך כל הזמן מספר פעמים ביום לתרגל והטווח ישתפר
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברך לא מתקפלת

הישאם סרבוח'
    27/03/2016

שלום..
    לפני 4 חודשים נפלתי בצבא ונפצעתי היה לי שבר פנימי בתוך הברך עברתי ניתוח ורק חודשיים אחרי הניתוח עשו לי ביקורת אחרי ניתוח התחלתי פיזיותרפיה אבל הברך שלי עדיין נעולה לא מתקפלת
    מה אפשר לעשות במצב כזה .. תעזרו לי בבקשה .
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברך לא מתקפלת - תגובה

אורן דיסקין
    29/03/2016

הישאם שלום,
    כפי שבוודאי קראת בתגובה שלעיל, עליך להמשיך לעבור טיפולי פיזיותרפיה בהם יעבדו על שחרור ההדבקויות שיפור טווחי התנועה חיזוק שרירים ועוד'.. ייתכן שישנן כרגע הדבקויות ברקמות הרכות מסביב למפרק אשר רק ניתוח לשחרור אותן הדבקויות יאפשר התקדמות , זה אומר שעליך להמשיך בטיפולים לפחות עוד חודשיים באופן אינטנסיבי ביותר עם כאבים בעקבות קריעת ההידבקויות ובמקביל לברר עם הרופא לגבי האופציות העומדות בפניך לצורך שחרור הטווחים (לדוגמא ע''י ניתוח)
    לבריאות אורן דיסקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו