מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגל לא מתקפלתדניאל21/12/2010
שלום , לפני שלוש ארבע חודש בערך פרקתי תברך .. בבית חולים שמו לי סד גבס שנשאר חודשיים רק מאז שהורידו לי אותו אני בטיפולים בתקווה שהרגל תתקפל כי היא פשוט התקבעה יותר מדי .. איזה דרכים יש להיפטר מזה כי שיפור אין כבר אחרי כל כך הרבה טיפולים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגל לא מתקפלת - תגובה
דני ליבנה23/12/2010מפרק הברך מתכופף לא מתקפל נוקשות במפרק הברך כתוצאה מקיבוע יכולה להמשך זמן כל מקרה לגופו בכל מקרה יש צורך בעבודה מאומצת של הפיזיוטרפיסט בטכניקות שונות שיגרמו לשחרור ההידבקויות וכן עבודה מאומצת שלך כל הזמן מספר פעמים ביום לתרגל והטווח ישתפר
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברך לא מתקפלת
הישאם סרבוח'27/03/2016שלום..
לפני 4 חודשים נפלתי בצבא ונפצעתי היה לי שבר פנימי בתוך הברך עברתי ניתוח ורק חודשיים אחרי הניתוח עשו לי ביקורת אחרי ניתוח התחלתי פיזיותרפיה אבל הברך שלי עדיין נעולה לא מתקפלת
מה אפשר לעשות במצב כזה .. תעזרו לי בבקשה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברך לא מתקפלת - תגובה
אורן דיסקין29/03/2016הישאם שלום,
כפי שבוודאי קראת בתגובה שלעיל, עליך להמשיך לעבור טיפולי פיזיותרפיה בהם יעבדו על שחרור ההדבקויות שיפור טווחי התנועה חיזוק שרירים ועוד'.. ייתכן שישנן כרגע הדבקויות ברקמות הרכות מסביב למפרק אשר רק ניתוח לשחרור אותן הדבקויות יאפשר התקדמות , זה אומר שעליך להמשיך בטיפולים לפחות עוד חודשיים באופן אינטנסיבי ביותר עם כאבים בעקבות קריעת ההידבקויות ובמקביל לברר עם הרופא לגבי האופציות העומדות בפניך לצורך שחרור הטווחים (לדוגמא ע''י ניתוח)
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?