מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מוגבלות תנועה ביד שמאל בחיבור לכתףטובה רוזנצויי09/01/2011
מזה למעלה משנה אני מוגבלת בתנועות מסוימות בתנועתיות של חיבור יד שמאל לכתף.
למשל, קשה לי לסגור החזייה בגב. או לסבן הגב ביד שמאל.
כמו"כ, אני מרגישה שהיד במקום של החיבור לכתף - כל הזמן במתח.
התחלתי פיזיוטרפיה לפני שנה אצל יריב במכבי בנתניה. הוא השכיב אותי על הבטן ולחץ על הגב קרוב לגובה השכמות.
לא נראה לי הטיפול הנכון. וגם לא הועיל כלום. בינתיים התגלתה אצלי לימפומה פולקולרית ברמה נמוכה בלחמיות העיניים וליד שורש המעי הדק. הייתי עסוקה באבחון של זה ואחר כך טיפולים כימוטרפיים וביולוגיים ורק עכשיו התפניתי שוב לכתף.(אסור טיפולי פיזיוטרפיה בזמן טיפולים כמוטרפיים )
אני מבקשת לדעת : 1. מה סוג הטיפול למגבלה כזו. זה התחיל פתאום ללא מכה או תאונה (אני בת 61 )
2. שמות של פיזיוטרפיסטים המנוסים בנושא זה הלוקחים בחשבון מחלות אחרות אם צריך לקחת בחשבון במחלתי
3. עלי לציין שאני כעת ברמיסיה. ולכן חשוב לי הטיפול כעת.
מחכה לתשובה
תודה.
טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוגבלות תנועה ביד שמאל בחיבור לכתף - תגובה
אורן דיסקין11/01/2011טובה שלום.
אכן בעייתך צריכה תשומת לב לכלל המצב שלך בעת הטיפול יתכן שפיזיותרפיסטים המתמחים בניקוז לימפטי יוכלו להיות התשובה שלך. מעבר לכך יתכן שמתפתחת לך בעיה הנקראת "כתף קפואה" זהו תהליך אשר גורם לירידה בטווחי תנועה.תהליך זה חולף מעצמו כפי שהגיע ומשאיר מגבלות.בפיזיותרפיה מצליחים לרוב לקצר את תקופת הסינדרום הזה.
כל הפיזיותרפיסטים ידעו מה לעשות איתך וכיצד לעזור לך
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?