כאבים חזקים בברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים בברכיים
    דנה
    30/01/2011

אני בת 20 בעבר עסקתי המון בפעילות ספורטיבית (בעיקר כדורגל וריצות) כשהתחלתי לעבוד, לאחר עמידה ממושכת התחילו לי כאבים חזקים בברכיים שחלפו לאחר מנוחה. עם גיוסי לצבא הכאבים רק החמירו (ריצות, מסעות, סחיבת משקלים). זה הלך והחמיר עד שלא יכולתי לתפקד יותר בתפקידי כמפקדת בצבא. כיום אני חיילת משוחררת שסובלת מכאבים חזקים שמקרינים גם לגב התחתון. חשוב לציין שיש לי גמישות יתר בברכיים והברכיים שלי נוטות פנימה. רציתי לדעת מה יכול להיות הפתרון היעיל ביותר עבורי? מפני שהגעתי למצב שכל פעילות פיסית שהיא מקשה עליי מאד (כולל הליכות ועמידה ממושכת). תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים חזקים בברכיים

הוספת תגובה

• כאבים חזקים בברכיים - תגובה

דני ליבנה
    30/01/2011

הפתרון תלוי במימצאים ראשית כדאי לבצע בדיקות הדמיה צילום רנטגן במידה ואין מימצאים CT MRI וכמובן בדיקות למצא מימצאים כלשהם לאחר מכן אפשר לבנות כיוון טיפולי ישנה קשת רחבה מאוד של טיפולים שבהחלט יכולים לעזור לך אבל ראשית בדיקה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו