מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כונדרומלציה פטלה ואופנייםנועם25/02/2011
אני סובלת מ-CMP
הפזיותרפיסט חושב שמדובר ב-Iliotibial band syndrome
נתן לי תרגילי חיזוק ועושה טייפינג. אמר לרכב על אופני כושר כמה שיותר.
כשאני רוכבת לא כואב לי בכלל (וכיף גדול לזוז קצת סופסוף). לפעמים יש כאב כמה שעות או יום לאחר מכן ואיני יודעת אם זה קשור.
שאלתי-
האם זה בסדר להמשיך לרכב כי אין כאב? או שיש חשש שזה יגרום כאב מאוחר יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כונדרומלציה פטלה ואופניים - תגובה
אורן דיסקין25/02/2011הילה שלום. מאחר ואת מעידה שכיף לבצע פעילות גופנית אני מציע לך להמשיך בתנאי שהיא אינה גורמת
לכאבים.
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שלא הבנת את שאלתי
נועם26/02/2011בודאות לא כואב לי בזמן הרכיבה, לפעמים מופיע כאב אחרי כמה שעות או יום ואני לא יודעת אם זה קשור.
שאלתי אם זה יכול לגרום כאב ב-delay? ואם כן, האם להמנע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושבת שלא הבנת את שאלתי - תגובה
אורן דיסקין26/02/2011הילה שלום.
הבנתי את שאלך, יתכן שהכאב שמופיע באיחור נובע מהפעילות, אך יתכן שהוא נובע מחולשה יחסית של השרירים שהתאמצו והכאב מופיע לאחר פרק זמן מסוים. נסי להניח שקית קרח על הברך בסיום הרכיבה למשך כ15 דק׳ לאחר שביצעת מתיחות שיחרור. בתשובתי עניתי לך שאת צריכה לרכב משום שאת נהנית ועושה פעילות גופנית שלא גורמת לכאבים במהלכה.
לבריאות אורן דיסקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
נועם27/02/2011עכשיו ברור יותר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?