מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגילים למניעת DVTנ20/05/2011
אני מעוניינת לדעת איזה תרגילים פסיביים אפשר לבצע לחולה MS שאינו מצליח ללכת, גם אינו מסוגל לשלוט על תנועה רצונית בכלל וברגליים בפרט. למניעת נפיחות ברגלייים וסכנה ל DVT?
האם בכלל תנועות פסיביות עוזרות? אם כן איזה תנועות?
האם TENS מוטורי יכול לעזור או CPM? 0אם כן איפה אפשר להשיג?
מה עם גרביים אלסטיות? מתי לשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגילים למניעת DVT - תגובה
דני ליבנה22/05/2011הדרכה לתנועות פסיביות רצוי וכדאי לעשות בהדרכת פיזיוטרפיסט ולא דרך מחשב מעבר לכך עלמנת למנוע DVT אחד האמצעים זה באמת גרבים או חבישה אלסטית ומסג וכמובן תנועה אקטיבית ,CPM לא קשור לענין זה מכשיר שמבצע תנועה פסיבית אבל לא בטוח שזה מה שצריך רצוי לפנות לפיזיוטריסטית שהתמחתה בנושא MS ואז אפשר לקבל הדרכה טובה ויעילה
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נ22/05/2011אני פיזיותרפיטית, אני יודעת לבצע תנועות פסיביות, אבל השאלה שלי אם הן יעילות כמו האקטיביות באפקט ה PUMPING ACTION? כלומר האם ביצוע תנועות סיבוביות בקרסול ובאצבעות יעיל? ואם תוכל להמליץ לי על שם של פיזיותרפיסט מומחה ה MS (עדיף בצפון אם אפשר). תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
דני ליבנה22/05/2011כעקרון הנעה פסיבית הינה תמיד עדיפה על חוסר הנעה מוחלטת ,כעקרון למנוע נוקשות במפרקים וקיצור רקמה רכה אבל כפי שאת מצינת אין PUMPING ACTION וכפי שאת יודעת להניע דם ורידי אנחנו זקוקים לכיווץ שרירי אחרת נוצר סטזיס ומכאן מתפתחת נפיחות בהקשר של פיזיו בצפון ,הצפון זה מקום גדול באיזה כיוון אולי אפשר לעזור אם נדע מיקום גיאוגרפי
דני ליבנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יישור לורדוזיס צווארי - בירור
שיטת מקנזי לצוואר- בירור
תרגילים לחיזוק רצפת האגן
אני סובל מגמישות יתר
בעיות אורתופדיות- מזרן לרכישה
שבר תוך מפרקי בגליל בוהן 1
קרע במיניסקוס החיצוני וזמן איחוי
פריצת דיסק בין T5-T6
קוביות בבטן בעזרת אימון חדר כושר, תרגילי בטן ושורף שומנים
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?