תרגילים למניעת DVT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילים למניעת DVT
    נ
    20/05/2011

אני מעוניינת לדעת איזה תרגילים פסיביים אפשר לבצע לחולה MS שאינו מצליח ללכת, גם אינו מסוגל לשלוט על תנועה רצונית בכלל וברגליים בפרט. למניעת נפיחות ברגלייים וסכנה ל DVT?
    האם בכלל תנועות פסיביות עוזרות? אם כן איזה תנועות?
    האם TENS מוטורי יכול לעזור או CPM? 0אם כן איפה אפשר להשיג?
    מה עם גרביים אלסטיות? מתי לשים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילים למניעת DVT

הוספת תגובה

• תרגילים למניעת DVT - תגובה

דני ליבנה
    22/05/2011

הדרכה לתנועות פסיביות רצוי וכדאי לעשות בהדרכת פיזיוטרפיסט ולא דרך מחשב מעבר לכך עלמנת למנוע DVT אחד האמצעים זה באמת גרבים או חבישה אלסטית ומסג וכמובן תנועה אקטיבית ,CPM לא קשור לענין זה מכשיר שמבצע תנועה פסיבית אבל לא בטוח שזה מה שצריך רצוי לפנות לפיזיוטריסטית שהתמחתה בנושא MS ואז אפשר לקבל הדרכה טובה ויעילה
    דני ליבנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נ
    22/05/2011

אני פיזיותרפיטית, אני יודעת לבצע תנועות פסיביות, אבל השאלה שלי אם הן יעילות כמו האקטיביות באפקט ה PUMPING ACTION? כלומר האם ביצוע תנועות סיבוביות בקרסול ובאצבעות יעיל? ואם תוכל להמליץ לי על שם של פיזיותרפיסט מומחה ה MS (עדיף בצפון אם אפשר). תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

דני ליבנה
    22/05/2011

כעקרון הנעה פסיבית הינה תמיד עדיפה על חוסר הנעה מוחלטת ,כעקרון למנוע נוקשות במפרקים וקיצור רקמה רכה אבל כפי שאת מצינת אין PUMPING ACTION וכפי שאת יודעת להניע דם ורידי אנחנו זקוקים לכיווץ שרירי אחרת נוצר סטזיס ומכאן מתפתחת נפיחות בהקשר של פיזיו בצפון ,הצפון זה מקום גדול באיזה כיוון אולי אפשר לעזור אם נדע מיקום גיאוגרפי
    דני ליבנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו