מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה על מחליק שיערפנינית17/08/2010
שלום למנהלי הפורום!
יש לי שיער קצר ומסולסל כשאני עושה פאנים השיער נראה שונה לגמרי .. יפה יותר ופחות נפוח..לאחרונה גיליתי את מחליק השיער מהמספרה (הספרית החליקה לי את השיער במחליק שיער וזה נראה כאילו עשיתי החלקה.).נמאס לי מהפאנים וההשתעבדות למספרות והמחליק יכול לפתור לי המון זמן וכסף..האם מומלץ להשתמש במחליק אם כן על איזה מחליק אתם ממליצים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פנינית
אנג'לה טטרו18/08/2010המחליק לא תמיד עושה עבודה של פן זה לפי סוג שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פנינית10/09/2010לאנג'לה טטרו !תודה עבור תשובתך ושנה טובה ומתוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיערשני17/08/2010
שלום יש לי שיער מאוד מלא וגלי, והוא כלכך מלא שאי אפשר ללכת איתו אף פעם פזור לגמרי כי הוא מתנפח אחרי 20 דקות.
אני רוצהלעשות החלקה יפנית או ברזיאלית אבל לא מתאים לי כל כך שיער חלק מקלות ומה שאני באמת רוצה זה לא שיער חלק לגמרי אלא להוריד מהנפח שאוכל ללכת עם פזור.
איזה החלקה יותר מתאימה לזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
זאב לוין19/08/2010אם את אוהבת תלתלים אני ממליץ לך לבצע תהליך סילסול במקום החלקה
זה גם יוריד לך את הנפח ויתן לך מראה תלתלים יפה יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמתי בבוקר עם חשק עז לבוע לבלונדנועה17/08/2010
יש לי שיער חום אדמדם לא צבוע. האם השיער בהכרח הופך להיות כמו קש אחרי הצביעה? במידה וזה לא ימצא חן בעיני אוכל לצבוע בחום על הבלונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
אנג'לה טטרו18/08/2010שלום נועה יפה מאוד שאת ספונטנית ,לא הייתי ממליצה לך לעשות את זה לבד הייתי ממליצה לך להתייעץ עם מעצב שיער , מבלונד לחום אפשר לצבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעצב תסרוקות בבית הלקוחעמית16/08/2010
האם אתם מכירים ספר/מעצב שיער שיכול להגיע לבית הלקוח ביום של אירוע (בר מצווה במקרה זה) על מנת לעשות תסרוקת או פן לאמא המארחת? לא מדובר במשהו מורכב מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עמית
אנג'לה טטרו18/08/2010מאיזה איזור אתם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקום מגורינו
אלונה ועמית18/08/2010אנחנו בתל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מעצב שיער מומלץ באזור רעננה/כמיכל16/08/2010
היי,
יש לי שיער חלק שטני ארוך.
אני עושה גוונים כבר כמה שנים ומקפידה לעשות גוונים כמה שיותר טבעיים. (נדמה לי שקוראים לזה גווני שמש ללא אמוניה)
הבחור שהיה עושה לי את הגוונים כבר לא עובד באותו מקום (אין לי מושג איפה הוא עובד עכשיו)
ואני מחפשת מעצב שיער שיידע לעשות גוונים טבעיים ולא צהובים מדי וגם יידע לדרג יפה (בהתאם למבנה הפנים)
אז יש המלצה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל
אילנית17/08/2010היי מיכל יש ספר מומחה לגוונים ברעננה שם המספרה איציק ברנס והכתובת עקיבא 95 ברעננה והוא מאוד נחמד ממולץ בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ספר מעולה בשבילך
אוטל22/02/2011יש ספר בשם אלון פולדי הוא יושב בגן רשל בהרצליה (השכונה הכי קרובה לרענה)
ספר מעולה ממליצה בחום הטלפון של המספרה 099508260תגידי לו שאורטל שלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע בלונד בשיערשני פ.15/08/2010
שלום, יש לי שיער חום בהיר ולפני חודש עשיתי פסים(גוונים) של בלונד פלטינה ויצא באמת בלונד פלטינה ואז החלטתי שאני רוצה את כל השיער שלי בבלונד פלטינה אז לפני שבוע בערך הספר שלי עשה לי צביעה לבלונד פלטינה אך יצא כתום ג'ינג'י והפסים יצאו ממש פלטינה ועכשיו מה עליי לעשות כדיי שיצא בלונד פלטינה והאם הספר עושה נכון בכך שהוא צובע לי ככה את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה תעזרו לי זה דחוףף
שני פ.16/08/2010...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעה לבלונד פלטינה ?בר15/08/2010
שלום
אני במקור יש לי צבע חום יחסית בהיר (לא שטני) מתולתל
חימצנתי לבלונד עם גוונים וזה ממש יפה
אבל אני אחת שממש אוהבת שינויים בשיער...
החלטתי שבא לי לחמצן לפלטינה...
עכשיו , הסתפרתי קצר לפני חודש בערך וזה מתולתל סטייל חמוד כזה וזה בלונדיני
ראיתי המון בנות שיש להן שיער קצר עם פלטינה אבל חלק ומאוד אהבתי
רציתי לדעת, אם אני אחמצן לבלונד פלטינה זה לא יאפשר לי לעשות פנים? או שיהיה אפשר?
פשוט אני לא רוצה לשרוף יותררר מידי את השיער..אני רוצה שהוא יהיה בסדר אבל אני עושה עם פן אצל ספרית טובה ולא מחליק..
האם אפשר לעבוד עם פנים בשיער שעבר חימצון לפלטינה?
תודה רבה על העזרה (:!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחכתי לציין
בר15/08/2010תדירות הפן אינה כל שבוע..אלה פעמיים בחודש אולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבר
קורן אריכא15/08/2010על מנת לשמור על שיערך ולהגיע לתוצאה מושלמת אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לעשות את העבודה בצורה מושלמת .
וכן אפשר לעשות פן על שיער בלונד פלטין במידה והשיער נשאר בריא .בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי תסרוקתyuval14/08/2010
היי, אני בת 16 השיער שלי בצבע חום מאוד יפה, הוא מתולתל-גלי ומלא בקבוקים יפים טבעיים
הבעיה שיש לי היא כזו- עד שנה שעברה הייתי הולכת רק עם קוקו גבוה ומתוח מאוד מה שגרם נשירה מטורפת בעיקר איפה שיש מפרצים כאלו בצדדים של המצח , האזור הזה דליל בשיער אבל שאר הראש מלא ובריא
בגלל הדלילות אני מרבה ללכת עם פזור ולא עם קוקו אסוף, אז אני עושה שביל באמצע [
מאחורה השיער נראה משגע, רואים את הדירוג ואת הנפח והבקבוקים אבל מלפנים הוא מאוד משעמם,הוא גם חלק יחסית לשיער שמאחורה מה שיוצר לי מראה מוזר קבוע ומשעמם
רציתי עצה איך אני יכולה להוסיף קצת פלפל לתסרוקת ביום יום, בלי לחשוף אזורים דלילים בשיער כמו שציינתי
בנוסף עוד שאלה- הגבות שלי שחורות וזה נראה קצת מובלט מדי, אם אני אלך לספרית היא תוכל לצבוע לי אותן בחום בגוון השיער?
תודה רבה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
זאב לוין15/08/2010כדי לקבל קצת פלפל בשיער עליך להסתפר טיפה ולדרג את המסגרת של הפנים
את בהחלט יכולה לצבוע טיפה את הגבות לגוון של צבע שיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה עזרה בנוגע לצביעת שיערשיר14/08/2010
שלום, יש לי גוון עור בהיר, ועיניים כחולות. פעם הייתי בלונדינית שטנית אבל אז עשיתי שטיפה של לוריאל ללא אמוניה שיורדת תוך 28 חפיפות בצבע חום אדמדם. עשיתי אותה דיי מזמן והיא עדיין לא ירדה למרות שחפפתי הרבה והייתי בבריכה. עכשיו היא סוג של ג'ינג'י כתםתם חום כזה עם טיפה שטני... וזה נראה ממש לא יפה... אני רוצה לצבוע אותו אבל אני לא יודעת לאיזה צבע, הוא בהיר אבל הספר שלי אמר שאם אני רוצה לצבוע חזרה לבלונד אני אצטרף לעשות הבהרה, ושזה יהרוס לי את השיער, ומה שאני יכולה לעשות זה רק לצבוע אותו לצבע יותר כהה... אבל יש לי גבות בהירות.. ואם אני אצבע לצבע כהה, איי פעם אני אוכל חזור לצבע המקורי שלי?
בינתיים חשבתי על חום שוקולד, או בלונד או חום אגוז.. ואני לא יודעת מה הכי יתאים וה יהיה הכי טוב לשיער שלי...
אני ממש מקווה שתזרו לי, כי אני רוצה לעשות שינוי בשיער.. והוא נראה ממש לא טוב..
תודה רבה, שיר :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
אנג'לה טטרו14/08/2010בשביל לתת לך עצה מיקצועית צריך לראות את השיער ,תנסי להתייעץ אם עוד מעצב שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימר אוסיסדוד13/08/2010
בקשר לחמיר אוסיס שוורצקוף
המוצר הזה מעצב תשיער ...
השאלה שלי עם החימר הזה חוץ מי לעצב נותן עוד אפקט ?
החימר עושה תשיער בריא וחי יותר ? מאוד חשוב לי לדעת ...
כי עם זה רק מעצב אני לא רואה כזה טעם לקנות אני יוכל לעצב גם בלי חימר אולי רק פוני עם חימר ..
אבל עם זה עושה תשיער יפה יותר אז זה משהו אחר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד
זאב לוין15/08/2010חימר מיועד רק לעיצוב השיער !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם תלתלים ומוס ביחדאילנית13/08/2010
היי לכל המתולתלות שיער חברת שמן מרוקאי השיקה מוצר חדש קרם תלתלים ומוס ביחד מוצר 1 מדהים והתלתלים פתוחים ומעוצבים כדאי לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילנית
אנג'לה טטרו14/08/2010כן למה לא את בהחלט יכולה לנסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוני בובה או פוני לצדליטל12/08/2010
שלום,יש לי תספורת מדורגת עד הכתפים.כל חיי הלכתי עם פוני בובה וזה מאד החמיא לי.חברתי טוענת שזה כבר לא אופנתי,ובגילי המופלג (36) עלי לעבור לפוני בצד.שזה יתן לי את השיק.הפנים שלי לא גדולות ודי עגולות.מה אתם ממליצים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליטל
אנג'לה טטרו14/08/2010זה יכול להיות יפה מאוד פוני לצד ,חשוב שתזכרי שלא כל מה שאופנתי אנחנו חייבות לעשות אלה אם מה שאנחנו מרגישות טוב ,את בהחלט יכולה לנסות ובמקרה שלא אהבת תמיד את יכולה לחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתיפית11/08/2010
שלום רב
רציתי לדעת אם אפשר לעשות החלקה יפנית של קוונטום ללא מחליק והאם זה יוריד את הנפח ובכל זאת ישקם את השיער
בתודה מראש יפית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפית
אנג'לה טטרו14/08/2010לפי הוראות היצרן מומלץ עם המחליק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסוי שיער לבןגל11/08/2010
היי, יש לי שיער שחור ובקדמת הראש יש לי כ- 10 שערות לבנות בולטות. כיצד ניתן להעלים אותן מבלי לפגוע בשאר השיער? ניסיתי לצבוע רק את האיזור עם הלבן וכעבור יומיים השיער הלבן הופיע שוב (הצבע לא נקלט). תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
זאב לוין15/08/2010אני ממליץ לך לעשות את התהליך הזה במספרה ושם יעשו לך את זה מקצועי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 13 אומללהאורלי אמא של11/08/2010
שלום רב, בתי בת ה 13 וחצי, יפהפיה ומתוקה, מיואשת ממצב שיערה, דבר שפוגע מאוד בבטחונה ובקשריה החברתיים! יש לה שיער חום בהיר(שהיה בלונדיני כשנולדה), בשנים האחרונות השיער הפך ליבש ביותר, ממש לא נעים למגע, עבה ,נפוח מאוד ולא נשלט, דבר שגורם לה לאסוף אותו כל הזמן וגם זה בקושי רב! ספרית שהיינו אצלה לפני כשנה, עשתה דילול שדירדר עוד יותר את המצב! אנחנו גרים בשמשית ונשמח לתגובתה ועזרתה של אנג'לה, אנא עזרי לבת העצובה והמיואשת שלי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורלי
אנג'לה טטרו14/08/2010מה שאת מתארת היא בעיה מאוד נפוצה אצל ילדות בגילה ,בשביל לתת לא יעוץ מיקצועי אני צריכה לראות את השיער אשמח לראות אתכם אצלי עם תאום מראש יעוץ ללא תשלום כמובן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורלי אמא של16/08/2010אנגלה יקרה, תודה רבה, נתקשר בקרוב לקבוע תור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)