מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה על החלקה יפניתנוי11/08/2010
שלום עשיתי לפני כמה חודשים החלקה יפנית, ולאחר 3 פעמים ההחלקה הצליחה והיא פשוט מושלמת.
בעיה קטנה צצה לה בזמן האחרון והוא השיער שצמח- מקדימה , נהיו שוונצים מגעילים כאלה ומאוד קשים לסידור , הספר שלי סגר את המספרה ואין לי איך להשיגו ואני ממש אובדת עצות
מה אני עושה עם השוונצים המתולתלים???
המשך יום נעים, נויי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוי
זאב לוין15/08/2010אני רוצה להזמין אותך ליעוץ כדי לראות במה מדובר כדי להמליץ על טיפול שאת צריכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית בשניתללי10/08/2010
שלום,
עברתי שתי החלקות יפניות הראשונה יצאה נהדר. השניה לא: יש קבוצת שיער שלא הוחלקה ושארו קצת איזורים "שרופים".
מאז ההחלקה השניה עברה כשנה וחצי. האם החלקה נוספת יכולה להזיק?
איזו השפעה תיהיה על החלק הלא מוצלח?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי
זאב לוין15/08/2010במידה אם מעצב שיער מספיק מקצועי בתחום שיערך לא בסכנה של פגיעה כלשהי
החלק הלא מוצלח חייב להתיישר בתהליך חידוש של השורש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחות וקרם הגנה מפני השמשרוני10/08/2010
האם אפשר להמליץ לי על קרם לחות לשיער יבש וצבוע שהוא גם מהווה הגנה מפני השמש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני
זאב לוין15/08/2010בוודאי זה קרם לחות שנקרא potion 9 של סבסטיאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גילוף השיערכבר ניסתה הכל10/08/2010
מה זה בעצם "גילוף שיער" והאם זה יכול לעזור במקרה של שיער עבה מאוד, נפוח וחסר צורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבר ניסתה הכל
זאב לוין10/08/2010גילוף שיער זה סוג של דילול
אסור לעשות את זה לשיער עבה ומתולתל כי זה יגרום ליתר נפח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות......דורין09/08/2010
שלום לכולם
יש לי שיער באורך בינוני וחלק מלבד הקצוות שמעט מקורזלות. אני יוצאת מהבית כאשר השיער נראה ו"מרגיש" מעולה אבל לאחר שעה של ריקודים, במידה ואני מזיעה הוא ניהיה נפוח ומסורבל...... שאלתי היא, האם קיים מוצר כלשהו שיכול להגן ולשמור על השיער ועיצובו במצבים שכאלו?
עוד שאלה בנוגע לצביעת שיער, השיער שלי עבר הרבה צביעות וכרגע החלק התחתון כהה יותר מהעליון. האם אפשר לתקן זאת ע"י שימוש באחוזי חמצן שונים בעת הצביעה בשני החלקים של השיער? ( אחוז גבוה יותר בחלק העליון ונמוך בתחתון)
המון תודה
דורין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דורין
זאב לוין10/08/2010קודם כל כדי לשמור על שיערך מפני נפח ועל עיצובו, אני ממליץ לך להשתמש בקרם לחות של potion 9
בקשר לצביעת השיער, אני ממליץ לך לגשת לספר מקצועי שיוכל לעשות לך את הפרוצדורה הזאת באופן מקצועי, כי זה עניין מורכב ורק ספר מקצועי יוכל לעזור לך בנושא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירהעדן09/08/2010
שלום, לפני כחודשיים עברתי החלקה יפנית ומאז אני סובלת מנשירה מאוד חמורה, איבדתי כ70% מהשיער שלי! כבר נהיו לי חורים של קרחות בחלק מהשיער, השיער פשוט נופל לי בערימות. מה ניתן לעשות? אני כבר ממש אובדת עצות..
תודה, עדן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדן
זאב לוין10/08/2010שלום עדן, צר לי מאוד לשמוע ממה שקרה לך, אני רוצה לעזור לך, לכן אני מזמין אותך אלינו למספרה, כדי לאבחן את שיערך ולתת לך יעוץ ולכוון אותך לטיפול הנדרש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעוניין לתרום שיער לאגודהמקסים09/08/2010
ארוך מאוד חום גוונים טבעי , חלק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה לתרום לי?XD
כבר ניסתה הכל09/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרומת שיער
אבי13/08/2010אתה יכול לתרום לעמותת פלא (פאה לכל אישה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו ומרקח ללא מלחים???נשנורית08/08/2010
ניי, התחלתי להשתמש בשמפו ומרקח שיער של חב' style ללא sls כשבועיים והנשירה בשיער איומה יותר ממה שכבר הייתה לי, האם זה מהשמפו? מה לעשות? תודה נורית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נורית
אנג'לה טטרו08/08/2010עכשיו כולם עם נשירה זו תקופה חולפת ,אני לא מאמינה שזה מהשמפו אבל אם את מרגישה אז תחליפי שמפו ומרכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבת עזרההאנה08/08/2010
שלום !
אני בת 16 וכבר שנתיים וחצי לא הסתפרתי
השיער שליי ממש יבש ואפילו שרוף בגלל שהייתי עושה לפני שנתיים מחליקים והרסתי פשוט את השיער
עכשיו ישלי חבר כבר שנה וחצי והוא תמיד אומר לי לפזר את השיער וליהיות נשית אבל אני כמו תמידדדד אוספתת ואוספתת ולא סובלת לראות את עצמי עם פזור כי אין לשיער שלי שום צורה וכל מה שהספרים היו עושים לי בשיער בסופו של דברר התחרטטתי כי זה לא היה מתאים לפנים שלי וכולם היו צוחקים עליי
אני מיואשת אני מתביישת כל היום בוכהה כי אני רוצה ליהיות נשית
אניי כבר לא אוהבת את עצמי לא באלי יותר לצאת מהבית עם השיער הזה אני מרגישה גבר
ואפילו לא באלי כבר לצאת עם חבר שלי לא לים ולא למקומות ציבוריים ...
השיער שלי גלי אפילו מתולתל בצבע חום ,עיניים: חומות
והפנים שלי עגולות
אתם יכולים להגיד לי מה מתאים לי וספר סטייליסט שישמח אותי ויתן לי לצאת בהתלהבות וסמכות כמו כל ילדה בת 16 ולעשות לחבר שלי הפתעה כי הוא נסע שבוע לאילת
תודה מראש אנה :D* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנה
אנג'לה טטרו08/08/2010מה שאת מתארת אני מכירה מבנות גילך במיוחד ,היתי מאוד שמחה לעזור לך אם את גרה באזור שלי וואם לא אז הייתי מציאה לך ללכת למעצב שיער שיוכל קודם לתת לך יועוץ ואז תבדקי מה שהכי מתאים לך גם אם תצתרכי לגשת לכמה מעצבי שיער עד שתשמעי דעה שאת הכי מיתחברת אליה ,ואני בטוחה שבעזרת תיספורת נכונה זה יסתדר בהצלחה, ותזכרי שזה בידים שלנו אם אנו רוצים להראות טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנה08/08/2010תודה רבה
אני גרה בנהריה והלכתי לכל הספרים שיש אבל לא הייתי מרוצה
את מכירה אוליי מעצבי שיער באיזור שלי שאני אוכל להתייעץ איתם ?
תודה רבה ואני מקווה שאני אמצא משו יפה ומתאים שאני יעשה לו הפתעה כשהוא יחזור מאילת :D* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משוווווו
אנה09/08/2010קודם כל תודה רבה
אני גרה בנהריה והלכתי לכל הספרים שיש אבל לא הייתי מרוצה
את מכירה אוליי מעצבי שיער באיזור שלי שאני אוכל להתייעץ איתם אבל ממש טובים ?
תודה רבה ואני מקווה שאני אמצא משו יפה ומתאים שאני יעשה לו הפתעה כשהוא יחזור מאילת :
הוא חוזר יום שישי
אז זה דיי דחוףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה
זאב לוין10/08/2010הי אנה
אני רוצה לעזור לך, אבל זה מאוד מורכב וכדי לתת לך המלצה, אני קודם כל צריך לאבחן את שיערך, כדי להבין בדיוק במה מדובר
לכן אני רוצה להזמין אותך אליי ליעוץ
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימר אוסיסדוד08/08/2010
יש לי שאלה בקשר לחימר הזה ..
חוץ מי לעצב תשיער למראה מאט טבעי ..
החימר הזה עושים תשיער יותר בריא וחי ?או שרק מעצב זה הכול
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דוד
אנג'לה טטרו08/08/2010החימר הזה גם מעצב והכי חשוב שאין לא חומרים שמזקים לשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתה מה שאלתי
דוד08/08/2010זה שהחימר מעצב אני יודע אני שאלתי עם החימר עצמו גם עושה תשיער יותר בריא ויפה או שרק מעצב ? (חימר שוורצקוף אוסיס )
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנג'לה
דוד08/08/2010רציתי גם לדעת עם יש חימר שיש לו טוב וחזק לשיער יש כזה ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוף אנא תשובה דחופהאדוארד07/08/2010
שלום רב
צבעתי את השיער בצבע שחור (צבעתי בבית צבע לגברים 5דקות) והתלכלכתי כולי מהצבע בפנים אוזניים צוואר , האם למישהו יש עצה איך מורידים את הצבע ? צריך תשובה דחופה ,לא יכול לצאת כך מהבית ........ (ניסתי להוריד עם אפר לא יורד)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיר צבע
אנג'לה טטרו08/08/2010שלום אדוארד עם אפר ואם זה לא יורד אז אם מסיר צבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספריים טובותערגלית06/08/2010
הי איפה אפשר לקנות מספריים טובות לגזירת שיער חובבנית?
יש בסופרפארם אולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ערגלית
אנג'לה טטרו10/08/2010עד כמה שידוע לי לא ניתן להשיג בסופר-פראם.ניתן להשיג בחנות ציוד למספרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת איך להסתדר עם השיערגל05/08/2010
שלום רב,
יש לי תלתלים מאוד מאוד מאוד קדים לסידור.
את האמת, אף פעם לא באמת ניסיתי להסתדר איתם כמו שצריך ואם כבר ניסיתי אז התייאשתי מהר מאוד!
אני כל הזמן עושה פן כי זה מאוד מקל עלי עם הסידור של השיער אבל אני רוצה להפסיק עם הפנים כי אני יודעת שאני סתם הורסת לעצמי את השיער וחבל.
הייתי רוצה שתמליצו לי מה לעשות או על איזה חומרים כדאי לי לשים בשיער על מנת שישאר בדיוק כמו שהוא נראה אחרי חפיפה כשהוא רטוב.
אני לא רוצה שהשיער יתכווץ לי כי הוא גם ככה קצר ואני גם לא רוצה שהוא יתנפח ואני אראה כאילו יש לי אפרו. :)
אני מאוד מגבילה את עצמי בגלל כל עניין של הפן, לא הולכת לים ולבריכה כי אני לא רוצה שיראו אותי עם תלתלים כי הם ישר מתנפחים.
אני יודעת שזה נשמע קצת דבילי אבל זה באמת מפריע לי ולכן אני מקווה שתוכלו לעזור לי!!!
אשמח לכל תגובה שהיא,
המשך יום מקסים !
תודה רבה ^^* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים? :(
גל08/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער
עמית30/04/2011את צריכה לשים קצת קרם ג'ל לבניית תלתליםלא לסרק המון לקנות שמפו שיש עליו כיתוב של לשיער תלתלים \מתולתל לשים המון מרכך לפעמים קצת לתפוס בגומייה וסיכה שתעזור לך בשיער לתפוס אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגל-
**30/04/2011אם את אומרת שהשיער נהיה אפרו כנראה שאת צריכה פתיחת תלתלים, ושימי ספריי לחות בשיער שישאר רטוב ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת איך להסתדר עם השיער - תגובה
שגיב בבילה02/05/2011אני יכול להמליץ לך על טיפול של SP של וולה להורדת נפח וליום יום להישתמש עם גלייז שזה מעצב את התלתלים בצורה מושלמת לאחר יבוש עדין אפשר לשים בקצבות שמן או קצת קרם לחות בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה בפוניהילוש05/08/2010
שלום!
אני לא אוהבת את הפוני שיש לי, הוא פוני יחסית ארוך ופשוט אני תמיד מחליקה אותו, ורגע אחרי שאני יוצאת מהבית הוא מסתלסל ונהיה גלי ואני לא מסתדרת איתו.
רציתי לשאול כמה שאלות:
א. צד אחד של הפוני שלי (צד ימין) יותר גלי מהצד השני, יש דרך לגרום גם לצד ימין להיות כמו צד שמאל? ז"א יותר חלק?
ב. רציתי לדעת כמה בערך יעלה לעשות החלקה רק הפוני (פוני בינוני מדורג שמגיע קצת מעל הסנטר)? זה אפשרי לעשות דבר כזה? והאם זה מסוכן לשיער? (היות והשיער שלי דק). אני פשוט כבר לא יודעת מה לעשות...כל מה שאני מנסה לא הולך.
אשמח לעזרה =]
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תגובה?
הילוש05/08/2010בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו ומסיכה...רוני04/08/2010
קראתי רבות באינטרנט שכדאי להשתמש בשמפו ללא מלחים, לשיער יבש מאוד וחסר ברק ? כתוב שהמלחים מייבש את השיער ... שאלותי:
1. האם זה נכון? והאם יש המלצה לשמפו ומסיכה כאלו ?
2.מצד שני, האם בשמפו לא רצוי שיהיה חומר שמקציף ומנקה את הקרקפת (המלחים-sls ) כדי שהקרקפת לא תהיה שומנית ותהיה נשירה ?
אשמח להסבר ממך..
הוספת תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני
קורן אריכא04/08/2010אני ממליץ להשתמש בשמפו אופויי של פול מיטשל ללא מלחים ובנוסף להשתמש במסכה של פול מיטשל שנקראת מוסצרייזר שהיא מדהימה לשיער וגורמת לרכות ושיער מבריק ,,יש לך מידע באינטרנט בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)