מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת כבר...אין שם25/08/2010
היי.. אז ככה..
מלפני שלוש שנים בערך עשיית החלקה... היה לי שיער מתותל עד הטוסיק ארוך ומלא...
בהתחלה הייתי מרוצה.. אבל לאחר שלושה חודשים התחילה לי נשירה מטורפת... וכן השיער שלי היה יותר קצר מקראה...
היום כבר כבר שלוש שנים... והשיער בקושי ארך... מה לא שמתי על השיער מלא שמפוים ומסכות שיער... וטיפות כאלה.. הייתי אצל רופאת עור של קרקפת הכל... ושום דבר לא עוזר... אני הולכת רק אסוף אני ממש שונאת קצר!!! אני מילדות גידלתי את השיער שלי... אני היום בת 17 וחצי... וזה הכי מבאס אותי בעולם.. כבר אין יל סבלנות לחכות אני מחכה מחכה אולי בשנה גודל לי ממש קצת היום זה נקרא קראה...
עשיתי החלקה ברזילאית טוענים שזה עוזר.. זה לא עשה שום שינוי לא הרס ולא עשה טוב...
פעם השיער שלי תוך חודש היה מתארך ממש מהר וארוך... אני רוצה את זה שוב!!!!!
מה אני יכולה לעשות?!?!?!....
אני אשמח לעצות וכל מה שאפשר .....
שני ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
אנג'לה טטרו25/08/2010אני מתנצלת אבל לא אוכל לתת לך תשובה מבלי לראות את השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלונד בשייעררויטל לביא25/08/2010
היי, רציתי לדעת צבע שייער הטבעי שלי הוא שחור אבל אני צובעת אותו בקביעות במשך 3 שנים לבלונד. כרגע אני רוצה לנסות ולחזור לצבע שייער הטבעי שלי אך יש לי חששות אם אני ארצה לחזור לצבע הבלונדיני בחזרה רציתי לדעת האם זה אפשרי או שלא יהיה ניתן לחזור לבלונדיני רק אחרי שכל השייער יארך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רויטל לביא
אנג'לה טטרו25/08/2010יהיה אפשר לחזור לבלונד אבל רק אם הבהרה שכמובן צריך לראות את הסוג שיער, לא מומלץ אחרי שתצבעי לככה לחזור שוב לבלונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש בקצוותדורין24/08/2010
שלום לכולם
השיער שלי נעים למגע מלבד הקצוות שנורא יבשות. אשמח להמלצה על מוצר שיעזור לקצוות ל"התרפא" ושלא ישאיר את השיער שומני.....
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דורין
אנג'לה טטרו25/08/2010יש מסכות מאוד טובות את יכולה להשים בקצוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך.....
דורין27/08/2010אני אכן משתמשת במסכה ואף בכל חפיפה. בשאלתי התכוונתי למוצר שאפשר לשים בקצוות ביום יום כאשר השיער יבש.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית פעם שנייהנוי24/08/2010
שלום יש לי שאלה בקשר לפעם שנייה שעושים החלקה יפנית
עבר כשלושה-ארבעה חודשים מאז ההחלקה הראשונה
ומלא הפחידו אותי שאם אני יעשה שוב עלול להגרם נזק לשיער שלי
עשיתי החלקה יפנית יוקו סיסטם
אני אשמח אם תרגיעו אותי או לא יודעת פשוט זה היום התור חחח אני לא יודעת מה לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נוי
אנג'לה טטרו25/08/2010אם את עושה אצל משהו מיקצועי אז לא צריכה להיות בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על נשירת שיערקרן23/08/2010
היי לא יודעת אם בפורום זה נכון לשאול שאלה כזו אך אנסה.
הספרית שלי המליצה לי להשתמש בשמפו שמיועד לעזרה בטיפול נגד נשירת שיער אבל לא היה
לה שם ספציפי של חברה או משהו לומר לי.
האם ידוע לכם על שמפו/קונדישינר ספציפי שבאמת מועיל ועוזר נגד נשירת שיער
או כל טיפול אחר לשם כך?
תודה מראש
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגד נשירת שיער
דגנית24/08/2010אני השתמשתי בכדורים של LIFE קוראים להם : STRONGER
כדורים טובים שמפסיקים נשירת שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קרן
אנג'לה טטרו25/08/2010בהחלט יש שמפו לנשירה לשוורצקווף והוא מאוד מומלץ ותצאות טובות 'ניתן להשיג במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםשיר22/08/2010
היי,
יש לי שיער בין גלי לחלק.הבעיה שהוא מאוד מלא ועבה והוא מסתיר לי את הפנים. בעבר הייתי מדללת אותו אך באותו רגע זה היה יפה ואחרי כמה חודשים השיער היה נראה הרבה יותר עבה מלפני הדילול,לכן הפסקתי לגמרי לדלל אותו. אני מחפשת דרכים לגרום לשיער לתפוס פחות נוכחות ושייראה יותר דליל ממה שהוא. האם פתיחת תלתלים עשויה לעזור למרות שאין לי תלתלים?ראיתי שהמלצתם למישהי לעשות פתיחת תלתלים למרות שהשיער שלה גלי.אני כבר לא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
אנג'לה טטרו23/08/2010לפי איך שאת מתארת פתיחת תלתלים יכולה מאוד לעזור אני רוצה להגיד לך שיש לי לקוחות קבועות שעושות את זה ופשוט מיסתדרות אם השיער הרבה יותר טוב .
כמובן שקודם את צריכה שמעצב שיער יראה את השייער וימליץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה לך!! :-)
שיר24/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים וצבעמיי22/08/2010
היי
לפני שבוע עשיתי גוונים בשיער,לא אהבתי,מתי אוכל לעשות צבע בשיער אחרי כמה זמן?
ברצוני לציין כי מזה חודשיים יש לי נשירה מטורפת ושיערי נשבר ונתלש
אודה על תשובתכם
מיי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים וצבע
אנג'לה טטרו23/08/2010תלוי באיזה מצב השיער אולי רק שטיפה תוכל לעשות את העבודה עדין שמעצב השיער יראה את השיער וייתן דיאזנוזה נכונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לצבוע על פןשיר22/08/2010
האם מותר לצבווע את השיער על פן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיר
אנג'לה טטרו23/08/2010אין שום בעיה אם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתלענת22/08/2010
יש לי שיער מתולתל יבש ודק ומאוד קשה לסדר אותו. בנוסף לאחרונה התחילו לצאת תלתלים חדשים באזור הקרקפת וזה נראה נורא אני לא מצליחה לסדר את השיער. האם יש לכם טיפים בשבילי? בנוסף חשבתי לעשות החלקה ברזילאית והבנתי שזה עוזר לשיער המחושמל האם זה באמת כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לענת
קורן אריכא22/08/2010אני ממליץ להשתמש במסכה לשיער מתולתל +שמפו לשיער מתולתל של שוורצקוף על מנת לתת לשיער מראה בריא ובנוסף אני ממליץ להשתמש בקרם לחות של פול מיטשל "הקונדישינר"על מנת לתת מראה טיבעי של התלתלים ,ובקשר לצמיחות הקטנות אין לך מה לדאוג אלה צמיחות חדשות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
אילנית22/08/2010היי ענת אני ממליצה לך קרם תלתלים ביחד אם מוס מהסידרה של השמן מרוקאי ותראי לבד את תלתלייך את לא תאמיני ניתן להשיג במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייסוזי22/08/2010
שלום לך ..
אני בת 17 והשיער לי בצבע חום והוא דק .. ואני רוצה לצבוע לבלונד הבעיה היא שאני לא יודעת אם יתאים לי (או כל צבע שתציעי) אני מבקשת ממך אם תכלי להמליץ לי על צבע שלדעתך יתאים לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי דעתי אל תצבעי לבלונד-את ..
שיר22/08/2010את ממש יפה איך שאת!! יש לך שיער מהמם,חבל שתהרסי אותו..את יכולה אולי טיפה להבהיר אותו אבל לדעתי ממש יפה לך ככה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער לילדיםר21/08/2010
שלום רב,
בתי בת 12.5 ויש לה שערות לבנות שחלקן נראות באופן בולט. האם צביעת השערות הלבנות עלולה להזיק לה? האם צביעה עלולה להגביר צמיחה של שיער לבן? איזה מוצר צבע יכול להתאים לילדה בגיל כה צעיר? אם במקרה, ידוע לכם על דרך לעצור / להאט את ההלבנה, אשמח לשמוע. תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ר
אנג'לה טטרו23/08/2010יש שטיפה ללא אמוניה וזה בהחלט יכול לטשטש את השיער הלבן ולא מחייב למרוך על כל השיער אלה איפה שהשיער הלבן ,כמובן להתאים לפי גוון השיער .
הצביעה לא מגבירה לצמיחת השיער הלבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה לעדןאילנית18/08/2010
תשמשי בשמן מרוקאי המקורי אריזה ככחולה השיער יהיה לך נעים ולא יהיה לך יבש ניתן להשיג במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנית
עדן18/08/2010אוקיי אני ינסה את זה..
את חושבת שזה יסייע לי בנשירה?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבירת שיערעדן18/08/2010
לאחר כ-3 חודשים מאז שעברתי החלקה יפנית השיער עדיין נשבר לי והנשירה שהייתה קודם החמירה מאוד! בבקשה מה אוכל לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדן
זאב לוין19/08/2010כדי לתת לך תשובה מקצועית אני צריך לראות את שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים...כן או לא??כבר ניסתה הכל18/08/2010
השיער שלי מלא מאוד ועבה, וכתוצאה מכך יש לו נטייה להתנפח. ניסיתי הרבה קרמים, אחד מהם די עזר לי אבל בסה"כ שום דבר לא הביא אותי לתוצאה שרציתי, השיער המשיך להתנפח גם אם קצת פחות.
אני שוקלת פתיחת תלתלים, אבל מאוד מפחדת: מצד אחד כל הספרים ממליצים על זה וגם חלק מהבנות שעברו את זה, אבל מצד שני המון תגובות בפורום של בנות שעשו והתחרטו, נהרס להן השיער... אני נורא רוצה שהשיער ייראה טוב, אבל כבר אין לי מושג מה לעשות, אני מפחדת שפתיחה רק תחמיר את המצב.
אולי הפתיחה לא תעזור בכלל, כי בסה"כ יש לי מלא שיער והפתיחה הרי לא תולשת שערות? וחוץ מזה השיער שלי לא באמת מתולתל, הוא מסתלסל אחרי חפיפה ואז הכל תלוי איך אני מייבשת אותו ובאיזה קרם אני משתמשת.... לפעמים הוא נראה חלק, לפעמים מתולתלובד"כ גלי.
אז רגע לפני שאני לוקחת סיכון... אשמח לשמוע דעות ועצות של אנשי מקצוע וגם של בנות שעברו את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת תלתלים
אנג'לה טטרו18/08/2010לפי מה שאת מתארת כן הייתי ממליצה לך על פתיחת תלתלים , את גם צריכה לדעת איפה לעשות יש הרבה בנות שמתפשרות מכל מני סיבות ,אז הייתי ממליצה לך לעשות בירור ,זה בהחלט יכול לעזור לך לסידור ביום יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים חד פעמיתכבר ניסתה הכל18/08/2010
כבר שאלתי אתכם על פתיחת תלתלים די הרבה, וקיבלתי תשובות מצוינות שעזרו לי וגרמו לי להבין שזה הפתרון בשביל השיער העבה והנפוח שלי... אז הרבה תודה! וחוצמזה, רגע לפני שאני קובעת תור, כמה שאלות אחרונות כי אני קצת מפחדת:
האם 500 ש"ח הוא מחיר הוגן בשביל שיער עבה מאוד מאוד באורך בינוני?
איך תשפיע פתיחת תלתלים על שיער גלי? השיער יהיה חלק?
האם פתיחת תלתלים תוסיף גם ברק לשיער?
ומה תהיה התוצאה אם לא אחזור כעבור חצי שנה לפתיחת תלתלים נוספת? האם השיער ייהרס או יחזור להיות כמו שהיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאתי
זאב לוין19/08/2010500 שח זה מחיר הגיוני
התוצאה תשפיע בהתאם למעצב השיער שמבצע את התהליך הזה
פתיחת תלתלים לא מוסיפה ברק לשיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המספרה
נויה20/08/2011רציתי לשאול' איפה עשית את הפתיחת תלתלים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! עשיתי היום
כבר ניסתה הכל19/08/2010תודה לכל מי שהמליץ על פתיחת תלתלים! עשיתי היום ואני כ"כ מרוצה:) ממליצה בחום למי שלא מצליחה להתמודד עם נפח...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)