מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת תלתליםכבר ניסתה הכל19/07/2010
יש לי שיער נורא. חסר ברק, חסר צורה, עבה בצורה לא רגילה ופוח. הספר שלי טוען שדילול יגרום לו להתנפח יותר, והציע מתיחת תלתלים.... אם מישהי עשתה את זה או מכירה מישהי שעשתה, זה ממש יעזור לי לשמוע פרטים...תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת תלתלים
אנג'לה טטרו21/07/2010יש הרבה בנות שעושים פתיחת תלתלים ומרוצות .
אבל מאוד תלוי בשיער בשביל להגיד לך שזה מתאים אני צריכה לראות את השיער
הספר שלך צודק איך שאת מתארת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רב :)שקד19/07/2010
אני מחפש המלצה לסרום מגן לפני מחליק או ספרי מגן לפני מחליק שניתן לרכוש בארץ
תודה מראש
שקד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שקד
אנג'לה טטרו21/07/2010הייתי ממליצה לך על ספרי פלאטליינר -איירון סרום ,גם לפני פן וגם לפני המחליק ,ניתן להשיג במספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל - אני שואלת שובאני19/07/2010
שלום,
השיער שלי מתולתל ונפוח מאוד, לפני שנה וכמה חודשים עשיתי החלקה רגילה ובאמת השיער נהיה הרבה פחות נפוח ומקורזל (עם קרמים כמובן), אחרי חצי שנה בערך עשיתי את אותו הדבר והתוצאה הייתה דומה. הבעיה שלפני חודש וחצי עשיתי את זה שוב והפעם יצא שהשיער כאילו לא סגור על עצמו אם הוא חלק או מתולתל, כאילו חצי מהתלתלים שהיו פשוט נעלמו והשיער יבש וזאת לא הייתה המטרה שלי, מה שרציתי זה שהוא פשוט לא יהיה נפוח ויהיה נוח לסידור. מה אני יכולה לעשות?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
אנג'לה טטרו19/07/2010בשביל תשובה מדוייקת אני צריכה לראות את השיער שלך .
לפי מה שאת מתארת החלקה על החלקה והתלתלים נעלמו מה שצריך זה לחכות שהשיער יגדל ולהשתמש במסכה טיפולית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! באיזו מסיכה טיפולית
אני19/07/2010את ממליצה להשתמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני
אנג'לה טטרו21/07/2010תלוי בסוג השיער ,יש המון סוגים של מסכות שיער והכי מיקצועי זה לראות את השיער ולפי סוג השיער להמליץ ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן ניתן להשיג צבע אפור ללא בלונד?Ben18/07/2010
אני מחפש צבע שיער אפור טהור ללא בסיס בלונד בכלל.
כל הצבעים שמצאתי עד היום היו אפור עם קשר כלשהו לבלונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע אפור
אנג'לה טטרו19/07/2010את יכולה להשיג בחנות שמוכרים ציוד למספרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם הבהרה ולא אבקה הבהרה של וולהדורית18/07/2010
1.אני עושה פסים ,הבנתי מספרית שלי שיש קרם הבהרה ויש אבקה הבהרה האם יש דבר כזה ???
2. יש לי שיער מלא אבל כל שיערה היא דקה מאוד ברגעי שאני עושה פסים השיער נחתך .
פעם אחרונה החלפתי ספרית והשתמשה קרם הבהרה של וולה ?
3. אם זה נכון , היכן אפשר לקנות קרם הבהרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף!!! דחוף!! למה לא עונים ?.
דורית19/07/2010איפה קונים קרם הבהרה לשיער לא אבקה , קרם הבהרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורית
זאב לוין23/07/2010קרם ההבהרה של וולה נמכר אך ורק למעצבי שיער המורשים לעבוד עם וולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה לשיער יבש ונפוחפלפלת18/07/2010
שלום ,
אני בעלת שיער ארוך חלק - גלי , בת 35 ; ילדתי לפני שנה ו 7 חודשים .
כבר כשנה שהשיער שלי פשוט נוראי , יבש מאד , מתולתל ונפוח ושום טיפול לא מקל ; השיער נראה " מחושמל " ושום קרם קרם לחות לא עוזר ( יש לי כבר 10 סוגים בבית ואף אחד מהם לא עושה את העבודה ) אני רוב הזמן עם שיער אסוף ולא נהנית מהשיער הארוך שלי אנימסתפרת פעם בשלושה - ארבעה חודשים נראית נהדר במהלך מספר ימים אחרי התספורת ובזה זה נגמר ; אחרי חפיפה אחת הכל כמו " ליפה " ואני חוזרת לאסוף
נראה לי כי הגוונים שעשיתי לפני חצי שנה ואחריהם 2 שטיפות כדי להוריד אותם פגעו בשיער שנהיה יותר יבש וקשה לתחזוקה. מבקשת מאד המלצה למסיכה שאפשר להכין בבית ולעשות פעם בשבוע באופן קבוע כדי לנסות לחזור לשיער חלק נורמלי ...
כל טיפ נוסף יתקבל בברכה
פלפלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלפלת
קורן אריכא18/07/2010אני ממליץ להשתמש במסכה של שוורצקוף לשיער יבש ופגום ובנוסף להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום של שוורצקוף לאחר מכן השיער יראה ניפלא אני ממליץ גם להשתמש בקרם לחות של "פול מיטשל מסדרת הקונדישינר על מנת שהשיער יראה מסודר ביום יום ועל מנת להוריד את הנפח,יש לך מידע באינטרנט על המוצרים .בהצלחה והמשך יום נעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וולה קולסטוןרוני18/07/2010
רציתי לשאול לגבי הצבעים של וולה קולסטון פרפקט לעומת וולה קולסטון של הפארמים ,(יש לי שיער לבן), איפה יש פחות אמוניה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני
קורן אריכא18/07/2010אני ממליץ לך להשתמש בצבע בסיס על מנת לכסות את הלבן ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה דחופה!!אלמונית18/07/2010
היי,
רציתי לברר לגבי בעיה בשיער. עשיתי חינה בשיער לפני 11 חודש והסתפרתי פעמיים בזמן הזה. אורך השיער שלי הוא עד הכתף.אני רוצה לעשות גוונים אך חוששת שיהפוך לירוק בגלל החינה שעשיתי.ולכן היתי שמחה אם תוכלו לומר לי מתי ניתן לעשות גוונים?איך יודעים אם החינה ירדהצבע שעשיתי היה חום סגלגל ודי דומה לצבע שערי,כך שקשה להבחין.??
אשמח לתשובה במהרה.
תודה
אלמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית
קורן אריכא18/07/2010על מנת לתת תשובה מדוייקת אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לתת חוות דעת מקצועית ,לא לנסות לבד בבית ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף ?דגנית18/07/2010
נתקלתי בפארמים בשני סוגים של טיפולים לקצוות שיער מפוצלים :
שמן (סיליקון וכו')
או
קרם
מה עדיף לשיער ממש יבש ?
כשמרחתי גם וגם זה הכביד על השיער שלי.
אודה לעזרתכם,
דגנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דגנית
קורן אריכא18/07/2010אני ממליץ להשתמש בקרם לקצוות מפוצלים של שוורצקוף שנקרא "רייפר רסקיו סילד אנדס" של שוורצקוף לקצוות מפוצלים הוא משקם את השיער ,יש לך מידע באינטרנט,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםקוקי18/07/2010
קניתי צבע שיער בלונדיני של פלטה דה-לוקס יש לי שיער חום כהה ועכשיו ראיתי על האריזה שעל השיער שלי זה יראה בלונד כהה...
אם אני יצבע לצבע הזה שקניתי ואחרי יום אני יצבע מעל זה צבע בלונדיני שוב אבל יותר בהיר זה יהיה בסדר? כי שמעתי שצבע על צבע זה נהיה שחור...
תודה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יול
קורן אריכא18/07/2010בחום כהה אין מצב שהבלונד יתפס מלבד השורש ,בכל מקרה אם יצא שחור צריך לגשת לספר מקצועי על מנת לאבחן את השיער ולראות מה עושים ,על מנת לקבל את התוצאה המושלמת בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיער של גרנייהמאי17/07/2010
מישהו יודע אם ואיפה אפשר לקנות בארץ צבע ללא אמוניה מסדרת herbashin של גרנייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאי
אנג'לה טטרו17/07/2010לפי מה שידוע בפרמים את תוכלי להשיג את זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאי
קורן אריכא18/07/2010אני לא חושב שיש לגרנייה צבעים ,בארץ אין אבל תנסי לברר באינטרנט .בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרה חריג!!! שיער התקצר ללא תספורתמאיה17/07/2010
יש לי בעיה חשובה!!!! אני בת 18 ושמתי לב לאחרונה שכמעט כל אדם שאני פוגשת שואל אותי אם הסתפרתי!!! לא הבנתי מה הסיבה אבל אז דפדפתי בדתמונות שלי מלפני שנה בערך והשיער שלי באמת היה ארוך יותר באופן משמעותי..אני לא מבינה איך זה קורה! וזה מדכא אותי מאוד כי השיער שלי הוא מקור הביטחון שלי..לא הסתפרתי (אפילו לא קצוות) כבר שנים מגיל 12 והיום אני בת 18.. אני משתמשת שנים בפן בייביליס וקצת מחליק למרות שעם המחליק הפסקתי.. יש סיכוי שהשיער שלי פשוט נשבר והתקצר? נקודה נוספת שרציתי לשאול לגביה היא שהפן שלי לפני כמה חודשים התחיל להעלות עשן וריח ממש ממש מוזר והפינים שלו נהיו שחורים ושרופים רציתי להפסיק להשתמש בו והתחננתי לאמא שלי שתקנה פאן חדש אלב היא לא הסכימה ובלי ברירה אני ממשיכה להשתמש בפאן השרוף.. יכול להיות שהעובדה שהוא מעלה ריח כזה ושהוא התקלקל פוגעת בישער שלי והורסת אותו ולכן הוא התקצר? אשמח מאוד לתשובה כי אני באמת באמת עצובה
תודה,
מאיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל אדם יש
רחליק17/07/2010כל שערה מגיעה הלאורך מסויים ומפסיקה לגדול , אצלך אורך זמן גדילת השיער פשוט קצר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף!!!יעל14/07/2010
בזמן האחרון הריסים נושרות לי המון פעמים עקב מסקרה לא נכונה,
האם הריסים מתארכות?? תודה ושיהיה יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
זאב לוין15/07/2010בעיקרון הריסיים מתארכות אבל עליך לגשת לרופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק לחו"ל ועצה לגבי החלקה לשיערשמרית14/07/2010
שלום,
האם הפן של איתמר מתאים לשקעים של חו"ל? אמרו לי שלא..
איזה מחליק שהוא טוב ולא שורף את השיער מתאים לחו"ל?
יש לי שיער עבה וטיפה מתולתל (שיער של תמניות)אני כבר שנים עושים פן ורציתי להתייעץ לגבי החלקה שתשקם לי את השיער ותיישר לי אותו (אני יודעת שאין החלקה שתעשה את השיער שלי חלק ואם כן זה יראה לא יפה בי פן)????
מחכה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמרית
זאב לוין15/07/2010מוצרי חשמל שלנו בנויים בסטנדטים ארופיים זה לא מתאים רק בארה"ב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר למקצועלין13/07/2010
רציתי לדעת מה סודות הצלחה שלכם במקצוע עיצוב השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לין
זאב לוין15/07/2010אהבה למקצוע והמון השתלמויות בחו"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)