מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהשאלה05/07/2010
היי אני עשיתי גוונים בשיער על שיער נקי כלומר חפפתי ואז לאחר שהוא התייבש עשיתי גוונים.
השיער שלי היה מאוד בריא.
לאחר שעשיתי גוונים במספרה והיא שטפה לי את הראש,אז ישר הסתרקתי וחצי מהגוונים נשרו. החומר היה מאוד חזק. עכשיו שמתי לב שגם כמות השיער בראש יותר קטנה מאשר הייתה לפני כן. השיער שלי מאוד עבה ברוך ה'.
ולאחר כל מה שקרה וגם לפני כן אני משתמשת כל יום בשמן מרוקאי והוא עושה לי את השיער בריא יותר.
עכשיו שאלתי היא האם כמות השיער תחזור ליהיות כמו שהייתה? ואם כן כמה זמן זה ייקח? אני מאוד דואגת כי השיער שלי כ''כ יפה ובריא ועכשיו לא יודעת הוא לא כמו שהיה.
ועוד שאלה מה ניתן לעשות כדי שהגוונים יירדו מהר יותר? האם צריך להסתפר הרבה כדי שהם ייעלמו?
ובכללי האם השיער שלי יחזור ליהיות כמו שהיה ,בריא? ותוך כמה זמן?
שחכתי לציין שהיא לא עשתה גוונים מהשורש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי?1
שאלה07/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
שאלה08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה......
זאב לוין08/07/2010הסרי דאגה מלבך השיער יחזור לקדמותו
את צריכה לעשות קצוות כל 4 חודשים
לגבי הגוונים את צריכה להעזר בסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של:.....
אנג'לה טטרו11/07/2010לפי איך שאת מתארת כנראה החומר באמת היה חזק.כמובן שהשיער יחזור להיות כפי שהיה פעם.
הייתי ממליצה לך להתמיד ולהשתמש בחומרים נכונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההגר05/07/2010
אני בת 27 יש לי שיער מאוד עדין ודקיק. בצבע חום בהיר ללא שערות לבנות אף פעם לא צבעתי והשיער שלי טבעי ויפה. יותר מתאים לי שיער כהה כי אני מאוד בהירה, החלטתי לצבוע לשחור פעם ראשונה. יש צבע איכותי שאת ממליצה לשיער מאוד עדין ללא שיערות לבנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?
הגר05/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה למייבש שיערמירי05/07/2010
שלום ,
ישש לבת שלי שיער מתולתל, לפעמים אני עושה לה פן בבית , יש לי פאן 2000 וואט ביתי ודי קשה לעשות לה פאן. ואני רוצה לקנות פאן מקצועי כמו במספרות כך אולי יהיה לי קל יותר.
האם אפשר להמליץ על פאן כמו במספרות . אמרו לי על איתמר 3600 ויש יו 2000 וואט ,יש גדעון ויש לו 2100 וואט . יש אחרים יותר טובים?
תודה . מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי
זאב לוין07/07/2010בשיל השקט הנפשי שלך אני ממליץ לך לרכוש פן איתמר 2600 במקום 3600 לשימוש ביתי הוא מספיק לכל הצרכים .
זה פן חזק ואיכותי שמשרת אותך לשנים ארוכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירי
קורן אריכא08/07/2010יש פן של קאדוס מצויין שנקרא בוסתר 3900 מעולה ולא יקר ,בנוסף גם איתמר מומלץ בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת פן
קרן בניסטי13/07/2010הי
אני הייתי ממליצה על הפן של גידעון-אינדולה הוא זול יותר נוח יותר והכי חשוב קל יותר
ולכן נוח לשימוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפן של גדעון מצויין ביותר
אריק13/07/2010הפן יוצא מקצועי ובמהירות. מומלץ בחום:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה רצינית, בבקשה עזרה!!יעל04/07/2010
שלום, אני בת 17
ויש לי בעיה אני לא יודעת איך לפתור אותה וזה מתיש
אני ממש רוצה שתעזרו לי...זה דחוף לי!
מלפני שנתיים בערך התחיל להיות לי שיער יבש - אבל רק באזור האחורי של השיער!!
וברור שלספר את השיער זה מומלץ בסיפור שלי, וסיפרתי את השיער קיצצתי אותו לפחות 13ס"מ ממה שהוא היה.
אז כן, לא הסתפרתי שנתיים ואולי יכול להיות שזה נבע מזה, שהשיער לא נשם וכו'
וגם ככל שהשיער שלי ארך הוא נהיה יותר דק והיו לי הרבה נשירות.
אז עכשיו השיער שלי קצר - קצת אחרי הכתפיים.
אבל הוא עדיין יבש מאחורה. וזה מעצבן אותי.
אבל בדיוק פה הבעיה, את השיער היבש מאחורה --> אין לי איך לספר!!!!
אם כבר אני צריכה לעשות קרחת ואני ממש לא רוצה
ואני לא רוצה להשתמש סתם בקרמים או בפנים בשביל שלא יראו לי את השיער היבש מאחורה..זה אחרי זה יהרוס לי עוד יותר את השיער
אני רוצה שהוא יהיה חלק ובלי יובש בשיער שהוא יהיה שיער רך וחלק!!
כי בעיקרון כל השיער שלי חלק חוץ מזה שהוא יבש מאחורה
****ויש לציין שבחיים לא צבעתי את השיער שלי!! אם כבר עשיתי מספר פעמים קטן פן בחיים שלי וזהו
יש לכם קרמים מיוחדים להציע לבעיה שלי??, שלא הורסים את השיער אלא עוזרים ליובש?
או כל פיתרון טוב ויעיל אחר?!
אני ממש אשמח אם תענו לי, תודה רבה! (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
אנג'לה טטרו05/07/2010הבעיה שאת מתארת היא בעיה נפוצה ,בשביל לתת לך את הטיפול המתאים אני צריכה לראות את השיער ,
יש כמה אפשריות אפשר להתאים מסכה טיפולית או סילקון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנג'לה תודה רבה! אבל....תעני בבקשה
יעל05/07/2010תודה אנג'לה על התשובה שלך!
אבל אין לי איך לצלם את השיער היבש, המצלמה לא מראה טוב
אני ינסה איכשהו לתאר לך..
השיער בכללי ממש בסדר הוא רגיל וחלק
אבל רק מאחורה יש איזה חלק של שיער שמתחיל מהקרקפת עד למטה והוא פשוט יבש, ונפוח! הוא ממש לא כמו שיער רגיל, כל שיערה ושיערה בניפרד ובגלל זה הוא גם מתנפח
וזהו בעיקרון, זה מפריע לי מאוד...
אם תוכלי להביא לי כל מיני קרמים או שמפו או מסכה כל מה שאת חושבת שמתאים לבעיה הזאת, אני אשמח לנסות אבל אני לא רוצה משהו שיהרוס לי את השיער בבקשה
שזה יהיה קצת משהו עדין..כי השיער שלי לא כזה קטסטרופה - זה בעיה אחורית של השיער רק.
אשמח לתשובה ועזרה תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
אנג'לה טטרו06/07/2010אין לי בעיה לתת לך שמות של מוצרים טובים אבל היום יש המון מוצרים מעולים וצריך להתאים לפי סוג שיער זה הכי מקצועי אם יש לך שאלות נוספות אין לי בעיה לדבר איתך מחר אשמח לעזור לך במה שאני יכולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנג'לה
יעל07/07/2010אוקיי אני מבינה, את צודקת
כרגע חוץ מהבעיה הזאת אין לי עוד משהו נוסף
אבל באמת תודה רבה לך :) שיהיה לך יום טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
קורן אריכא08/07/2010אני ממליץ להתמש בקרם לחות של פול מיטשל"הקונדישינר " יש לך מידע באינטרנט כמובן למרוטח אותו על שיער לח ,בלי קשר אני ממליץ להשתמש בשמפו לשיער יבש ופגום +מסכה של שוורצקוף[יש לך מידע באינטרנט] עוד אופצייה ללכת לספר מקצועי על מנת לאבחן את שיערך ולשקול לעשות את החלקה הצרפתית של לוריאל שהיא משקמת את השיער בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימור שיעררועי כהן03/07/2010
שלום, שמי רועי, ויש לי שאלה חשובה ודחופה בקשר לשיער.
בעוד 40 יום בערך, אני מתגייס לצבא, וכחלק מהדרישות של הגיוס, אצטרך לגזור את שיערי ולהסתפר בתספורת קצוצה. הבעיה היא, שלא הסתפרתי כ-7 שנים, מאז ה-16/11/2003, ולמרות שאני מעוניין להתגייס, השיער חשוב עבורי ומסמל הרבה. לכן, החלטתי לפני מספר שנים, שבעת הגיוס, אקלע את שיערי לצמה ואשמור אותו. הבעיה היא, שאני לא בטוח שהשיער ישתמר.
השאלה שלי היא אם ניתן להוסיף חומר מסוים לשיער, לאחר שאני גוזר אותו וקולע אותו, ע"מ שיישתמר ולא ייפגם או יהרס לאחר הגזירה. הנושא דחוף מאוד מבחינתי, משום שהגיוס שלי מאוד קרוב.
בתודה רבה,
רועי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רועי
אנג'לה טטרו05/07/2010אתה לא צריך להשים שום חומר , מה שכן לפני שאתה מסתפר תחפוף את השיער שהיה נקי
גיוס קל ונעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופה!דורין03/07/2010
היי....יש לי שיער מתולתל נפוח ועבה. אני משתמשת בקרם לחות לשיער, אך זה לא עוזר כי הוא נהיה חסר צורה ולא יפה. לקראת שנת הלימודים החדשה אני רוצה שהשיער שלי יהיה יפה. אני חשבתי על החלקה.
רציתי לשאול, איזה החלקה מתאימה לסוג השיער שתיארתי? (לא ארוך מידי..קצת אחרי הכתפיים) ומה המחיר הנע להחלקה זו? והאם שאני יעשה את ההחלקה השיער באמת יראה חלק ולא נפוח וללא "שוונצים"?
אשמח לתשובה מהירה...תודה מראש!! תלמידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
אנג'לה טטרו04/07/2010לפי איך שאת מתארת החלקה יפנית יכולה מאוד לעזור ולקל אליך ,בשביל לתת לך דיאגנוזה מדוייקת אני צריכה לראות את השיער ,
המחירים של החלקה יפנית 1500 עד 2500* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת
אנג'לה טטרו11/07/2010הייתי ממליצה לך על החלקה יפנית .כמובן שאת צריכה שמעצב שיער יראה וימליץ לפי סוג השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דלילאנונימית03/07/2010
אני בת 15וחצי וכרגע השיער שלי נורא דליל.
בתור ילדה תמיד היה לי שיער עבה נפוח ומלא , ובסביבות גיל 12 התחיל להדלדל לי השיער וכרגע אני במצב ממש נוראי השיער נורא דק בקושי אפשר לגעת בו מרוב שהוא דק וגם ישלי בראש מין קרחות כאלו , לא משהו רציני שממש בולט , אבל יש.
אני מעל לשנה כבר מחליקה את השיער עם מחליק שהוא לא קרמי אני חושבת , כי השיער מתנפח ומתקרזל . לפני בערך חצי שנה עשיתי גזירה רצינית והורדתי בערך חצי מהשיער שכולו היה שרוף לגמרי ועכשיו חזר לי כל השרוף לשיער. אני לא רוצה לגזור שוב את השרוף כי שנאתי את עצמי עם השיער קצר ובכייתי על זה כלכך הרבהה זמן , אבל השיער ממש נוראי בלי מחליק ככה שאין לי פיתרון ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה..
אנונימית06/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אנונימית
אנג'לה טטרו06/07/2010הבעיה שאת מתארת לצערי אני שומעת יותר ,מבנות שהם בני גילך בערך .
אני מציעה לך לבדוק שלא חסר לך ויטמינם או כל דבר אחר זה משהו שמומלץ לנשירת שיער כמו שתיארת זה לא אומר שיש בעיה אבל עדיף לשלול ,
ובקשר לשיער השרוף ,תפסיקי עם המגהץ תגשי למעצב שיער ותקני לך קרם שלא מזיק לשיער ותבקשי יעוץ איך לעצב את השיער בצורה נכונה , עדיף לך לעצב ולא לגהץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יפנית-מה מותר/אסור ביומיים שאחרי?אלושה02/07/2010
שלום
לאחר ביצוע החלקה יפנית אצל הספר ,
הוא ייבש לי את השיער עם פן -בלי ממש לבצע את הפן עם עיבוד השיער - רק ייבוש "חפיף"
והשיער קצת התנפח לי ונראה מוזר ח- כמו כן הוא חלק למשעי ואני עדיין רואה כמה חלקים שלא התיישרו לגמרי.הבנתי שאסור לגעת בו לא לאסוף ולא לשים סיכות וכו'.
האם מותר או כדאי ביומיים אלו לעבור בבית עם מחליק קרמי שברשותי (בייבליס וניתן לשחק עם מעלות החום החל מ180 עד 220 -למרות שלטעמי זה חום גבוה מדיי ולא מומלץ) ?
לפני ההחלקה השימוש בקרמי הראה תוצאות מאוד יפות (חלק מאוד ואפשר לומר שאחרי עיבוד חוזר של קצוות שער יותר מ3 4 פעמים גם רואים שינוי קטן בנפח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לא קשורה-
גל03/07/2010מה זה הקרמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אלושה
אנג'לה טטרו04/07/2010עדיף ואפילו מומלץ לעבור עם מחליק וחום של 180 לא יותר ,וגם כדי לבקר אצל הספר לייעוץ על החלקים שלא התיישרו כמו שאת אומרת והנפח ,
לגבי סיכום וכו' עדיף לא להשתמש ב10 ימים רישונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמפולות לנשירת שיערדנה02/07/2010
שלום, היום במספרה הציעו לי אמפולות לנשירת שיער של חברה איטלקית, איטלי משהו, אמר שיש לזה גם שמפו שמים על השיער פעם בשבוע למשך 3 חודשיחם ורואים תוצאות מצויינות של הפסקת שנירת השיער, האם המוצר אכן טוב ? יש המלצות עליו ?
איך הוא נקרא בדיוק? אריזה בצבע לבן וכיתוב בכתום ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה
קרן בניסטי15/07/2010הי
את המוצר הנל אני אישית לא מכירה אבל יש לאינדולה טיפול אנטנסיבי לנשירה
שעשיתי על עצמי ועשה פלאים ממליצה בחום
קרן בניסטי מעצבת שיער ומאפרת מיקצועית
0544746696* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוזרת לעצמי תישערמישהי30/06/2010
שלום,
אני בת 15 בדרך והמצב הכלכלי שלי בבית לא ממש טוב,
השיער שלי שרוף ואני גוזרת אותו לפעמים כדי שיצמח לאט לאט ולא יהיה שרוף
מכיון שאין לי ממש כסף לשלם לספרית מקצועית כדי שעם הזמן תעצב לי את השיער שלי והוא יהיה בריא,
הייתי רוצה לדעת האם אני פוגעת בשיער שאני גוזרת אותו סתם ככה ולא הולכת לספרית ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
קורן אריכא30/06/2010לא את לא פוגעת כלל בשיער פשוט הפוני לא יהיה סימטרי ,בכל מקרה אין לך מה לדאוג את לא פוגעת בשיערך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע לשיער-תודה מראשרוני30/06/2010
רציתי לשאול שאלה:
הספר שלי רוצה לערבב שני בסיסים +גוון(7.7),הבסיסים שש ושבע (כי השבע לא מכסה לבן כמו שצריך והשש עלול להכהות מידי יחסית לגוון), האם זה בסדר מבחינה כימית או שזה הורס הכל ?
(הוא לא עושה לי את הבסיס המחוזק ,7.00 כי אני אישית מעדיפה לא לצבוע עם 9%)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשירת
קורן אריכא30/06/2010אני ממליץ לרדת לטון 6 על מנת שהלבן יפתס באופן מושלם ויכול להיות אולי לרדת בחמצן ל 7 וחצי ולהישאר עם בסיס 7 בהצלחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסים, החלקה וצבעשושנה28/06/2010
לפני כחודש עשיתי פסים. אני מעונינת לפני נסיעה לעשות החלקה ולאחר 3-4 ימים צבע (בשבוע הבא אני נוסעת לחו"ל לשבועיים). האם הסדר: פסים, החלקה צבע עם טווח הימים ביניהם סביר? הספרית טענה שאפשר לצבוע לאחר החלקה רק אחרי שבועיים.ואני צריכה אם כך להחליט צבע או החלקה לפני הנסיעה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שושנה
אנג'לה טטרו28/06/2010בהחלט, אחרי החלקה ממולץ לעשות לפחות אחרי עשרה ימים ,עדיף שתבחרי מה יותר דחוף לך לעשות , נסיעה טובה תהני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאיתסימי27/06/2010
שלום
עשיתי החלקה ברזילאית לשיער בהיר,באיזה שמפו ומסכה להישתמש.
אם ידוע לכם באיזה מוצרים שנמכרים בשווקים.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סימי
אנג'לה טטרו28/06/2010אם היתי מכירה את השיער שלך הייתי יכולה להמליץ לך לפי סוג השיער ומצב השיער ,
הייתי ממליצה לך להתייעץ עם מעצב שיער שעשה לך את החלקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיער גוף-ידייםרחלי27/06/2010
יש לי שערות חומות-שחורות בידיים ואני רוצה שיהיו יותר בהירות ושפחות יראו אותן.
שמעתי על כל מיני אבקות עם חמצן, ואף ניסיתי אותן לפני כמה שנים והתאכזבתי מהתוצאה. השיער בידיים הפך לבלונדיני ולא התאים לגוון העור שלי (אני לא ממש בהירה, אך גם לא שחומה מדי). בנוסף השיער היה נראה עבה וצפוף מדי. אז הוצאתי עם שעווה. למרות שהוא נהיה דליל הוא עדיין נראה שחור וכהה. אני רוצה לדעת אם יש איזו דרך טבעית להבהיר את השיער שעל הידיים בלי להשתמש בכל מיני תכשירים שונים כימיים שיש להם השלכות לא טובות.
שמעתי על לימון, אבל נראה לי לא הגיוני כי זה חומצה.. ואני מפחדת שייגרם נזק לעור שלי.
האם ניתן להשתמש בשמן תינוקות/גזר? הם מזיקים לעור (כתמים? פצעים)? אני רוצה להשתמש בהם באילת. אולי השיזוף יבהיר לזמן מסויים את השיערות..
קרם הגנה מונע שיזוף?
למה צריך לשים לב כשקונים קרם הגנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רחלי
אנג'לה טטרו28/06/2010לצערי לא יכולה להמליץ לך על חומר מסוג זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ אישיניב27/06/2010
שלום ,
שיערי ממש לא מוצא חן בעייני והייתי רוצה לעשות עם זה משהו .
יש לי שיער יבש וקשה וכשהוא מתארך הוא נהיה גלי , הייתי מאוד רוצה לדעת מה אוכל לעשות כדי ששיערי יהפוך להיות יותר דק , חלק ונוח , זתאומרת שאני אוכל להעמיד איתו קוצים ולהאריך אותו ואז כשהוא ארוך לעשות מחליק וכולי , כי כרגע אני לא יכול לעשות קוצים ואם אני מאריך השיער שלי נהיה גלי והוא פשוט מתארך למעלה ונשאר שיער קשה , אם למשל אני שופך על השיער שלי מים כשהוא ארוך הוא כאילו לא נרטב , אשמח לעצות שלכם .
תודה מראש ,
ניב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ניב
אנג'לה טטרו28/06/2010השיער שלך גלי מטיבו ואתה רוצה שהוא יהיה חלק אולי כדי לעשות החלקה ,הייתי ממליצה לך להתייעץ אם הספר שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)