מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופה בעיצוב שיער...אלי_ג09/09/2009
שלום
יש לי שיער חלק ממש וארוך
והייתי רוצה לדעת איך לעשות את התסרוקת הזאת:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אלי
אנג'לה טטרו11/09/2009אתה צריך לגשת לספר שלך ולדרג את השיער הייתי ממליצה לך לקחת את התמונה , ולעיצוב יש חמר בספרי של שוורצקוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פניה חוזרתהדס08/09/2009
פניתי אליכם בתאריך 29.8 בשעה 23.06 בקשר לתיספורת חדשה לשערי וטרם קיבלתי תשובה
זה מאוד חשוב לי מעוניינת לדעת אם החלקות גם מתאימות לי
מקווה כי תחזרו אלי בהקדם
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפנינה
קורן אריכא09/09/2009יש כל כך הרבה מאוד תספורות חדשות וכל משתנה לפי צו האופנה בכל מקרה צריך להתאים את התספורת לפי תויי הפנים את יכולה להוסיף תמונה על מנת שאני יתן לך מידע מדוייק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה-יתרונות+חסרונות+התאמה-תודה :)שחר :)08/09/2009
שלום =]
אני מעוניינת לעשות החלקה...יש לי שיער חום כהה היה פעם מתולתל מאוד היום הוא גלי עד מתולתל בגלל פנים ומחליק...השיער גם דיי שרוף במיוחד בקצוות.
רציתי לדעת איזה החלקות מומלצות? יפנית/ברזילאית/צרפתית/ קליאופטרה
ומה המחיר בערך?
והכי חשוב לי..מה היתרונות וווווהחסרונות..אני מפחדת שהשיער יצא יבש ושרוף...
תודה רבה לכל מי שיעזור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנייה חוזרת..
שחר :)10/09/2009תוכלו בבקשה לענות לי? תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שחר
אנג'לה טטרו11/09/2009אני ממליצה לך על החלקה יפנית אני אישית עובדת איתם והתוצאות מוצלחות מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ..^
שחר14/09/2009חסרונות מהם?!?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער בפעם הראשונהלירוני08/09/2009
שלום,
אני ב"ה בהריון חודש 8. בחים לא צבעתי את השיער . שיערי הוא בבסיסו מתולתל טבל מאחר ואני עושה החלקה של שוורצקופ רק בשורש אז השורשים חלקים והשיער נראה כלי. בזמו האחרון החלו לצאת לי מעט שערות לבנות שלא כ"כ בולטות אך מפריעות לי. צבע שערי הוא חום כהה מאוד.חשבתי לצבוע את השיער לחום שוולד עמ"נ להשאר באותו גוון בסיסי שלי כך שלא אהיה משועבדת לצבע ויראו שורשים. רציתי לדעת בגלל הפחד משינוי האם כדאי אולי קודם לעשות שטיפה או שישר לצבוע? האם מותר עכשיו בשלב זה של ההריון לבצע זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ושאלה נוספת...
לירוני08/09/2009יש לי קליפות בראש כתוצאה מפסוריאזיס השתמשתי בהד אנד שולדרס אך לא עוזר יש לכם המלצה לשמפו?
ושאלה אחרונה יש לכם המלצה לקרם לחות לאחר חפיפה שמותאם לשיער גלי-מתולתל? ניסיתי כ"כ הבה ואף אחד לא סיפק אותי:-(((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירוני
קורן אריכא09/09/2009אין בעיה לצבוע את השיער בהריון בכל מקרה אני ממליץ לצבוע את הורש בגוון של שאר השיער על מנת לא להישתעבד לצבע אין לך מה לחשוש מקווה שעזרתי ויום קסום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת שאלה לקורן אריכא
לירוני12/09/2009יש לי קליפות בראש כתוצאה מפסוריאזיס השתמשתי בהד אנד שולדרס אך לא עוזר יש לכם המלצה לשמפו?
ושאלה אחרונה יש לכם המלצה לקרם לחות לאחר חפיפה ומסכה שמותאם לשיער גלי-מתולתל? ניסיתי כ"כ הרבה ואף אחד לא סיפק אותי:-(((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אהלן אני חושב על תספורת כבר חצי שנהסער08/09/2009
שלום יש לי שיער חצי ארוך, כזה גלי, ואני מאוד מתלבט אם ללכת להסתפר
כי אני לא הכי אוהב אותו... אני רוצה משו יותר מודרני בשביל שבבוקר
לא יקח לי חצי שעה-שעה לסדר אותו, אודה לכם אם תשיבו לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סער
קורן אריכא09/09/2009אני ממליץ לדרג את השיער ולשמור על האורך בכל מקרה את יכולה להוסיף תמונה על מנת שאני אתן דיאגזונה מקצועית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבשיעל08/09/2009
שלום!
אני בת 26. לאחרונה שמתי לב לנשירת שיער מוגברת וגם שהשיער אולי קצת יבש.
עד לפני שבועיים השתמשתי בקרם לחות לעיצוב השיער כל יום. חפפתי את השיער כל יום...
ובדר"כ השתמשתי במסכה לשיער פעם בשבוע.
היום הלכתי לרופא עור על מנת להתייעץ בנוגע לנשירת השיער... בדיקטת הדם מראות שהכל תקין (ברזל וכדומה)... והרופא אמר שיש לי שיער יבש... ואולי זו הבעיה... והמליץ לי על שמפו אקסרה לשיער יבש פעמיים בשבוע... הוא ציין שייתכן שהשמפו שאני משתמשת בו לא מתאים (אני משתמשת בפנטן).
אשמח לשמוע מה אוכל לעשות על מנת לשפר את מצבו של השיער מבחינת יובש ונשירה...
שמפו? מסיכה ? סרום?
גם הספר שלי אמר שהשיער שלי דליל...
אודה לעזרתכם,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליעל
קורן אריכא09/09/2009אני ממילץ להשתמש בשמפו לנשירה ואמפולות לנשירה של שוורצקוף [טיפול של 3 חודשיים] להתמש במסכה לשיער 2 בשבוע על מנת לתת לשיער ברק ורכות את יכולה למוצוא מידע באינטרנט על המוצרים שמפו-bonacure hairtherapy activating shampoo
אמפולהhair serum-bonacure hairtherapy* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער חלק וישרMaleficarum08/09/2009
שלום,
אני בעל שיער חלק. כשהארכתי את שיערי בשנות התיכון, צורתו הייתה שונה מבעבר: מעל לקו האוזניים היה קופצני וחסר-צורה, ומתחת לקו האוזניים צמח לצדדים והתעקל בצורה שאינה אסתטית.
אם אאריך את שיערי בעתיד שוב, האם אוכל לתת לו מראה חלק וישר בדרך כלשהי? האם תדירות סירוק השיער והחפיפה שלו משפיעה על כך? יש לציין שאינני מעוניין להשתמש בקונדישיונר.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה להתייחסותכם.
Maleficarum11/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער חלק ישר
רונן פלג13/09/2009היי,
עם השנים ושינויים הומונליים עוזרים לטוב/לרע בשינויים שנוצרים בשיער וזה לא תלוי בנו.
השיער שהיה לך בתקופת בית הספר לא תמיד יהיה דומה בתקופת הצבא וכו'.
הדרך היחידה שאת יכולה לעשות אותו חלק זה ע"י פעולה כימית כמו החלקה או פנים .....
שמפו וחומרי עיצוב לא מיישרים את השיער .
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתליאת08/09/2009
שלום
האם החלקה יפנית מייבשת את השיער? ואיך אפשר לשמור על שיער בריא ומבריק אם עושים החלקה יפנית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
זאב לוין08/09/2009במידה וההחלקה נעשתה ע"י מעצב שיער מקצועי השיער לא אמור להיפגע ולהתייבש אלא להפך להיראות בריא יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיצול קצוות מפוצליםנריוש07/09/2009
שלום, כמו רוב בני האדם אני מניחה, יש לי קצוות מפוצלים. אך הבעיה שלי היא שאני מכורה לפיצול השערות, אני כל הזמן מפצלת קצוות. אולי מהסיבה הזו, אולי בגלל שאני צובעת את השיער לפעמים ואולי מסיבות אחרות, אני חושבת שהשיער שלי הפסיק להתארך ואפילו התקצר, וכמובן שאיכותו נפגמה גם כן...
רציתי לדעת, מה באמת גורם להרס השיער, איך אני מטפחת אותו ואיך הוא חוזר להתארך....
בתודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מפוצל
רונן פלג13/09/2009
תגבירי את התדירות של התספורות שלך ..
את תראי שעם הזמן השיער שלך אורך יותר מהר ונראה מטופח יותר .
ועם כל זה את צריכה לדאוג להזין אותו !!!!
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הוספת בלונדר לשמפומיוש07/09/2009
שלום,
מה ייקרה אם אני אקח קצת אבקת בלונדר ויערבב עם השמפו לשיער,
האם זה יבהיר לי טיפה את גוון החום שיש לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיוש
קורן אריכא09/09/2009לא יתן כלום בכל מקרה תעשי את ספר מקצועי על מנת לא לפגוע בשיער [לא מומלץ]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נמאס לי לסדר את התלתלים מחדש....רותם07/09/2009
יש לי שיער מתולתל-גלי שמאז ומתמיד עשה לי בעיות. בגיל צעיר יותר הייתי שמה מוסים וג'לים אבל התחושה הלא טבעית של השיער עיצבנה אותי ועם השנים עברתי לקרמים למיניהם.. ברמת העיקרון אני אוהבת את איך שהשיער שלי נראה כשאני מסדרת אותו אבל הבעיה היא שאחריי שנת לילה אפילו הקצרה ביותר התלתלים מאבדים את הברק מתחילים להתקרזל ולהמעך ולהראות פשוט זוועה וכשמנה נוספת של קרם רק מחריפה את המצב אני נאלצת לחפוף אותם מחדש ולעצב מחדש כדי להגיע למראה הרצוי. אני יודעת שחפיפות מרובות לא בריאות בכלל לשיער אבל אני פשוט שונאת לאסןף אותו ולא מצליחה למצוא קרם שאיתו השיער לא ימעך בלילה לצורה לא מוגדרת. גם לא מצאתי עד עכשיו ב-21 שנותיי מסכה שמפו או מרכך שהועילו. אפילו תספורות לא עוזרות כי הקרזול והפיצול של השיער הוא לכל האורך ולא רק בקצוות. אז חוץ מלגלח את הכל ולחכות שיגדל מחדש אני כבר לא יודעת מה לעשות ונמאס לי לבזבז מלא כסף כל חודש של שמפו+מרכך+מסכה+קרם שונים... נמאס לי כל יום לסדר את התלתלים מחדש! מה עושים?! שמן זית....?! חמאה?!? לייבא מוצרים נורמליים מחו"ל...? בבקשה תעזרו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת תלתלים
רונן פלג13/09/2009וואוו... מסכנה
פתיחת תלתלים זו התשובה כי טובה בשבילך.
צרי קשר ואסביר לך
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחה זה כמו פאה
גלי09/11/2009פתיחת תלתלים זה יפה רק בהתחלה אח"כ זה נראה כמו פאה
מניסיון
זה לא כל כך נעים כשמושכים לך בשיער לראות שזה לא פאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנמאס לי לסדר את התלתלים מחדש
אלי סולומון09/11/2009הי רותם
אני ממליץ על גלייז סמיך שנקרא תלתלון זהו גלייז לבניית תלתלים סמיך היתרון שלו הוא ביום למחרת אחרי שישינת לילה עם הגלייז הרטיבי קצת את השיער ויהיו לך תלתלים יפים כל היום..
מקווה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית בהריוןאמא אוהבת06/09/2009
שלום רב,
אני בשבוע 28 להריון, ברצוני לדעת האם מותר לעשות החלקה יפהית של יוקו בהריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא אוהבת
זאב לוין08/09/2009של יוקו אני לא מכיר אבל החלקה יפנית של וולה בוודאות אני יודע שאפשר לעשות. וכמובן מזל טוב על ההריון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהריון לא מומלץ החלקה ואין אישור מ
אייר14/09/2009משרד הבריאות מזיק שובר את השער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא אוהבת
קורן אריכא09/09/2009בשום פנים ואופן לא אסור החלקה יפנית בהריון חד משמעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז איפשר או אי אפשר לעשות החלקה????
אמא אוהבת09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא אוהבת
זאב לוין09/09/2009בהחלט מותר לעשות ללא דאגות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאללללה דחופפפפפה!!! אשמח עם תענו !555503/09/2009
שמתי שיש קרם מחליק את השיער של שוקי זיקרי האם הוא טוב ?
ישלי שיער גלי מטולטל היתי רוצה קרם שקצת יחליק לי את השעיר במקום לעשות החלקות אשמח עם תעייצו לי משההו ועם כדאי בכלל ?
תודה מראש
חן פרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 5555
זאב לוין08/09/2009לא מכיר את החומר מכיוון שהוא מיועד לציבור הרחב ולא למעצבי שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה, אני ממש מתוסכלת!דניאל03/09/2009
שלום רב, קוראים לי דניאל ואני בת 18
יש לי ממש בעיה, ואני חייבת שתעזרו ליי! היה לי בשיער פסי שמש שעשיתי במספרה על צבע חום שהיה לי מצביעה קודמת, מאחר ונמאס לי מהפסים, צבעתי עליהם צבע חום [6.0 ו-6.1 ביחד, של אינדולה] עלמנת לטשטש את הפסים ולהעלים אותם, לאחר שהפסים התחילו לצוץ שוב כצפוי אחרי תקופת זמן, קניתי צבע חום זהב[5.3 של הצבע החדש של ה-10 דק'] ויצא לי... שיער שחור!!! שחור ממש!!! אני ממש מדוכאת ומתוסכלת! אין לי מושג איך הדבר קרה, הלכתי בדיוק לפי ההוראות כך שזה לא משהו שאני עשיתי אני מקווה! ועכשיו אני לא יודעת איך להיפטר מהצבע בלי לעשות הבהרה במספרה!!
הספר שלי ציין שאולי צבעתי על שיער שהיה מעט רטוב, ואולי זה נכון שהוא היה טיפהה לח, אבל זה יכול לצאת שחור שחור כ"כ?!?! ואם כן.... בבקשה אני מתחננת מה לעשות?! אני ממש מיואשת אני שונאת את הצבע הזה, זה לא מחמיא לי, ואני פשוט לא יכולה לחכות חודש ומי יודע כמה זמן עד שהוא ידהה מעצמו... מה לעשות?!?!?!
אשמח לכל הצעה שהיא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
זאב לוין08/09/2009עלייך לעשות ניקוי צבע אצל מעצב שיער מקצועי כדי שיוכל להחזיר את הגוון שהיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך משתמשים בדיפיוזר!?@ דחוףףשירז02/09/2009
שלום רב,
יש לי שיער מתולתל ומקורזל מאוד
קניתי דיפיוזר וניסיתי אותו ולא יוצאים לי ממש תלתלים יפים אלא "בלאגן"
ומה גם אני רוצה להוריד את הנפח
איך משתמשים בדיפיוזר ואיך מורידים את הנפח?
בבקשה עיזרו לי!!
תודה:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירז
קורן אריכא02/09/2009אני ממליץ לשים מוס או גליז תלתלים של פול מיטשל על שיער לח לעשות את השיער על מנת ליצור תלתלים ולאחר מכן להורי את כל הראש למטה ופשוט לייבש את השיער עם הדיפיוזר תוך כדי קיבוץ השיער עם הידיים למראה מתולתל ומדהים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)