מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת מוצר שנעלם מהמדפיםhilla24/08/2009
שלום,
אני מחפשת היכן ניתן לקנות קרם לחות לשיער מתולתל של cleo (אריזה כתומה). פעם הוא היה בכל החנויות ובשנתיים האחרונות נעלם מהמדפים.
מישהו יודע היכן ניתן להשיג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם תלתלים
אילנית24/08/2009היי אני מבינה שאת מחפשת קרם תלתלים שיש במספרות ולא יעלם אז יש את הקרם של השמן המרוקאי שהוא מדהים והשיער רך ונעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בדיוק
hilla25/08/2009אני מחפשת את הקרם לחות הספציפי שציינתי, לא אף סוג אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לחות לשיער
שריתוש25/08/2009הקרם הזה נימכר בחנות שיווק יוחננוף יש באשדוד רחובות וקרית עקרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה- לחותליהי23/08/2009
היי (:
מה עושים עם הלחות הזאת? אני מחליקה את השיער בהתמדה, וברגע שאני יוצאת מהבית השיער משתגע... אין איזה חומר שיכול לשמור על השיער פחות או יותר? ועוד שאלה, בחורף גם יש לחות שמזיקה בצורה כזאת לשיער? אני מודאגת כבר מעכשיו.
תודה ענקית מראש לעונה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליהי ספרי פיניש שמן מרוקאי
אילנית24/08/2009ללהי היי יש את הספרי פיניש של השמן מרוקאי והוא מיועד להגנה מהשמש ושומר על השיער מהלחות 2 לחיצות והשיער שלך שמור ומוגן יש להשיג במספרות ויש לחברת שמן מרוקאי אתר כנסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה!!!!
555524/08/2009איך אני נכנסת לאתר של השמן מרקואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתר שמן מרוקאי לחן
אילנית26/08/2009היי חן תכתבי MOROCCANOIL ותראי את כל המוצרים שלהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהי
קורן אריכא25/08/2009אני ממליץ להשתמש סללום wizard sleek של קאדוס חומר מצויין אשר מקבע פנים ואת השיער על מנת שלא יהרס בלחות שיש בארצנו מוצר מעולה מומלץ בחום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליהי
זאב לוין25/08/2009האם את מחליקה את השיער על ידי ספר מקצועי?
אם לא יכול להיות שאת לא מותחת את שיערך היטב ואז שהוא נמצא בלחות הוא מסתלסל מהר מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדוםדניאל22/08/2009
אני צובעת את שיערי לאדום כבר יותר מחצי שנה ובאמת נהנת מהצבע אבל יש איתו בעיה. האדום ידוע בתור צבע שדוהה אחרי כמה חפיפות וכבר לא נשאר אדום כמו שהיה אחרי הצביעה. הייתי משתמשת במסיכה של לוריאל Elvive Reigniting masque לצבע אדום והיא הייתה עובדת נהדר- שומרת לי על הצבע חי ונהדר בין הצביעות אבל אני כבר לא מוצאת אותה בחנויות ודי מיואשת. הצבע דוהה במהירות.. יש לכם הצעות איך לשמר את הצבע האדום?? איזה תכשירים או מסיכות להשתמש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע אדום דניאל
אילנית22/08/2009היי לפני שאת צובעת שימי 2 טיפות שמן מרוקאי המקורי בקערת הצבע תערבבי ותצבעי השמן שומר את הצבע שלא ידהה ונותן לו ים ברק ולגבי המסכה יש את המסכת שיקום מדהימה של שמן המרוקאי על בסיס טיבעי וחמאת שיאה וישקם לך את השיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכה לשיער צבוע
ורדה23/08/2009הי,
גםלי יש שיער צבוע ואני משתמשת במסכת שיער של שוורצקופף מסדרת BC שנקראת
COLOR SAVE היא שומרת לי על השיער הצבוע והוא לא דוהה.
קניתי אותה בכפר סבא אצל בחור בחנות למוצרי שיער מקצועיים שייעץ לי לקנות אותה, זה היה לפני כשנה ומאז אני משתמשת בה, בכלל הבחור בחנות מקצוען אמיתי הוא התאים לי צבע בדיוק כמו שרציתי ואפילו נתן לי תכשיר שיער למניעת נשירה שממש עזר לי, מאז אני וחברות שלי הולכות רק אליו לייעוץ ולקניית מוצרי שיער, כל ייעוץ שלו בול.
ורדה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער חלקשרון21/08/2009
שלום יש לי שיער חלק אבל הוא מאוד תלוי בשינה שלי , זאת אומרת שכל בוקר אני קמה עם שיער שונה [לא חלק] הוא ניהיה גלי עם קשרים, ורק אחרי שאני מרטיבה את כולו / חופפת הוא חוזר להיות חלק , ניסיתי לישון עם שיער רטוב וזה לא עבד , ניסיתי לעשות צמה וקמתי עם שיער גלי עוד יותר , ניסיתי צמה על שיער רטוב וקוקס גבוה ועל שיער רטוב וכלום לא עוזר אני אף פעם לא קמה עם שיער חלק , ואם אני מסתרקת אחרי שינה השיער מתנפח מאוד ונשאר גלי , בתקופת בית הספר יהיה לי מאוד קשה לחפוף אותו כל בוקר כדי שהוא ישאר חלק , מה אפשר לעשות כלי לא לקום עם שיער גלי ? [אני לא רוצה להשתמש בקרמים כי אז הוא ניראה שומני]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שישאר חלק
אילנית21/08/2009שלום לך כל בוקר שאת קמה תמרחי טיפה של שמן מרוקאי לשיער הרי הוא לא שומני ותסרקי אם העצבעות מהקרקפת ועד לקצוותותמיד יהיה לך חלק אפילו בבוקר אבל הזהרי מחיקויים רק את השמן המרוקאי אם המדבקה הכחולה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמתי לב ש ..
.....22/08/2009לכולם את ממליצה את השמן המרוקאי , למה ? [ןאיפה המדבקה הכחולה צריכה להיות ?]
והאם יש עוד דרכים חוץ מהשמן המרוקאי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלונה כנסי
אילנית22/08/2009כןאני ממליצה על השמן המרוקאי ברוב המקרים כי יש לו מענה לכל סוגי השיער ואם תנסי אז תביני ועל הבקבוק יש מדבקה כחולה ואם את רוצה לראות תכנסי לאתר יש תמונות ואתר מדהים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער מלא ונפוח איך להוריד נפחאירית20/08/2009
אני בת 58 ויש לי שיער קצר אבל לא קצוץ שיער מאוד מלא ונפוח לדעתי מיכיוון שהשיער דק
למרות שהספרים אומרים שלא (במידה והיה עבה הוא לא היה נפוח אבל נעזוב את זה) השיער שלי צבוע לחום בערך מס' 7 אולי עם 8 מעט ומעל פסים כך שהשער יבש מאוד ובירצוני להוריד את הנפח
ושיראה בריא יותר אין לו ביכלל ברק במה עלי להישתמש והאים כדאי לעשות החלקה איזה והיכן
אחרי שקראתי בפורום איך ספרים הורסים את השיער זה די מפחיד אני חדשה באזור נתניה ומחפשת ספר טוב ושאפשר ליסמוך עליו אבל שלא יגזים גם במחירים. אודה לך באים תחזור אלי עם תשובות מתאימות .
כמו כן אני רוצה ליקנות מברשת לפן אני לא יודעת איזה קרמיק או אחרת ביכדי לעשות לבד פן אני חושבת שאני צריכה 33 מ"מ היכן באיזור שלי אני יכולה ליקנות כולל תכשירים מתאימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער נפוח תשובה לאירית
אילנית21/08/2009אירית היי יש את הקרם לחות של השמן המרוקאי וביחד אם השמן לערבב משניהם ולא יהיה לך נפח אבל אך ורק את השמן המרוקאי המקורי מדבקה כחולה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריכה תשובה במהירות !!!!!!!חרוםס20/08/2009
שלום
צבע השיער הטבעי שלי הוא בלונד בצבע אפרפר זהוב בשורשים שאט אט הופך לבלונד שמש[לא קצוות שרופים]
צבעתי בערכה בייתי לבלונד בהיר יותר ויצא לי כל השיער בצבע שמש זהוב[כלומר שינוי בחלק מן השיער-שורשים ומטה]
אני רוצה לצבוע לבלונד בהיר ושלא ישתנה רק בטיפונת הצבע
אני יודעת שאני צריכה לעשות הבהרת שיער
אבל אין לי כסף למספרה
אני רוצה לדעת כייצד משתמשים באבקת הבהרה בבית ומהן הסכנות עם שימוש לא נכון
ושאלה חשובה נוספת-
מהו פירוש הטענה-צבע לא מבהיר צבע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ס
קורן אריכא25/08/2009אני לא ממליץ לעשות שום פעולה כימית בבית ואין מה לעשות תשקיעי קצת כסף ותלכי לספר מקצועי אשר יעשה עבודה טובה וני מבטיח לך שתחסכי כסף רב וחוץ מזה התוצאה תהיה בהרבה יותר יפה ומושלמת מקווה שתעשי את הצעד הנכון .
"הזול הוא היקר "* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה!יערי20/08/2009
טוב יש לי כמה שאלות ואני יודה לכם אם תענו לי
קודם כל אני אתחיל בזה שאני גבוהה מאוד מטר 73 ואני עם מבנה גוף רזה אז ככה שאני נראית עוד יותר גבוהה.
אני מציינת את זה בגלל ששמעתי מהרבה אנשים שלבנות גבוהות לא מתאים שיער ארוך
והבעיה שלי שאני תמיד אהבתי שיער ארוך ואף פעם לא יצא לי להגיע לשיער ארוך, כי הייתי מסתפרת הרבה פעמים.
עכשיו השיער שלי הוא מגיע כמעט לטוסיק, והבעיה הכי גדולה שלי פה היא שהפנים שלי ארוכות
ושיער ארוך עוד יותר גורע לי.
תמיד כשהלכתי לספר (והרבה בנות סובלות מזה) אני מודיעה לו לפני שאני לא רוצה שיוריד לי מהאורך של השיער - ואולי אם כבר גג 3 ס"מ - אבל שרק יעשה לי דירוג ותמיד אני יוצאת משם עם חצי שיער גזור.
לא מבינה את העיניין הזה - *שאתם חייבים לגזור הרבה מהאורך?? וגם אני ישמח אם תענו לי על זה!
אני רוצה גם לשאול *איזה פוני הכי מתאים לפנים ארוכות? ואין לי מצח גבוה!!
ואם אתם יכולים להמליץ לי על קרם לשיער שאפשר להשתמש בו ליום-יום מבלי שהשיער יהרס או שיהיה נשירה גדולה. (והשיער שלי הוא גלי למטה ולפעמים חלק)
תודה רבה רבה מראש! =]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליערי
קורן אריכא20/08/2009אני ממליץ לשלוח לי תמונה במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לשיעריערי19/08/2009
היי...אם שמים קרם לשיער בקרקפת עצמה זה גורם נזק????
הכוונה שלי היא מקדימה של הראש -- כי השיער שלי לא מסתדר לי בבוקר וזה רק למעלה לא מסתדר..יש לי שם שיער מבולגן ומתולתל טיפה
ואחרי שאני שמה שם קרם הכל נהיה חלק ומסתדר לי וזה קורה כל פעם אחרי חפיפה
אם זה לא טוב וגורם נזק, מה אפשר לעשות במקום כדי שהשיער למעלה הסתדר ולא יהיה מבולגן??
סליחה על החפירה ואשמח לקבל תשובה ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לשיער
רונן פלג20/08/2009היי מישל,
קודם כל זה לא בריא לקרקפת להניח עליה קרם כי זה יכול לעשות לך קשקשים וכו'.
קרם לחות צריך לדעת איך להניח על השיער .... הכי חשוב הוא להניח את הקרם על קצוות השיער ולא ליד שורש כי שם בעצם השיער צריך את הקרם להזין ולעצב..
אם יש לך בעית נפח והקרם לא פותר לך את הבעיה אולי תשקלי לעשות פתיחת תלתלים...
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!!! עזרה בבקשה!יערי19/08/2009
רציתי לדעת אם יתאים לי לעשות פוני בובה או פוני רגיל שהולך הצידה
ואני בדילמה כי הפנים שלי ארוכות וצרות טיפה
אשמח אם תענו בהקדם האפשרי!! יום טוב=]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגביי הפוני
אילנית19/08/2009היי אם יש לך פנים צרות ומצח גדול אז כן יתאים לך זה מאוד יפה ונותן מסגרת לפנים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאילנית
יערי19/08/2009תודה על התשובה(: יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום בהירשירלי19/08/2009
שלום,
אני מנסה להשיג אצל מספר ספרים גוון חום בהיר שיראה כמה שיותר יפה וטיבעי
כל הגוונים שיצא לי לנסות(ברמה של 7 נקודה משהו) יצאו או נוטים לגי'נג'י או או יפים.
ניסיתי צבעים של קאדוס ולוראל פרופשינל
הם יש לכם מספר גוון להמליץ לי שיתן חום בהיר טיבעי ללא נטיה לאדום?
והאם זה נכון שהצבעים הבסיסים (5,6,7, וכו') הם הכי טיבעיים?
כי תמיד ניסיתי 7 נקודה משהו, ולא רק 7
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירלי
רונן פלג20/08/2009איזה צבע יש לך עכשיו ... תשלחי לי תמונה ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוני,מעין18/08/2009
יש לי פנים עגולות ומלאות ,רציתי לדעת בבקשה עם יש איזה שהוא סוג של פוני שיתאים לי (=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוני
מעין18/08/2009יש לי פנים עגולות ומלאות וראש גדול ,רציתי לדעת בבקשה עם יש איזה שהוא סוג של פוני שיתאים לי (=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה [=
מעין18/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[=
מעין18/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעין
זאב לוין18/08/2009תשלחי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוני!רותי18/08/2009
השיער שלי דק ויש לי פנים עגולות..
צרפתי תמונה כך שתוכלו לראות בעצמכם..
רציתי לדעת אם לפי דעתכם יתאים לי פוני בובה (מלא)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותי
זאב לוין18/08/2009הפוני שאת רוצה בהחלט יכול להתאים לך מאוד למבנה הפנים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד דחופה.קארין ?17/08/2009
השיער שלי עבר המון צביעות בשנה האחרונה . והוא ממש נהרס
הוא גם לא כזה ארוך אז בינתיים אני לא יכולה להסתפר .
* כמה זמן יקח לי להאריך את השיער לפחות מתחת לשדיים? הוא בינתיים מגיעה לי עד הכתפיים בידיוק.
* איזה מסכות לשיקום שיער מומלצות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארין
זאב לוין18/08/2009אני ממליץ לך להסתפר אחת ל3-4 חודשים כדי שהקצוות לא יתפצלו מדי
אני ממליץ להשתמש או באס פי פרופסיונל או בסבסטיאן תלוי בתקציב שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכת שיקום שמן מרוקאי לקרין
אילנית19/08/2009לקארין היי יש במיספרות את המסכת שיקום לשיער אני ממליצה לך והשיער יהיה לך משי ויבריא בהצלחה את תופתעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה!!!שיר17/08/2009
לפני כשמונה חודשיים צבעתי את השיער בחינה שחורה..
כיום אני רוצה להבהיר את השיער לצבע חום דבש או חום שוקולד. האם זה יתפוס? והאם אפשר לעשות זאת עם הבהרה או בלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיר
זאב לוין18/08/2009המקרה שלך הועא מאוד מורכב ובלי לראות את שיערך מקרוב לא נוכל לתת לך תשובה מדויקת איך להמשיך לטפל בשיער כדי שתגיעי לצבע הרצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד חשובהאביב17/08/2009
אני אני אביב, בת 15 ואני מאוד מתקשה לסדר את השיער שלי. סוג השיער שלי הוא גלי רך למטה אבל גלי יותר למעלה וזה ממש לא ניראה לי יפה, בבקשה תעזרו לי!!!
איזה קרם להשתמש?איזה שמפו איך לסדר אותו אני ממש לא מצליחה לסדר אותו!!!!
תודה,
אביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אביב
זאב לוין18/08/2009אני רוצה להזמין אותך אלי או לאחד ממנהלי הפורום ליעוץ כדי שנוכל לבחון את שיערך מקרוב ולהמליץ לך על מוצרים המתאימים לשיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן מרוקאי וקרם תלתלים לאביב
אילנית19/08/2009היי אביב תכנסי למספרה הקרובה אלייך ותקני את השמן המרוקאי המקורי מדבקה כחולה ואת הקרם תלתלים שהוא מאוד נעים ותראי את התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)