מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהה!ספיר04/10/2009
אז ככה אני כבר שנה וקצת משתמשת במחליק ועשיתי לפני שנתיים סברה 3 טיפולים ואני מעוניינת לעשות החלקה ורציתי לדעת אם זה אפשר לעשות.
תודה מראש ספיר(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספיר
זאב לוין06/10/2009צריך לאבחן את שיערך מקרוב כדי לתת לך תשובה מקצועית לתיאום תור ממליץ להתקשר מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי שטיפהורד04/10/2009
היי,
השיער הטיבעי שלי בצבע חום ויש לו פסים בלונדינים בהירים,
אני מעוניינת לעשות שטיפה כדי לתת לו קצת זוהר כי הצבע דהה וגם כדי להבהיר
את השורשים באופן עדין.
האם יש שטיפה שתוכלו להמליץ לי עליה?
תודה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד
זאב לוין06/10/2009אני ממליץ לך לגשת למעצב שיער שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחות לתלתליםאירית04/10/2009
הי. אני צריכה המלצה לקרם לחות בונה תלתלים מקצועי. (לא מוס או גלייז)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירית
זאב לוין06/10/2009אני ממליץ על פוושן 9 של סבסטיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחות לתלתלים
אירית06/10/2009אתה מכיר אולי בונה תלתלים טוב במחיר קצת יותר "צנוע"?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאירית
קורן אריכא08/10/2009אני ממליץ את הקרם לחות של פול מיטשל [הקונישינר] סדרה מצויינת בונה תלתלים מצויין בהצלחה ,יש לך מידע באינטרנט על המוצר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בנושא שיעריעל03/10/2009
היי יש לי שיער במצב גרוע .
אז יש לי 2 שאלות-
1.איך עושים שיער חלק שלא יהיה עם פן או מחליק שיער?
2.איך מונעים שיער שרוף ואין מטפלים בזה?
בבקשה עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
זאב לוין06/10/20091 על ידי החלקה
2 על ידי מסיכות ושמפו לסוג שיערך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה ברזילאית- חשוב
אירית06/10/2009ראיתי פה ששואלים על החלקה ברזילאית (ואפילו ממליצים עליה). למי שלא יודע- החלקה ברזילאית לא מאושרת על ידי משרד הבריאות והוא אפילו הוציא אזהרה לגביה. ספרים מתייחסים אליה כטיפול משקם שמתבסס על קרטין- חומר שבונה את השערה. זה נשמע נחמד מאוד. חבל רק שהאמת היא שהחומר הפעיל בהחלקה הוא פורמלין- חומר מסרטן שמשתמשים בו לשימור גופות, שאמור להימצא בתכשירים קוסמטיים לכל היותר בכמות קטנה מאוד ובהחלקה הברזילאית יש פי 10 מהמקסימום המותר. שימו לב שספרים עם השמות הכי מוכרים לא עושים אותה- הם לא רוצים להסתבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחות לשיער?זיו02/10/2009
איזה קרם לחות הכי מתאים לשיער מתולתל ?,והאם קרם לחות של נטורל יכול לגרום לשיער לא לארוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות תפקידו ומעשיו בשיער שלנו
סולו 5103/10/2009הי
בתהליך ייבוש השיער נגרם נזק לקטיקולה - השכבה שעוטפת את השיער ומגינה עליו ולמלט הבין תאי – הליפידים, אשר מגנים על השיער ושומרים על החוזק והעמידות שלו. בתהליך התייבשות השיער, סיב השערה מאבד פרוטאינים (חלבונים) וליפידים (שומנים) וכדי להזין את סיב השערה, השיער זקוק למתן לחות אשר תספק לו את החומרים שאיבד: החזרת איזון הפרוטאינים בשיער ושימור הליפידים.
קרם לחות סיליקון הינו בעל תכונות מיוחדות שבעזרת הסיליקון שבו יוצר החומר ציפוי והגנה על השיער שעוזר במניעת נזקי מזג האוויר, טוב גם לפתיחת קשרים בשיער
שמחתי לעזור
אלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בנוגע לצבע השיער...(:01/10/2009
שמי הוא יוני אממ יש לי שיער שמגיע עד סוף החזה הוא היה שטני בלונד והפך לחום בהיר כזה גבות שחורות ויפות לא עבות מדיי עניים חומות בהירות וקטנות
איזה צבע שיער יתאים לי ?(: ותספורת?
תודה יוני(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יוני
אנג'לה טטרו01/10/2009בדרך כלל בלי לראות את הלקוח קשה להמליף על צבע או תיספורת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוף...(:01/10/2009
השתמשתי במחליק כחצי שנה השיער של ממש דקיק ולכן הוא נשרף עכשיו הוא פגום,בעל קצוות מפוצלים ללא ברק וממש יבש וחסר תועלת .
אני מאוכזבת מכך ורציתי לדעת אם יש לכם המלצות שהשיער שלי יראה יותר בריא בעל ברק וכמובן ללא קצוות מפוצלים ויבש ?(:
תודה מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מעיין
אנג'לה טטרו01/10/2009קודם כול תפסיקי להשתמש במחליק , יש מסכות לשוורצקוף לשיער דק הייתי ממליצה לך לגשת למעצב שיער שאת סומכת עליו שיתאים לך לפי סוג השיער בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה - יצוב תספורת קצרהתמר30/09/2009
לאחר שנים עם שיער ארוך גלי-מתולתל העזתי והסתפקתי קצר, לטעמי קצר מדי, אך אני חושבת שאם אמצא את התכישר הנכון, אוכל לעצב את השיער יפה...
עד היום השתמשתי בקרם לחות של שוקי זיקרי (לשיער הארוך)
האם מישהו ממליץ על תכשיר אחר שיכול לעזור בעיצוב של שיער קצר (מדורג עד העורף)??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמר
אנג'לה טטרו01/10/2009יש לשוורצקוף ג'ל מסטיק לעיצוב שיער , אפשר גם יחד אם זה קרם לחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שלא אורך כבר 3 שנים!! עזרהג'ניפר30/09/2009
שלום לכם
פעם השיער שלי היה ממש ממש ארוך ובריא.. כשהייתי קטנה..הסתפרתי ואז אח"כ התחלתי צביעות הבהרות גיהוצים בקיצור הרסתי אותו טוטאלית!!
ולפני בערך 3 שנים החלטתי להשתדל כמה שפחות לגעת בו.. צבעתי כמה פעמים ואז הפסקתי לגמריי.. עכשיו אני רואה שפשוט במשך 3 שנים הוא לא אורך! אני רואה שורש כי הריי אני לא צובעת הרבה זמן, אבל האורך פשוט לא זז!!
התחלתי להשתמש בשמפו של גליס לקצוות מפוצלים ומסיכה אתמול אבל אני מפקפקת בזה כי פשוט כלום לא עוזר לי..
ואני לא יכולה לגזור קצוות במספרה כי הם ממש יקצרו לי וגם ככה הוא קצר ולא אורך כבר שנים :(
השאלות שלי זה..
א. איך יכול להיות שאני רואה כל חודש שורש אבל השיער לא אורך נשאר במקום כבר 3 שנים?
ב. אני יכולה לגזור לעצמי קצוות בבית? אם כן, אז איך בדיוק?
ג. אם אני לא אגזור קצוות יש סיכוי שהשיער יצמח בכל זאת? כי הרבה חברות שלי עושות ככה והוא כן צומח להן..
ד. ואחרונה.. מה אתה ממליץ לי לעשות עם השיער כדיי שיתחיל להתארך?
בבקשה תענה לי בפירוט כי נמאס לי כבר אין לי למי לפנות ואני ממש מיואשת! :-[
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה עדיין לתשובה .. :)
יסמין07/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה????
ג'ניפר11/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליסמין
קורן אריכא11/10/2009אני ממליץ להמשיך עם החומרים שאת משתמשץ על מנת לתת לשיער רכות ,ברק,והזנה ,בכל מקרה אני ממליץ להסתפר קצוות וכאשר את הולכת למספרה פשוט להגיד במפורש לספר שאינך מעונינת להוריד הרבה מן האורך אלה רק לרענן את התספורת ולהוריד ממש מעט מהשיער ,בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר להתארכות השיער....
שחר01/03/2011וולקאם טו דה קלאב!!! השיער שלי לא אורך כבר 9 שנים בדיוק, ומתקצר משנה לשנה וזה עוד ללא צבע מעולם, שאלתי מעצבי שיער רופאים, והתשובה היחידה שקבלתי שיש סוגי שיער שמפסקים לצמוח ונשברים מהקצוות שלהם, למרות שאני גוזרת כל כמה חודשים קצוות זה רק מתקצר ומתקצר, אם תקבלי טיפול לבעיה אשמח לדעת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער שלא אורך כבר 3 שנים!! עזרה - תגובה
אנג'לה טטרו03/03/2011שלום ג'ניפר
מה שאת מתארת היא בעיה של הרבה מאוד נשים
תראי קודם כול את צריכה למצוא ספר שאת יכולה לסמוך עליו שיספר אותך
כול עוד הקצוות שלך יהיה במצב כזה את לא תרגישי שהשיער שלך אורך
שהקצוות מפוצלים אז השיער מתפצל השורש אורך אבל את לא תרגשי כי הוא מתפצל ונשבר בקצוות
ורציו מאוד שתתיעצי אם מעצב שיער ותיקני לך מסכה טיפולית וגם איזה סיליקון איכותי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לספר/ית בראשון לציוןאין29/09/2009
• ?
אני עברתי לא מזמן לראשון אני אשמח לקבל המלצות על ספר טוב שיודע לעבוד עם תלתלים
...נמאס לי לנסוע הלוך חזור יעברתי מיליון ספרים שעשו לי תספורת לא טובה שגודלת לא טוב
ואנ אשמח למצוא כאן אנשי מקצוע מומלצים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה בחום על ספרית מעולה בראשון
רותם26/12/2009עברתי הרבה מספרות,
חברה המליצה לי על המספרה הזאת בראשון ,וזאת ספרית ממש ממש תותחית
עשיתי אצלה גוונים דירוג והחלקה ברזילאית..
בחיים לא עשו לי גוונים כאלה נדירים..וההחלקה הזאת עשתה לי את השיער ממש רך
ממליצה בחום .. קוראים למספרה "יפית עיצוב שיער" או "עיצוב שיער יפית" בראשון לציון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה לספר בראשון
אלי סולומון28/12/2009יש 2 ספרים טובים שאני מכיר
1. חיים סיון
2.לאון ומיטש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ווקס (Wax( פוגע איכשהו בשיער?ניר29/09/2009
אני רוצה להשתמש בווקס-ice wax- ורציתי לדעת אם זה פוגע איכשהו בשיער.
בנשירה או משהו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וקס חזק לשיער
סולו 5103/10/2009הי ניר
לא יודע איזה סוג שיער יש לך כעקרון וקס איננו מזיק לשיער במיוחד וקס על בסיס מים ישנם כמה סוגים של וקסים: וקס קשה וקס רך
וקס קשה מיועד לקוצים חזקים לשיער קצר - הוא מקשה את השיער ולא כך נעים לגעת בשיער אחרי שהוקס מתייבש
הוקס הרך גם מקשה את השיער אבל בפחות חוזק והוא קצת יותר נעים
שמחתי לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרמים לשיעראירית28/09/2009
שלום. יש לי שיער מתולתל, נוטה ליובש, אבל לא באופן רציני. אני משקיעה במסיכות יקרות, אבל משתמשת בקרם לחות זול שמוכרים בסופר פארם כי אני מאוד מרוצה מהעיצוב שלו. לפני כמה ימים הייתי במספרה והספר אמר לי שהקרמים הזולים גורמים נזק ומייבשים את השיער בטווח הארוך. אם זה נכון לא אכפת לי לקנות חומר יקר, כי השיער שלי ממש חשוב לי, אבל חבל לי להפסיק להשתמש בחומר שמעצב לי כל כך טוב את השיער. האם יש אמת במה שהספר אמר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישלי תשובה בשבילך
יעל28/09/2009הספר צודק מאוד לפני כשנה וחצי השתמשתי בנטורל פורמולה והוא עולה רק 18 שקל השתמשתי בו איזה שנתיים רצוף אחרי שנתיים מה השהיה לי על השיער זה ג'יפפפפה ובלי הגזמה נפוח יבש חסר צורה וחיים , היום למזלי הסתפרתי והוא יותר בריא אם ברק ועכשיו כל מה שאני מתכוונת לקנות אני מתייעצת ושוקלת 10 פעמים כי גם לי השיער חשוב מאוווד מקווה שעזרתי :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסמין
אנג'לה טטרו29/09/2009יש אפשרות שקרם הלחות שלך אכן מייבש את השיער שלך לכן קיראי את המרכיבים שמצויים בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרמים לשיער- המשך
אירית29/09/2009הבעייה היא שצריך דוקטורט בכימיה להבין מה כתוב על תוויות התכשירים. הבנתי שהמוצר צריך להיות על בסיס מים ולא אלכוהול, אבל יש בו את שניהם- כמו בכל מוצר. איזה מרכיבים אמורים ליידע אותי אם זה מוצר בריא או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום יש לי שאלה בנוגע לצביעת שיעראלמוג27/09/2009
שלום,
יש לי שיער שהבסיס שלו הוא חום, ואני בערך מכיתה ז' עושה גוונים בלונדינים כל חצי שנה
עכשיו אני רוצה לשנות את השיער ולצבוע את כולו לבלונד דבש עם גוונים ..
האם זה אפשרי ? אני זוכרת ששאלתי את הספר שלי והוא אמר משהו על זה שהצבע יהפוך לירוק חח
תודה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אלמוג
אנג'לה טטרו29/09/2009כודם כל האם השיער שלך צבוע בחום או טיבעי חום? בקשר לירוק יש היום צבעים מיוחדים אשר מונעים את הירוק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשיער שלי חום טבעי ....
אלמוג30/09/2009השיער שלי בנוי מזה שהבסיסס שלו ההוא חום טבעי, ויש עליו גוונים ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםסיגי26/09/2009
שיערי צבוע באדום אבל מכיוון שיש לי מעט הבהרה מתחת הוא דוהה מאד מהר כיצד עלי לגרום לשיער לקבל את האדום טוב יותר ולשמן ממושך יותר תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי???
סיגי29/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה..
סיגי03/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה לשיער דלילתמר לוי26/09/2009
שלום , ביתי חיילת ובעלת שיער דליל , לא חלק ולא מתולתל ..לרוב היא מחליקה עם מחליק.
היא מעוניינת לעשות החלקה , איזו החלקה מתאימה ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עונה ? לא מסחרי לענות
תמר30/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)