מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת את עזרתכם, בבקשה...נטלי17/08/2009
אז ככה
כל חיי (20) חלמתי להפוך לבלונדינית
בעברי היו לי המון פסים וצבעים משונים בשיער
עד שהחלטתי להאריך הרבה זמן ולבוא עם שיער טבעי, לפתוח דף חדש ולעשות בלונד יפה
שיערי הטבעי בצבע חום כהה, בשמש נראה בהיר
הארכתי אותו שנתיים וחצי!! בלי לגעת בו
ושגיתי בבחירת המספרה שבה הספר הבטיח לי שאצא עם בלונד פלטינה יפה
התוצאה הייתה צהוב בהיר מזעזע וקרקפת בוערת מ4 הבהרות!!! ביומיים!
לבסוף כשכבר החלטתי לוותר על אף המחיר שבכל זאת נאלצתי לשלם [600 ש"ח!!]
הוא הציע לנסות "בלונד-חום" וכך עשה,
מסתבר שהוא שם לי המון המון מסיכה בגוון אפור וכעבור שבוע כשחפפתי נחרדתי לגלות שהשיער בגוון צהוב-ירוק לא מובן, מה שממש לא מחמיא לי
הלכתי למספרה והם הבטיחו פיצוי ברגע שהספר שהתעסק לי בשיער יחזור מחופשה
שאלתי היא מה אני יכולה בכלל לעשות? אני לא רוצה לוותר על הבלונד, אבל רוצה גוון סגול-אפרפר, רק שלא יהיה גוון צהוב
ומשהו שיחזיק זמן רב, לא כמו מסיכה..
מצטערת על האורך אני פשוט אבודת עצות
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מישהו??
נטלי18/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
זאב לוין18/08/2009אני לא ממליץ לך לחכות לפיצוי או שהספר יחזור מהחופשה כיוון שככל הנראה הספרים לא מספיק מקצועיים בעבודות הכימיה ולכן לא הצליחו להגיע לגוון הרצוי, אני ממליץ לך להגיע למעצב שיער אחר ולפניכן לבדוק את המקצועיות שלו ועבודות שלו העאם הוא כבר ביצע כאלו צבעים בעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הספר הרס לי את השיער - החלקה יפניתאוסנת17/08/2009
שלום לכולם,
לפני כ-11 יום עשיתי החלקה יפנית( אצל ספר בשם לירון מנתניה) שלא יצאה טובה לכן הוא הזמין אותי לבצע "תיקונים" לאחר 10 ימים.
אתמול הגעתי שוב והוא ביצע שוב פעם החלקה מלאה בכל השיער והפעם הוא השאיר אותי עם החומר שעה וחצי במקום שעה.
השיער נהרס לי!!! כל השיער שרוף, יבש ונפוח. ההפך הגמור מחלק!!!
הייתי מעדיפה להישאר עם השיער שהיה לי ולא להכנס לבלאגן הזה!!!
הוא רצה לעשות לי החלקה ברזילאית כי לטענות ההחלקה הבריזלאית משקמת את השיער - כמובן שלא הסכמתי כי אני כבר לא בוטחת בו ולא רוצה שהוא ייגע לי בשיער.
לא רק שהרס לי את השיער, הוא גם לא מוכן להחזיר לי את הכסף שכבר שילמתי לו כדי שאלך לבצע שיקום במקום אחר.
כרגע, הספר וזה שהוא לא מחזיר לי את הכסף פחות מעניניים אותי.
מה שחשוב לי כרגע הוא איך אני מצילה לי את השיער שייראה נורמאלי לפחות???
בבקשה תעזרו לי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת שיער
נועם18/08/2009'תנחומיי' על שיערך, קודם כל .
אם אינך סומכת על הספר הנוכחי שלך, כדאי לך להתייעץ וללכת לספר אחר שיעשה לך החלקה ברזילאית.
החלקה ברזילאית אכן משקמת את השיער כיוון שמכילה חומרים שונים כאלו.
דרך אחרת שאולי תוכל לעזור היא מסכות שיער למיניהן.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת שיער
אם אינך סומכת על הספר הנוכחי שלך, כדאי לך להתייעץ וללכת לספר אחר שיעשה לך החלקה ברזילאית.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת שיער
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללירון
קורן אריכא18/08/2009מה שאני ממליץ פשוט לא לעשות שום פעולה כימית בשיער ופשוט לשקם אותו בטיםול של מסכה לשיער יבש ושמפו לשיער יבש ופגום בנוסף לקנות את הקולור אנדס של שוורצקוף לקצוות מפוצלים וכמובן זה יהיה תהליך ארוך על מנת לשקם את השיער כל שאלה את מוזמנת להתקשר אלי לנייד הפרטי 0526432183 קורן אריכא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע השער דוהה מהר מידימיכל17/08/2009
אני צובעת את השיער שלי כל שבועים שלוש והוא דוהה מהר מידי הבעיה הוא שהצבע לא ניתפס חזק בקצוות של הפנים ולכן האחי חפיפה שניה השיער כאילו לא ניצבע
בגלל שהצע דוהה מהר מידי אני צובעת לבד עם צבע בסיס וצבע רגיל
מה אני צכירה לעשות אני ממש מיואשת יש לציין שאני בת 37 לאו יודעת מה לעשות בבקשה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את נורמלית להרוס ככה את השיער שלך?!
קארין ?17/08/2009א-ס-ו-ר בשום פנים ואופן לצבוע אחרי שבועיים או שלושה .
מ-י-נ-י-מ-ו-ם אחרי חודש חודשיים , את רוצה שיער שרוף הרוס ומגעיל ?
תמשיכי ובהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי שמישהוא ישיב לי תשובה בבקשה
מיכל18/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
קורן אריכא18/08/2009אני ממליץ להשתמש בשמפו לשיער צבוע ומסכה לשיער צבוע על מנת לשמור על הגוון לטווח ארוך יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה ברזילאיתאורנית16/08/2009
רציתי לדעת אם החלקה ברזילאית מסוכנת?כבר עשיתי פעם אחת ואני רוצה לעשות שוב.
נאמר לי שיש תכשיר חדש (החומר עצמו) של החלקה שהוא לא מכיל חומרים מסוכנים.האם זה נכון?ומהו שם התכשיר ?
ואודה אם תמליצו לי על מעצבי שיער אמינים ומומחים באיזור ת"א של החלקה ברזילאית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנית
קורן אריכא18/08/2009אני לא ממליץ בשום פנים ואופן על החלקה ברזילאית מפני שפשוט אין בארץ החלקה עם רשיון של משרד הבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה ברזילאית
שירן07/09/2009עשיתי לפני פחות משנה החלקה ברזילאית אני מעוניינת לעשות שוב אך נאמר בחודשים האחרונים שקיים סיכון והחומר מסרטן.ברצוני לדעת סופסוף האם כל השמועות נכונות או שאני יכולה להיות רגועה ולעשות שוב..אשמח לתשובה בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שיער יבש...נוי =>16/08/2009
יש לי שיער גלי ומאוד יבש ואני לא יודעת מה לעשות איתו, תמיד אחרי שאני חופפת את ראשי אני לא יודעת איך לסדר אותו כדי שהוא יהיה יפה... אם אני משאירה אותו מפוזר לאחר חצי שעה בערך השיער שלי מתנפח ויש בו הרבה מאוד קשרים, בפעם הראשונה שראיתי שיש קשרים היסתרקתי אבל לאחר שהיסתרקתי השיער שלי יתנפח עוד יותר והוא לא היה נראה טוב... גם אם שמתי קרם על השיער אחרי המקלחת השיער שלי בכל זאת מתנפח והקרם לא כל כך עוזר, הקרם עוזר רק לרבע שעה, כנ"ל גם לגבי שאני מסתרקת אחרי שהשיער שלי יבש.
אחרי שראיתי שכשאני משאירה את השיער שלי מפוזר הוא לא כל כך מסדר, אז החלטתי לאסוף את השיער לקוקו גבוה.. כשאני עושה קוקו גבוה קצוות השיער יפים אבל שאר השיער, החלק העיליון של השיער, נראה לא טוב והוא נפוח ועם הרבה קשרים, אז אני לא יודעת מה לעשות אם אני אסתרק השיער שלי גם יתנפח וגם קצוות השיער שלי לא יראו טוב. אז לפעמים אני הולחת עם קוקו שקר ככה שרואים את החלק היפה של השיער (הקצוות) והחלק הלא יפה אסוף.. זה לא כל כך מתאים לי כי זה ילדותי ואני בת 16... גם אם אני עושה קוקו גבוה השיער שלי נראה טוב אבל גם זה ילדותי, ואני רוצה ללכת עם מפוזר!.. אבל זה לא מסתדר.
כשאני חופפת אני שמה מסכה ומחכה איתה בערך 5 דקות. וזה לא עוזר בכלל, השיער שלי נשאר קשה ויבש.
אני אשמח מאוד אם תייעצו לי מה לעשות עם השיער ואיך ליבש אותו. השיער שלי נראה מאוד מאוד מכוער... אני לא יכולה להיתמודד איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה :\
יערי16/08/2009ואי גם לי יש את אותה הבעיה...מקווה שיענו והסתדר =]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשיער יבש
אילנית16/08/2009היי הבנתי את הבעיה שלך אחרי מקלחת על שיער לך קחי 2 טיפות שמן מרוקאי המקורי ו2 לחיצות של הקרם תלתלים וביחד תמרחי על השיער ואת יכולה לייבש אם פן ותראי את התוצאה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה-המלצה של רונן פלגליאת16/08/2009
שלום רונן,
אני רוצה לעשות החלקה ..
יש החלקה ברזילאית והחלקה יפנית
חברה שלי עשתה החלקה ברזיאלית היה לי שיער מטולטל מאוד !! השיער שלה לא צבוע ויצא לה ממש יפה.
לי יש שיער גלי צבוע לחום
כל מי שעושה החלקה ברזילאית ממליץ על זה ולהיפך.
אני לא יודעת מה כדי לי לעשות.
הייתי רוצה לנסות ברזילאית כי הבנתי שזה נהרס אחרי 4 חודשים בערך וזה לא כמו יפנית שכל 4 חודשים בערך צריך לעשות שורש.. ואם לא יהיה בא לי על זה אז זה פשוט נהרס מלמטה ולא מהשורש.. אמרו לי שיפנית זה שיער מקלות וברזילאית זה פחות זה חלק אבל נפוח
מה ההבדל ביניהם חוץ מזה..
כל מקום שאני הולכת אומרים לי משהו אחר אני מתה לעשות ולא יודעת כבר מה..כי אני פוחדת שזה יהרוס לי את השיער..
תמליץ לי בבקשה כי אני ממש רוצה לעשות וכל מספרה אומרת משהו אחר.
תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה..
ליאת17/08/2009שלום, למה לא עונים לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי..
ליאת19/08/2009הפנתי את השאלה לרונן..
אבל אולי מישהו אחר יכול לענות לי???
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק החלקה יפנית בלבד
אילנית19/08/2009היי ליאת אל תחשבי על החלקה ברזילאית כי זה חומר מאוד מסוכן ורעיל לנשום אותו תכנסי בגוגל ותמצאי את התשובות החלקה יפנית יותר מועילה אבל זה מחזיק 3 חודשים עד חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלרה
רונן פלג20/08/2009היי ליאת...
ההבדל בין החלקה יפנית לברזילאית היא:
יפנית - מחליק לך את השיער .. חלק טבעי עד כמעט מקלות תלוי איזה סוג שיער יש לך.
איפה שנגע החומר ההחלקה שם נשאר לך חלק ולא יורד וכל כמה חודשים משלימים שורש.
חשוב מאוד - לפני שאת עושה תבקשי לעשות טסט!!!! ממליץ בחום!!!!
ברזילאית - קודם כל תבדקי אישור משרד בריאת יש החלקות שיש להם ויש חלק שלא .. אני אישית עדיין לא עושה אותם.
אבל אחרי 3- 6 חודשים ההחלקה יורדת.
אשמח לעזור צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאת20/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםיוליה15/08/2009
השיער שלי מתולתל, נפוח ויבש.
אני מעוניינת להשאיר את התלתלים אבל לנסות לשקם אותו להפוך אותו לפחות נפוח וקל לעיצוב
שמעתי על פתיחת תלתלים, תוכלו להסביר לי בבקשה מה זה ומה התוצאות של זה?
כמו כן, מהו טווח המחירים?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יוליה
אנג'לה טטרו16/08/2009אני דווקה כן ממליצה לך על פתיחת תלתלים כפי שאת מתארת את השיער ,השיער יהיה עם פחות נפח ,לגבי מחירים צריך ליראות את השיער בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכת שיקום לשיער מסדרת שמן מרוקאיאילנית15/08/2009
היי לכולם לכל הצובעות שיער אני משתמשת במסיכת שיקום לשיער של המוצרים של שמן מרוקאי יש במסיכה חמאת שיאה ומרכיבים טבעיים בלבד וזה מחזיר את השיער להיות משי להשיג במיספרות בלבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני גרה בעפולה את יודעת אולי מספרה
מיכל17/08/2009אני יכולה למצוא מסכה לשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל תכנסי
אילנית19/08/2009תתקשרי למשרד של השמן המרוקאי יש להם אתר ענק והם יגידו לך איפה יש בעפולה את המסכה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העזרה
מיכל20/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת צבע שיעררותם15/08/2009
היי
אני חוגגת 26 ונראית כמו בחורה בת 20. ליום הולדתי אני רוצה שינוי בצבע שיער שיבגר אותי.
הבעיה היא שאני שחומה בעלת עיניין חומות וצבע שיער שחור ( חצי הודית).
שאלתי היא איזה צבע שיער עליי להתאים לגוון עורי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסי יום הולדת והתאמה צבע
אילנית15/08/2009היי ומזל טוב אם את שחומה ועיינים שחורות הצבע חציל אם אפק סגלגל עדין מאוד יחמיא לך ולאחר הצבע תשימי קצת שמן מרוקאי המקורי מדבקה כחולה בשיער וזה ישמור על פיגמנט הצבע וברק לשיער בהצלחה ומזל טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתליםרוצה תלתלים13/08/2009
שלום לכולם,
יש לי שיער ארוך, מעט גלי בקצוות, דליל.
בקרוב יש לי אירוע משפחתי ואני רוצה לעשות תלתלים פתוחים שישארו לאורך זמן ולא רק בייביליס שישאר רק לערב האירוע.
האם זה אפשרי לעשות תלתלים פתוחים לשיער דליל?
מתי כדאי לצבוע את השיער - לפני התלתול או אחרי? אם אחרי כמה זמן אחרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזאת שרוצה תלתלים! יש לי עבורך תשוב
בתכן13/08/2009אז ככה אני קראתי את השאלה שלך ואני מאוד מבינה בעניין הזה מניסיון אישי לכן החלטתי שאני אענה לך בתקווה שתקשיבי לעצתי אני מדברת מניסיון. בקיצור קודם כול תצבעי את השיער ועדיף יום קודם או כמה ימים קודם מה שיותר נוח לך לא באותו יום אפשר אך לא מומלץ לגבי התלתלים הבנתי שאת רוצה אותם פתוחים אז ככה כשעושים ביביליס גם אם בהתחלה הם סגורים הם נפתחים לאט לאט כשיש משב רוח כשמזיזים את הראש ובמיוחד באירוע כשרוקדים לא היית רוצה להגיע לאירוע כשכל הביביליס ירד ונשאר חלק וליפה כזה בגלל הספרי בקיצור מה שאני אומרת אם את מעוניינת שזה ישאר לך תבקשי שישימו לך חומרים שהביביליס יחזיק מעמד תסבירי למי שעושה לך שיש לך אירוע ואת רוצה שזה יחזיק מעמד ותבקשי לעשות את זה סגור עד האירוע זה יכול להיפתח במקרה שזה לא יפתח מעצמו אז את יכולה כמה דקות לפני האירוע אפילו כמה שניות לפני שאת נכנסת לאולם ותפתחי את זה עם היד תנסי לפני שאת פותחת את זה בסמוך לאירוע ממש שניות ספורות לפני שאת נכנסת לאולם להזיז את השיער מצד לצד בעדינות ואז תראי אם זה לא נפתח מעצמו ורק אם זה לא נפתח מעצמו אז תכנסי לאולם יש שם מראה ותפתחי בעדינות עם היד ואז זה יראה יפה אני לא ממליצה לך מראש לעשות תלתלים פתוחים משום שעד שתגיעי לאולם זה ירד ויהיה חלק ילך כל התלתל ובמיוחד כששמים ספרי שבהתחלה זה קשה אז אם זה יורד לעיתי זה יכול להראות ליפה מניסיון שלי תעשה תלתלים סגורים תבקשי שישימו לך חומרים שיגרמו לביביליס להחזיק מעמד אם זה במספרה את יכולה לומר שהאירוע במקום רחוק ואת חייבת שזה יחזיק מעמד ולא יפול גם אם לדעתך מראש זה יותר יפה פתוח אני מתכוונת שיכול להיות שבהתחלה את מאוד תאהבי איך שזה יצא ככה לא סגור כל כך אבל תבקשי שיסגרו לך את זה וישימו חומרים שיחזיק מעמד אל תבהלי אם כשיסגרו לך זה יראה לך פתאום פחות יפה אבל ככה זה יחזיק מעמד זה אמור להיפתח מעצמו ואם לא תפתחי את אם היידים כמו שאמרתי בעדינות שלא לאבד את התלתל והצורה ורק שניות ספורות לפני האירוע כי חבל מאוד שבאירוע במקום ביביליס תראי שיער חלק מוזר תשתדלי אם את מתלבשת אחרי התסרוקת לא להרוס את הביביליס מקווה שעזרתי אם את צריכה עזרה לא הבנת משהו ממה שאמרתי תשאלי ואני אשיב עניתי לך מתוך ניסיון אישי ותאמיני לי שאני מאוד מבינה בזה מקווה שעזרתי ותמיד את יכולה לפנות ואני אשיב לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם תלתלים
אילנית15/08/2009שלום לך תנסי את הקרם התלתלים של השמן המרואי רק במיספרות את לא תאמיני איזה שיער מדהים ותלתלים יפים יהיו לך תהני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוני !שרון13/08/2009
יש לי שיער דליל חלק אבל טיפה מנופח והייתי רוצה לעשות פוני בובה דליל , לאחותי יש א ה וממש יפה לה , עשיתי לא מזמן פוני בובה עבה וזה לא היה יפה .
אולי פוני בוה דליל יתאים יותר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה כבר לא אקטואלי !
.....14/08/2009....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוני אלונה
אילנית15/08/2009היי לי יש שיער חלק ופוני מלא בכדי שלא יהיה לך פוני דליל תגידי לספר שאת רוצה פוני מלא כמו נעמי קמבל הדוגמנית זה פצצה ותראי איזה מחמאות תקבלי ושהשיער יהיה מבריק כל בוקר שימי טיפה שמן מרוקאי המקורי ותראי תוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ברק לשיערדליה13/08/2009
השיער שלי מטבעו מתולתל וארוך [עד אחרי החזה כמעט] אך אני משתמשת במחליק שיער פעם בשבוע על המעלה כמעט הכי חלשה (יש במחליק שיער שאני משתמשת אגב הוא 100% קרמי, 10 רמות ואני משתמשת ברמה השניה) בקיצור אין לי ברק בשיער שזה משהו שמאוד מציק לי במיוחד כשאני רואה המון אנשים ברחוב עם פן וברק נפלא בשיער, הייתי רוצה לדעת מה אני יכולה לעשות על מנת שכאשר אני משתמשת במחליק והשיער חלק, יהיו בו גם ברק.
תודה רבה =] בבקשה תשובה מהירה זה דחוףף.. עוד מעט מתחילה שנת הלימודים והייתי רוצה להראות זוהרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברק לשיער
אילנית15/08/2009היי תיקני במיספרות בלבד את השמן המרוקאי המקורי מדבקה כחולה וכל בוקר שימי כמות קטנה וגם אחרי חפיפה והשיער שלך יהיה מלא ברק וחלק מאוד לכי תנסי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנית כנסי בבקשה
דליה15/08/2009אני משתמשת בשמן מרוקאי של מישל מרסייה קוראים לו "שמן ארגן מרוקאי" יש לו מן מדבקה צהובה כזו ואני שמה אותו כל פעם לפני שאני משתמשת במחליק על שיער רטוב..
ואין לי ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגליה כנסי עכשיו
אילנית15/08/2009גליה היי מותק מישל מרסיה מחזיק שמן שהרכיב לבד וקרא לו שמן ארגן השמן מרוקאי המקורי הוא בקבוק חום אם מדבקה כחולה וכתוב עליו מקורי יש הרבה חיקויים באיזה אזור את גרה אני יגיד לך באיזה מספרות תמצאי את פשוט לא תאמיני איזה ברק ושיער משי יהיה לך לא תצתרכי מחליק ועוד משהו יש לחברת שמן מרוקאי אתר שנקרא מרוקנאוול תכנסי ותראי את כל המוצרים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילנית..
דליה16/08/2009אני גרה באיזור המרכז ..בת כמה את?
ואני תמיד אצטרך מחליק כי אני אוהבת חלק והשיער שלי ממש מתולתל =\\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי צבע לשיערבתכן13/08/2009
אז ככה אני חייבת לצבוע את השיער השבוע לקראת אירוע חשוב. השיער הטבעי שלי הוא בערך חום מאוד כהה יותר נכון שחור אבל לא שחור פחם כמו שאומרים . כשהתחלתי לצבוע את השיער המטרה שלי היתה ליצור גוון חום שהוא באמצע לא יותר מידיי כהה אבל גם לא יותר מדיי בהיר שלא יהיה מורגש בצורה דרסטית ההבדל בין שיערי הטבעי לצבוע כלומר מה שאני רוצה הוא שיראו שהשיער הוא חום אבל לא מדיי כהה שיורגש החום אבל לא חום אדמדם או ג'ינג'י שמה שיבלוט זה האדמומיות או כתמתם בקיצור בתחילה הציעו לי את הצבע של נטורל מספר 6 חום קלאסי יצא לא רע למרות שיש לו פיגמנט אדמדם אבל רציתי שהגוון יותר יבלוט הוא היה יפה אבל עדיין כהה מאוד אחרי התייעצות שקצת סיבכו אותי אמרו לי לצבוע בצבע בסיס 7 חום ברונזה (שהוא בעל פיגמנט ג'ינג'י שמזה נורא חששתי אני אישית לא מחבבת את הצבע הג'ינג'י) ואת הצבע 7.35 שוקולטה (שממנו פחדתי שהוא יראה מאוד כהה משום שהשיער הטבעי שלי כהה והצבע עצמו בדוגמא נראה כהה)כמו שאמרו לי שמתי חצי מכל צבע ביחד וצבעתי את השיער הצבע יצא חמוד לא ממש כמו שאהבתי אבל בסדר בשבוע הראשון היה לא רע בשבוע השני הוא ממש דהה בעיקר בפוני הוא נהיה כתום - ג'ינג'י אחכ הוא ירד ונהיה יפה חום אדמוני מזכיר את השחקנית הספרדיה מכמעט מלאכים מראינה- מר אבל עדיין מאוד כהה ניסיתי קבוצת שיער מאוד קטנה לראות איך יצא לי השוקולטה וראיתי שזה מאוד כהה ולאט לאט נוטנה לשחור אם מעט אדום באור אדום זוהר קצת בקיצור אתמול צבעתי את השיער בדיוק באותם צבעים שציינתי כמו בפעם הקודמת אבל יצא לגמרי שונה יצא לי ממש כהה כמעט ללא הבדל מהטבעי רק בשבילים כשפותחים וקצת מקדמה בולט אדום אני מאוד לא מרוצה מה גם שהפעם הצבע הרס לי את השיער הוא הפך אותו לממש יבש רציתי לשאול איזה צבע אתה ממליץ לי על מנת שיוצר לי צבע שהוא חום אני יודעת איזה גוון אני רוצה אבל אני לא יודעת את השם שלו אז אני אנסה לתאר אני רוצה צבע שהו א חום לא כהה מידי ולא בהיר מדיי באמצע שיראו שזה חום אבל ככה טבעי ויפה בלי יותר מדיי אדום או ג'ינג'י אבל הבעייה שלי היא שהשיער שלי כהה אז גם צבע שנראה בהיר עלי הוא מתכהה יותר איזה צבע עליי לבחור בעיקר כשעכשיו השיער שלי צבוע אני מאוד אוהבת צבעים חומים אבל לא מדיי כהים שיראו שיש עלי צבע חום שלא יהיה נוטה לשחור אבל עדין שיהיה עדין מקווה שהבהרתי את עצמי טוב אני יודעת איזה צבע אני מעוניינת אני רואה בתמונות של אנשים צבעים שאני ממש רוצה אבל אני לא יודעת איך להגיע לזה המוכרות במשביר לא ממש עזרו לי והבינו אותי ויצא לי בדיוק מה שפחדתי אני לא רוצה לנסות יותר מדי כי הצבע מאוד פגע לי בשיער אשמח לקבל מענה בהקדם תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן מרוקאי
אילנית15/08/2009שמן מרוקאי יש להם סידרה של קרם תלתלים נהדר ומסכות שמונעות נשירה תנסו מומלץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיערבתכן12/08/2009
שלום!
רציתי לדעת איזה צבע יותר בהיר חום שוקולד או שוקולתה (של חברת נטורל)
וכן אם אני משתמשת בצבע בסיס מס'7 חום ברונזה וצבע 7.35 שוקולטה ביחד כלומר חצי חצי האם הגוון של השוקולד יותר בהיר או גוון של קקאו בקיצור מה יותר בהיר שוקלד /קקאו/שוקולטה של חברת נטורל פורמולה. אשמח לקבל מענה בקרוב אני פשוט חייבת לצבוע לאירוע מאוד מאוד חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בתכן
זאב לוין12/08/2009שני הגוונים האלה הם מאותה דרגת בהירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער חלק טיפה מתנפח...דניאל12/08/2009
מה אפשר לעשות עם שיער חלק די יבש שטיפה מנתפח? ואיך גם אפשר לעצב אותו יפה כדי שיהיה יפה וטיפה לתלתל אותו שיהיה יפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
זאב לוין12/08/2009להשתמש בשמפו ומסיכה מקצועיים לשיער יבש
לבצע תספורת מתאימה שיכולה לעצב את שיערך לפי הצורך שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)