מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער יבש, ארוך ועם קשריםטל דברת12/08/2009
שלום, אני בת 21 ועד לפני כשבועיים מעולם לא צבעתי את השיער. הפעם האחרונה שהסתפרתי הייתה לפני 7 שנים. תמיד היה לי שיער יבש וארוך ולא חפפתי הרבה (כשאני חופפת השיער מתנפח). מה שכן, אני שוטפת את השיער במים כל יום ושמה קרם לחות של לייף. לפני כשבועיים עשיתי גוונים בלונדינים. באותו היום התחרטתי על זה ויום אחרי זה צבעתי על הגוונים לצבע הטבעי שלי. מאז השיער שלי יבש ומלא בקשרים. אני לא יכולה לפזר את השיער כי או שהוא מתנפח בטירוף, או שהוא מלא בקשרים. אני משתמשת בשמפו ומרכך לשיער יבש של דר פישר אבל זה לא עוזר, גם אחרי שאני חופפת ומסתרקת, ישר חוזרים היובש והקשרים. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דברת
זאב לוין12/08/2009אני ממליץ לך על רענון קצוות וזה מה שיפתור לך את בעיית הקשרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער בצבע עכברrachel12/08/2009
הי. אתמול הייתי במספרה במטרה לעשות גוונים. השיער הטבעי שלי הוא חום בהיר, ועל מנת לטשטש את הגוונים הספרית עשתה לי שטיפה בצבע שיצר לטעמי רקע של אפור עכבר. הצבע נוראי בעיניי. איך אני יכולה לחזור לרקע חום בהיר? אני מעונינת לשמור על הגוונים, רק שהרקע מזעזע? אם אקנה שטיפה ביתית בגוון בהיר יותר זה יעזור? מבקשת עזרה דחופה ולא, לא בא לי לחזור למספרות שוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר rachel
זאב לוין12/08/2009צר לי לאכזב אותך אבל המקרה שלך מאוד מורכב ובלי לראות את שיערך לא נוכל להמליץ לך על שום תהליך במיוחד לא בבית ואני דווקא כן ממליץ מאוד להגיע למספרה ולעשות את התיקון שם כיוון שהוא יהיה הרבה יותר יעיל ואיכותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע אדוםמור11/08/2009
שלום,
צבעתי את השיער לאדום (וממש לא אהבתי) לאחר מכן עשו לי ניטרול צבע וכתוצאה מכך השיער יתכהה וכעת הוא בצבע חום אדום כהה.
ברצוני להגיע לחום בנוני ולהעלים לגמרי את הצבע האדום.
האם ניקוי צבע יעזור? ואם לא מה עלי לעשות?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למור
קורן אריכא12/08/2009בכל חום יש אדום ,אני ממליץ להגיד לספר שלך שאת פשוט רוצה חום ללא אדום שהחום יותר ישלוט ואם הוא מקצוען בכימיה אז הוא יבין מה את אומרת בכל מקרה להגיע לתוצאה של 100% תצטרכי לעבור שני צביעות כמובן לא באותו יום על מנת לבטל את האדום באופן מוחלט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאב לוין!מתולתלת11/08/2009
אני הסתפרתי אצלך לפני חודש אם אני לא טועה ורק רציתי שתדע שאני מאד מרוצה והתלתלים שלי יותר מסתדרים והשיער שלי כבר לא מתנפח כמו פעם ואמא שלי גם אהבה את התספורת שעשית לה.
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסכימה איתך!
יעל12/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתולתלת
זאב לוין12/08/2009תודה רבה על הפרגון (((((((((((-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע אדוםמור11/08/2009
שלום,
צבעתי את השיער לאדום (וממש לא אהבתי) לאחר מכן עשו לי ניטרול צבע וכתוצאה מכך השיער יתכהה וכעת הוא בצבע חום אדום כהה.
ברצוני להגיע לחום בנוני ולהעלים לגמרי את הצבע האדום.
מה עלי לעשות?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע אדום
רונן פלג11/08/2009היי מור,
צבע אדום זה לפעמים בעיה להיפטר ממנו אבל עם קצת סבלנות וצביעה נכונה אפשר לסדר את העניניים.
כל שעלייך לעשות זה להמשיך להקפיד על צביעת השיער בצבע חום טון צבע 4 (חום כהה )או 5(חום בינוני).
אשמח לעזור
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, בנוגע לשיער ארוך ומתולתל (גברדוד10/08/2009
שלום, אני מאריך כבר המון זמן שיער וכרגע יש לי מתולתל\גלי רציתי לדעת מה אני יכול לעשות איתו כרגע מבחינת טיפוח. שמעתי שזה בלאגן רציני ורציתי לקבל הכוונה
תודה מראש, דוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוד
רונן פלג11/08/2009שום דבר הוא בלגן אלא אם אתה רוצה בלאגן ..(-:
שיער יכול להיות מדהים אם מתפחים אותו וזה אומר:
בכל מקלחת לחפוף אותו פעמיים עם שמפו ושים מרכך או מסכה ולהקפיד על לשים לו קרם לחות כל יום.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
דוד11/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדוד
קורן אריכא12/08/2009אני ממילץ לההשתמש בשמפו לשיער מתולתל בנוסף להזין את השיער במסכה לשיער יבש ופגום\או מתולתל על מנת להחזיר את הברק והרכות לשיער בנוסף להשתמש בקרם לחות של נובקס לסידור התלתלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים בצבע דבש.יעל10/08/2009
שלום רב,
רציתי לשאול מדוע שמים נייר כסף?מה המטרה שלו?
בבקשה אל תשלחו אותי למספרה,ותנסו להדריך אותי ,איך לעשות גווני דבש באופן עצמאי,כי אין לי כסף!
+מה לקנות
+מה לערבב עם מה
+כמה זמן להישאר
איך להגיע לגוון הרצוי,כאמור:גוון דבש.
תודה על שיתוף הפעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
זאב לוין12/08/2009אנחנו כאן במטרה לתת עצות ופתרונות מקצועיים וממש לא הופכים אנשים בדרך הוירטואלית למעצבי שיער בשביל זה יש בתי ספר לעיצוב שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוף!!יערי09/08/2009
שלום!
יש לי פנים ארוכות וצרות יחסית, שיערי חום כהה, והוא יחסית ארוך(הרבה מתחת לכתפיים).
יש לי פנים בהירות ואני רוצה לצבוע את שיערי לשחור,השאלה היא האם צבע שחור יכול להתאים לצבע עורי?
והאם צביעת השיער פעמיים או שלושה ברציפות יכולים לגרום נזק לשיער?
האם צורתו תשתנה לאחר הצביעה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני
רונן פלג11/08/2009היי,
1. לא הייתי ממליץ לך לצבוע לשחור א- כי אני לא חושבר שזה יתאים לבע העור שלך ב- אם באיזה שלב יימאס לך מהשחור יהיה לך קשה לצאת מהשחור ולעבור לגוון אחר.
אבל למה לא תני לעשות משחקי גוונים בצבע (לא הבהרה) ולתת לשיער קצת חיות ותנועה יותר יפה ולא משעממת.
2. צבע בכללית עושה איזה נזק לשיער אבל אם תעשי במספרה צביעה טובה ונכונה ולא בבית ותקפידי להזין אותו במסכה טובה אמפולת הזנה פעם בחודש תוכלי לשמור על הקיים.
אשמח לעזור צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתכם! שאלה לרונן
יערי12/08/2009תודה רבה לשניכם על כך שעניתם לי!!
אבל יש לי רק שאלה אחת אחרונה בקשר למה שאמרת רונן - אני לא ארצה לשנות את הצבע של שיערי אחרי הצבע השחור
כי לא מתאים לי צבעים אחרים, ואני גם לא מעוניינת
השיער שלי רק פשוט משעמם אותי לפעמים
ואני מנסה כל פעם איזהשהם תסרוקות אחרות שייראה אחרת,
אבל הרגשתי היא שאני רוצה שינוי.
יש לי שיער מאוד כהה שהוא נוטה לשחור
אז שאלתי אלייך היא - אם בכל זאת ששיערי נוטה לצבע שחור וצבע עורי בהיר אבל לא במידה רבה, אז לא כדאי לי לצבוע?
שוב תודה! יום מקסים (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי..
יערי13/08/2009????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני
קורן אריכא12/08/2009אני לא ממליץ לצבוע לשחור מפני שזה צבע שאם תרצי לשנות לא תהיהי לך את האופציה אני ממליץ לצבוע לחום שחור או להישאר על הגוון הטיבעי שלך בכל מקרה אני ממליץ ללכת לספר מקצועי על מנת לתת איבחון נכון וקולע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחור או חום? חשובפרידה09/08/2009
היי רציתי לשאול בפעם האחרונה שצבעתי את שערי היה ליפני תשעה חודשים
לצבע שחור סיני ! על חצי מההשיער עדיין יש צבע ועכשיו אני רוצה ליצבוע לחום !
האם הצבע החום יתפס על השיער ובמיוחד איפה שיש עדיין צבע שחור?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה
רונן פלג11/08/2009חוק בכימיה: "צבע לא מבהיר צבע".
וזה אומר : שאיפה צבוע לשחור לא ייתפס הגוון החום לכן אני אף פעם לא ממליץ על צבע שחור 1
יש גווני חום כהה כהה כהה שגובל לשחור ואחרי זה אין את הבעיה לצאת לצבע חדש.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, יש לי שאלההייהיי08/08/2009
רציתי לדעת איזה חומרים או מאיזה שיטות אפשר להוריד את הנפח של השיער לי
שיהיה יורת דק שלא יראה מלא?
חוץ מהקרם לשיער מה עוד אני יכולה לעזור, כי קרם זה לא כ"כ עוזר.
תודה מראש,
סמדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייהיי
רונן פלג11/08/2009פתיחת תלתלים ....... הוא יישמור לך על התלתלים אבל יוריד לך את הנפח יהיה לך יותר קל להתמודד איתו ולעצב אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז עוד פעם שניה......
הייהיי11/08/2009לא הבנתי,
את אומרת לי לפתוח את התלתלים כדי שהוא לא יתנפח?
מה זה השטויותה אלו?
את יטודעת כמה אני עושה את זה וזה לא עוזר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
הייהיי13/08/2009?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספריי פיניש מסדרת שמן מרוקאי
אילנית15/08/2009לכל הספרים היי הידעתם שיש ספרי פיניש של שמן מרוקאי הוא מגן על השיער מהשמש ועוזר לקצוות מפוצלים ויש לו ריח נעים מאוד מתיזים פעמיים לאחר הפן ללקוחה ותראו תוצאות בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסמדר
קורן אריכא13/08/2009אני ממליץ על הקרם של נובקס להורדת נפח ושיער בריא ומסודר לכל אורך היום כמובן להשתמש בשמפו לשיער מתולתל או עבה על מנת לשמור על הברק והזוהר בנוסף הייתי ממליץ לעשות פתיחה להורדת הנפח .
[* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לרונן פלג
אילנית15/08/2009אם הלקוחה רוצה להוריד נפח מהשיער אפשר לדרג מעט ולאחר מכן לערבב 2לחיצות של קרם תלתלים אם 2 טיפות שמן מרוקאי המקורי בלבד ולעבור על כל השיער ותראה איזה תוצאה רק לייבש אם פן לא צריך פיוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש וקרם לחותו07/08/2009
שלום.
השיער שלי מתולתל ומאוד יבש.
הבעיה היא שכל קרם לחות שאני קונה ומיועד לשיער יבש
מתברר שהוא מיבש את השיער עוד יותר ולא נותן לחות.
מה ניתן לעשות?
מודה על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש ומתולתל
רונן פלג11/08/2009תנסי להשתמש אולי בקרם לחות שהוא פחות שמנוני.
אבל קרם לחות לא מזין את השיער, מה שאת כן צריכה לעשות הוא להתחיל לעשות לו מסכות פעמיים שלוש בשבוע, פעם בחודש אמפולת הזנה .
והקרם לחות הוא לשמור עליו ולעצב אותו כשאת יוצאת מהבית.
בהצלחה
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהו
קורן אריכא12/08/2009היי אני ממליץ להשתמש בקרם לחות של נובקס העשויי מאצות ים ברזילאיות ,קרם לבניית תלתלים מעולה לשיער ומשאיר את השיער מסודר לכל אורך היום והכי חשוב לא משמן אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה....שיר07/08/2009
לפני כשמונה חודשיים צבעתי את השיער בחינה שחורה..
כיום אני רוצה להבהיר את השיער לצבע חום דבש או חום שוקולד. האם זה יתפוס? והאם אפשר לעשות זאת עם הבהרה או בלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי??!!
שיר11/08/2009לכולם עונים ולי לא!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד עם שיער מקורזלshell07/08/2009
שלום רב!!
יש לי ילד כבן 4.5 המעוניין להאריך את שיערו,
אך השיער מתכווץ מאוד ולא נופל לאורך המצח (שיער אתיופי לחלוטין)
האם יש אפשרות לעשות שימוש בחומר שיפתח את תלתליו (לאור גילו הצעיר)
אולי אני משוחדת , אך פניו יפות ונראה לי שיהיה יפה לו.
כיום אני משתמשת בהמון חומרים לריכוך (כדוגמת שמן מרוקאי וחומרים יקרים אחרים), וכל בוקר זו מלחמה בפני עצמה (המלווה לפעמים בבכי, וחוסר הצלחה בניסיון לשכנעו לגזור את שיערו).
אינני גרה בארץ, והייתי מעוניינת לקנות חומר שכזה ולעשות זאת בעצמי..
אבקש לדעת היכן ניתן לקנותו??? על מנת שאוכל לקבלו בחו"ל
אנא, אמתין לתשובתכם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד עם שיער מקורזל
רונן פלג11/08/2009עצרי!!
כאבא ליד עם שיער מתולתל אני יודע שזה סיפור לא נברא וקשה אבל אני לא ממליץ (ברמת האיסור) לעשות ליד כל כך קטן פועולות כימיות יש לו קרקפת עדינה ואת עלולה להזיק לו והשלכות אחרות.
הרבה אין לך מה לעשות אלא לספר אותו כי אם עדיין לא סיפרת אותו הוא עדיים עם שיער תינוקי ואין לו הרבה תחלופה על מנת שהוא יקבל את התלתל שלו.
לכן כן להשתמש עם מרכך או אפילו מסכה טובה לנסות לשכנע אותו כן להסתפר לשים לו קרם לחות לא שמן מקוראי קצת מייבש את השיער וכו'.
המון סבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מומלץ לעשות החלקה יפנית?נועה06/08/2009
אני ב 17 ואני כבר שנים מתאבקת בשיער שלי .. הוא גלי-מתולתל ונפוח ויש לי המון שיער. בדקתי באינטרנט ויש המון תגיבות לגבי ההחלקה חלק אומרות שמאוד מומלץ וחלק אומרות שהשיער נהרב וממש לא כדאי השאלה שלי היא האם ההחלקה יפנית מביאה לאותה התוצאה [רק לזמן קבוע] כמו אחרי פן טוב?
וגם מה היא החלקה צרפתית?
אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על ספרים טובים שעושים החלקה טובה באזור המרכז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ?????
נועה10/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה
רונן פלג11/08/2009היי נועה,
אני מאוד ממליץ החלקה יפנית... אבל.... זה תלוי למי ?
לא כל שיער מתאים לו החלקה יפנית גם מבחינה פרקטית וכספית.
אם השיער שלך מתותל כמעט מהשורש אני לא ממליץ לך לעשות החלקה יפנית כי זה אומר שכל חודשיים שלוש את צריכה להגיע למספרה ולעשות השלמת שורש.
אם השיער שלך שומח חלק ואחרי 20 ס"מ משהו כזה הוא מתחיל להיות מתותל ומתנפח ללא פרופורציה, ואת עושה פנים הרבה אני ממליץ לך לעשות החלקה (אבל זה גם תלוי באיזה מצב השיער לך האם הוא עבר הבהרה צבע ?? וכו')
הסבר קל על החלקה: איפה נחרח חומר ההחלקה בשיער שם השיער יישאר חלק.
השיער ייראה חלק טבעי.
אין הבדל בין החלקה יפנית לצרפתית - ההחלקה הצרפתית היא של לוריאל פרופסיונל.
המלצה/בקשה אחת ממני : תבקשי לעשות טסט לשיערלפני שאת עושה החלקה על כל הראש.
אשמח לעזור , צרי קשר
רונן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכת שיערתום05/08/2009
שלום !
רוב מסיכות השיער שנמכרות בחנויות השונות דורשות שטיפה לאחר מספר דקות.
רציתי לקבל המלצה לגבי מסיכות שיער אותן ניתן להשאיר לאורך הלילה.
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתום
קורן אריכא05/08/2009היי אני ממליץ להשתמש במסכה של שוורצקוף לשיער יבש ופגום על מנת לשמור על שיער בריא מבריק ועשיר בברק.
בכל אופן לא מומלץ לשים מסכה כל הלילה מפני שהיא עושה בדיוק את הפעולה ההפוכה ,אני ממליץ לשים את המסכה בין 5 -15 דקות ולשטוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)