מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוקלת פתיחת תלתליםלילי16/07/2007
שלום רונן,
אני אשמח מאוד לעצה. יש לי שיער מסובך, תלתלים פרועים ובלונדיניים שמאוד קשה לתחזק. עכשיו השיער שלי מאוד ארוך ואפילו נראה לי שזה כבר זמן לעשות קצוות אבל בפעם שעברה שבאתי להסתפר הספר הציע לי לעשות פתיחת תלתלים. סירבתי כי לא ידעתי מה יהיו התוצאות במה זה כרוך ואיך זה יראה, הכרתי רק בחורה אחת שעשתה זאת והשיער שלה נראה רע וחסר צורה אח"כ.
אז בעיקרון בסופו של דבר השיער שלי לא נוראי ואם פתיחת התלתלים היא תהליך שפוגע בשיער ומזיק לו וברוב המקרים לא נראה טוב אעדיף לא לעשות זאת ולהסתדר עם השער כמו שהוא, אבל אם זה שווה את זה וזה באמת יאפשר לי ללכת יותר עם שער פזור ולבזבז פחות זמן במאבקים עימו אז אולי כדאי לשקול זאת.
כמו כן, האם אחרי פתיחת תלתלים עדיין רצוי להשתמש בקרם לחות לשער מתולתל?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
לילי16/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילי
רונן פלג18/07/2007האם הבלונד בתלתלייך טבעי/צבוע/מובהר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטבעי
לילי21/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילי
זאב לוין25/07/2007אם שיערך טבעי את יכולה לבצע פתיחת תלתלים וזה יוריד את הנפח ותוכלים ללכת יותר עם שיער פזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
לילי25/07/2007השאלה שלי היא האם התהליך עצמו לא פוגם בשער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילי
זאב לוין26/07/2007זה תלוי במיומנות של מעצב המבצע את העבודה ותלוי בסוג השיער, אני מתקשה לתת לך תשובה מדויקת כיוון שלא ראיתי את שיערך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת תלתלים
Titusha26/07/2007היי
החלקה כימית משנה את מבנה השיערה פותחת את הקשקשים שלה ומשנה את המרקם והמבנה שלה, כמו שזה נשמע ככה זה גם נראה, החלקה כימית=מראה כימי! בשביל שההחלקה תראה איכותית (עד כמה שניתן כמובן) צריך לבחור ספר מנוסה שמשתמש בחומרים מהמעודנים שיש ולהשכלה הכללית ההבדל בין החלקה כימית לפתיחת תלתלים הוא הזמן, ככל שנשארים עם החומר יותר זמן ככה השיער מתיישר יותר ויותר ואם נשארים איתו מעבר לזמן הוא הופך להיות גומי עד שנקרע וכאן נכנסת לתמונה תפקיד המנטרל שמנטל ת'פעולה, אני אישית לא ממליצה לך לעשות החלקה כימית תלמדי להסתדר עם השיער שיש לך, תזיני אותו בחומרים טובים כמו לחויות במראה רטוב, שמן מרוקאי וסיליקונים ועוד המלצה קטנה אחרי חפיפה תברישי את השיער שימי עליו קרם איכותי תעשי קוקו ותלפפי את השיער לשבלול ואת הקצוות תתפסי בסיכות זה יתן לך תוצאה של שיער עם פחות נפח נופל ופתוח יותר, אני מקווה שעזרתי לך:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רונן וזאב שלום,נורית15/07/2007
יש ל 2 שאלות:
האחת- אני סובלת מנשירה כבר מס' שנים ומזה שנתיים שאני עושה החלקה יפנית בשיטת יוקו
שאלתי היא האם ההחלקה עלולה להחמיר את המצב וכן, האם עלי להפסיק עם ההחלקה שכן בנוסף לנשירה אני סובלת מכאבים בקרקפת?
השניה- אני בעלת מבנה פנים צר ורזה וכאמור, שערי דליל. האם תספורת קצרה, מתחת לסנטר תתאים לי או שתבליט את המבנה הצר של פני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורית
זאב לוין16/07/20071) החלקה לא גורמת לנשירה!!!
עלייך לגשת לרופא עור ולעשות בדיקות דם
2) תשלחי תמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכה לשיערeden262614/07/2007
שלום,
מה ההבדל בין המסכה של לוריאל פרופשיונל, לבין קרסטס?
הרי שתיהן שייכות לאותה חברה, ללוריאל.
האם התוצאה הסופית משמעותית? ולכן כדאי להשקיע טיפה יותר ולקנות את קרסטס?
השיער שלי יבש וחסר ברק ואף איבד את גמישותו. כמו כן, שנים שאני עושה פנים לעצמי.
כרגע אני משתמשת במסכה של לוריאל(הצהובה).
האם יהיה שינוי משמעותי אם אשתמש בקרסטס?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר eden2626
רונן פלג14/07/2007בכל פעם שקרסטס מוציאה חומר שמבחינה טכנולוגית הוא יותר מתקדם אז המוצר הקודם עובר ללוריאל פרופסיונל זה לא אומר שהמוצר הוא לא טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך הכנה :)
eden200715/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםהילה14/07/2007
לרונן שלום!
יש לי שיער מאוד מתולתל וחשבתי לעשות פתיחת תלתלים.
ולכן רציתי לשאול אותך מספר שאלות:
אם כדאי לי לעשות פתיחת תלתלים?
אם הפעולה הזאת לא הורסת את השיער?
האם אחרי פתיחת תלתלים השיער נשאר כמו שהוא טבעי לגמרי?
אני יודעת שיש הרבה חומרים שונים שמתאים לפעולה, וכל ספר משתמש בחומרים שונים. איזה חומרים הם הכי מומלצים?
אשמח מאוד אם תוכל לענות לי על השאלות.
בתודה מראש הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה
רונן פלג14/07/2007פתיחת תלתלים מורידה את נפח השיער לשליש מבלי לפגוע במרקם הטבעי של השיער
אני ממליץ על "אקסטנסו" של לוריאל שהיא החלקה מאוד ידידותית ומותירה את השיער רך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה
רונית18/07/2007באיזה מחירים נעה פתיחת תלתלים בדרך כלל!
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורתrebecca14/07/2007
יש לי שיער קצר (קרה קצר מאחורה ארוך מלפנים) ואני רוצה להסתפר בסגנון א סימטרי. איזה תספורות יפות יש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תעשי.............
רונן פלג14/07/2007חיפוש בגוגל ותקבלי המון תוצאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתלים על שיער שרוף..אדר14/07/2007
היי , רציתי לדעת יש לי שיער מתולתל ומקורזל שמגיע לחצי הגב( רק כשאני מותחת אותו עם היד) ורוב הקצוות שלו שרופים.. אפילו די הרבה. השאלה שלי היא אם וכאשר אני ארצה לעשות פתיחת תלתלים/ החלקה כימית ( מה ההבדל? ) על הספר קודם להוריד את כל הקצוות השרופים? או שתיהיה אפשרות לעשות אז זה עליהם, פשוט לוקח כל כך הרבה זמן עד שהוא אורך וזה מתסכל לחכות מלא זמן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדר
רונן פלג14/07/2007עדיף לגזור קודם את השרוף הקריטי ובכל מקרה לבצע "טסט"מקדים בכדי למנוע אי נעימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרונן וזאב שני הספרים הנפלאים.גלי14/07/2007
כל אחד יביע דעה אישית משלו ולפי הבנתו תודה
השיער שלי: דליל ,יבש,מתכווץ, כמעט אני לא מרגישה שיער וזה מטריף אותי.
האם קיים מוס שינפח את השיער קצת ויתן הרגשה של נפח?
האם יש איזה מוס או משחה שהשיער יראה קצת מבריק ולא יבש,אבל כמובן שלא יידלל את השיער?
האם אפשר רק את האורך לעשות מתיחה לתלתלים? אפשר לחשוב כמה שיער אלוהים השאיר לי.
כשאני קמה בבוקר מהשינה,השיער נורא מכווץ מגעיל יבש,כל בוקר אני עם בלגן בראש אף פעם זה
לא קרה לי רק מאז שחלה הנשירה, אני חוטפת עצבים אני שמה מוסים 10 פעמים ביום מפני שהמוס
לא מחזיק להרבה זמן בבקשה תענו לי תשובות אמיתיות אני אתגבר על כל בעיה יחד אתכם.
תודה רבה לשניכם יקיריי אתם יכולים לענות לי למייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דולי שלום
רונן פלג14/07/2007סדרת מוצרים------ווליום אקטיב מבית קרסטס לוריאל היא הפתרון בשבילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב רונן הספר למה אתה כותב
דולי15/07/2007בקצרה ולא מפרט ברור יותר
2 מילים אני לא מבינה איזה מוצר ,מה לבקש לפי דעתך
איך זה יעזור
אתה כותב בקצרה אולי מפאת הזמן
ואם לא קשה לך תפרט לי פליז יותר
אני מאחלת לך שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן יש לי עוד שאלות תרד יותר למטה
דולי15/07/2007אבל תענה לי בהרחבה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדולי
זאב לוין16/07/2007בהרבה מקרים כמו שלך אם השיער מאפשר זאת אני ממליץ לעשות גוונים דקים כי זה נותן השראה של שיער מלא, בנוסף את יכולה להשתמש במוסים לשיער דליל של וולה או של לוריאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי תספורתמיכל13/07/2007
שלום,
הסתפרתי לפני כחודש ואני מאוד מאוכזבת. הספר עשה לי דירוג של מדרגה אחת בשיער ודילל לי את השיער בצורה מזעזעת. אני לא חושבת שהוא השתמש במספריים לדילול אלא במספריים רגילות וגזר לי שיער ממש קרוב לראש ולשורש השיערה ואחר כך הוא משך לי את השיער שהוא גזר וממש נבהלתי ירד המון שיער (כשליש מהשיער). אציין שיש לי שיער נפוח וגלי ואני אוהבת אותו נפוח החוכמה היא לדרג אותו נכון כדי לתת לו צורה (ומדרגה אחת לא מספיקה). בכל אופן, כעת ה"דילול" יצר לי המון שיער שקופץ לי מסביב כל הראש והשיער שלי נראה חולה קצת כמו אחרי התחשמלות, התלתלים והגלים נפגמו כי אין אחידות בשיער. זה ממש מתסכל, האם השיער יסתדר מעצמו עם הזמן כשייארך והשיערות שדוללו יגיעו לאורך מסויים או יש צורך לגזור כל פעם קצות כדי שה"דילול" ייעלם. מה אפשר לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
רונן פלג14/07/2007נתת את התשובה לעצמך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיעראילת13/07/2007
שאלה- תמיד הייתי עם פסים,בהירים, ולא מזמן החלטתי לעבור לצבע...
קניתי את ה"בלונד בהיר מאוד" והוא לא כזה נהיה בהיר מאוד, חודש אח"כ קניתי "בלונד בהיר מאוד מאוד" ולא היה שינוי.....חוץ מיזה שזה צבע לי שוב את השורשים.....
אני רוצה עכשיו ללכת לקנות צבע שוב..... אם אני יבחר בבלונדינים בגווני אפור, יש סיכוי שבטעות ייצא לי איזה ירוק או משהו מוזר? או שללכת על זה....? השיער כרגע בלונדיני, ואחרי יומיים בלי חפיפה נהיה קצת עם גוון כתום (איפה שאין לי את הפסים הישנים)
בקיצור,איזה צבע מומלץ כדי להבהיר עוד את השיער?
(הצבע המקורי שלי זה שטני)
תודה.... מחכה לתשובה מהירה....וללכת לסופר פארם לקנות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילת
רונן פלג14/07/2007אני לא תומך בצביעה ביתית לשם כך יש מספרות !!!!!!!! זה על אותו משקל בלקחת אנטיביוטיקה על דעת עצמך!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רונן פלג האם אתה מנתניה?נפו12/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מתל השומר
רונן פלג13/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן יש מצב לשוחח את פנים מול פנים
דולי15/07/2007יש לך זמן פנוי
אולי היית רואה את השיער שלי ומתרשם אחרת
אם כן תאמר לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעניתי לך במייל
רונן פלג15/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש יל שאלהנועם12/07/2007
יש לי שיער תלתלים נפוח ויבש אני לפעמים מפזרת אותו -האם זה גורם לו להיות יבש וכדי שאני אאסוף ואעשה צמה?
אה והאם כשאני הולכת לישון כדי לי לפזר ולמחר יהיה טוב או שלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועם
רונן פלג14/07/2007שיער מתולתל עדיף לחפוף בבוקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פןסיגל12/07/2007
יש לי פן של איתמר כבר המון שנים ולאחרונה הוא התחיל להוציא ריח שרוף רציתי לדעת עם אפשר להשתמש בו,כי אני פוחדת שלא ישרוף לי את השער , תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
חסוי12/07/2007כן את באמת יחולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
חסוי12/07/2007כן את באמת יחולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה,תודה!
סיגל12/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשלחי אותו לבדיקת מעבדה
רונן פלג14/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתלים יבשיםנועם12/07/2007
שלום
יש לי שיער תלתלים בגלל שהוא יבש מאוד ומתנפח וזה לא יפה אז רציתי לעשות החלקות או פתיחת תלתלים אבל אמא שלי לא הסכימה לי כי אמרה שזה הורס את השיער ושזה גם לא נשאר להרבה זמן ושזה גם המון כסף..אז אין מצב כבר..
מחליק היא מסכימה לקנות לי אבל גם אם יהיה לי אני לא אוכל להחליק את השיער כל הזמן..
אז רציתי לשאול אם יש איזשהו קרם לחות שעושה ת'תלתלים פתוחים יותר והכי חשוב לא יבשים ושישאר להרבה זמן..ואם אפשר ללא דיפיוזר...
חשבתי על מוס או על קרליין 10-האם זה יעזור לשיער להיות פחות נפוח ויבש ויפתח את התלתלים..??
בתודה שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם מאודף
חסוי12/07/2007מוס ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גווניםאנה12/07/2007
עשיתי גוונים והם יצאו קצת בהירים מדי. רציתי לדעת האם הם מתכהים עם הזמן או שכדי לעשות שטיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנה
זאב לוין12/07/2007מומלץ שטיפה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזמן המתנה
חסוי12/07/2007את צרחחה לחקות יותר אם הצבע אל הרואש ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כנסו שניהמורן11/07/2007
יש לי שאלה:
כשעושים פן ואז שמים ספריי לשיער חייבים לעבור על הפן שוב כדי שזה יצא יפה?
תענוו ליי תודההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן
רונן פלג12/07/2007ספריי מקשה מיועד לקיבוע הפן ומניעת לחות ברגע שעברת עליו עם הפן אז הוא פשוט מתנדף מהשיער-מיותר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)