מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איזו החלקה יפנית הכי מומלצת?קרן27/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קרן
זאב לוין27/06/2007שלום קרן,
אין הבדל משמעותי בהחלקות, כולם בנויות על אותו המרקם. אנחנו ממליצים לבצע טסט לפני תחילת העבודה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה רגילה לשיער מתולתל
ליטל27/06/2007שלום קוראים לי שאני יש לי שיער מתולתל, צבעתי אותו לפני 4-5 חודשים בערך ואני רוצה לעשות החלקה.. הבנתי שאי אפשר לעשות החלקה רגילה על שיער צבועה.. האם זה נכון? האם זה הורס יותר את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן ניתן לרכוש מוצרי קרסטסעינת27/06/2007
שלום לך בהמשך לשאלתי לגבי שיער שנשבר ומתפצל מפנים אני מבקשת המלצה לקרמים מתאימים ואם תוכל להגיד לי היכן אני יכולה לרכוש . אני גרה ביבנה.
וחוץ מזה האם אוכל להגיע אליך למספרה שתסתכל מקרוב על השיער ותמליץ לי על טיפול מתאים? אשמח לקבל טלפון והערכה של עלות ליעוץ. תודה מראש
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
זאב לוין27/06/2007את המוצרים של קרסטסט או וולה אס פי ניתן לרכוש במספרות מורשות בלבד, את כן יכולה להגיע לאחד מאיתנה למספרה, הפרטים נמצאים בפורום בדף הראשי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שביר קצוות מפוצליםעינת27/06/2007
שלום לך, רקע כללי שלי: אני בת 40 . סוג שיער רגיל גלי שנהיה דק יותר בשנים האחרונות. אני בדר"כ לא צובעת פרט לפעמיים במהלך השנתיים האחרונות בהפרש זמן ארוך כי אין לי שיער לבן. אני חופפת כל יומיים אחרי חפיפה כשקצת מתייבש אני עושה פן בבית של כ- 8 דקות ובבוקר לפני שיוצאת לעבודה עושה ריענון לפן כ- 2 דקות . מורחת קרם לפני ואחרי הפן. בשנתיים האחרונות השיער שלי נפגם באופן משמעותי . הוא שביר ועם קצוות מפוצלים אבל מה שמוזר לי שכל הנזק בולט בעיקר בצד ימין של הראש שם יש הרבה קצוות מפוצלים ודילדול של השיער שנובע כנראה משבירה שלו. הצד השמאלי נראה ממש בסדר עם שיער רך ונעים .אני מבקשת לדעת מה הגורם לזה, אני מתארת לעצמי שזה בגלל הפן אבל למה רק צד אחד זה די מוזר בעיני. אני מבקשת לקבל המלצות איך לשקם את השיער . אני חייבת לעשות פן כי הגלים בשיער שלי לא אחידים ויפים ואם אני לא עושה פן אני נראית סתם מוזנחת.אני מבקשת המלצה לאיזה סוג קרם או שמן מתאים לשימוש עם פן. תודה לתשובתך
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת
זאב לוין27/06/2007שיערך נשרף בצד ימין כיוון שאת מצמידה את הפן יותר מדי למברשת בצד זה כיוון שאת ימנית ולא כ"כ נוח לך לעבד את שיערך מצד ימין ולכן את עושה פעולה לא כ"כ נכונה וזה מה שגורם לשיער שרוף מצד ימין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מקורזלרז27/06/2007
שלום קוראים לי רז ויש לי ממש בעיה עם השער שלי אז ככה השיער שלי הוא מקורזל ויבש מאוד רציתי לדעת עם יש איזה קרם או מסכה שבאמת תוכל לעזור לי לשקם את השער שלי מחדש. ועוד דבר קטן האים אתה מכיר איזה קרם שיוכל לפתוח את התלתלים שלי ולהוריד מהם קצת את הנפח?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רז
רונן פלג27/06/2007בדרך כלל שיער מקורזל הוא גם יבש השאלה היא כמה יבש ולמה ? אז.......למענך תפרטי לי יותר על מצבו כמו צבוע/טבעי/מובהר/גוונים/עבה/דק וכו' ????????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער מקורזל
רז27/06/2007השער שלי דק ויש לי מלא שער פעם הוא היה מתולתל אבל היום מרוב שהמתחתי אות למעלה הוא ניהיה לא חלק אבל יבש מאוד וזה נירא כאילו עשיתי פאן גרוע (אני לא עושה פאנים). אני מקווה שתוכל לעזור לי .
תודה רז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הספר שלי מאוד נגד קרמים מסופרפארםגליה26/06/2007
הוא טוען שזה לא עניין של דחיפת המוצר שלו. הוא אומר לי לקנות ממקום אחר, העיקר לא להשתמש ב"זבל שמוכרים בסופרפארם".
אני משתמשת כבר הרבה זמן בקרם לחות לתלתלים של נטורל פורמולה (הירוק השמן עם המשאבה).
האם זה באמת כל כך נורא כמו שהוא אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פשוט השמנוניות במוצר....
רונן פלג27/06/2007גורמת לאשליה של ברק וזוהר אך היא לא מטפלת ביובש אלא מגבירה אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז על איזה קרמים אתה ממליץ?!?
עדי27/06/2007
גם הקרם של קרוליין לא טוב?!!?!!? (הסגול)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בקשה....
עדי27/06/2007=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
זאב לוין27/06/2007קרמים הנמכרים אצל מעצבי השיער, כיוון שמעצב שיער יכול להתאים לך את הקרם לפי סוג השיער שלך והקרמים פחות שומניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתמשת בו לעיצוב השיער
גליה27/06/2007יש ריח טוב, השיער לא קשה לנגיעה. אני לא מתכננת עליו לבעיות של יובש. לגבי יובש אני משתמשת בשמפו טוב ובמסיכה פעם בכמה זמן.
עדיין יש בעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה ספר זה?? =]
עדי28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי, מה השאלה ?
גליה28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה ספר דיברת?!
עדי30/06/2007"הספר שלי מאוד נגד קרמים מסופרפארם"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעצב שיער במספרה בנוה סביון
גליה01/07/2007מדוע, הוא לא יודע מה שהוא מדבר ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים (בצבע דבש)-יותר טוב לשיער?גליה26/06/2007
אני בת 37 ורק השנה התחלתי לעשות גוונים של דבש בשיער חום כהה. זה מוצא חו בעיניי.
האם זה משהו טוב לטווח הארוך מבחינת השיער, וגם מבחינת פתרון לשיער לבן שהתחיל לבצבץ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גליה
זאב לוין27/06/2007אם העבודה מתבצעת כמו שצריך אין שום חשש לטווח ארוך
לא הבנתי את שאלתך לגבי שיער לבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל מה זה אומר עבודה טובה ?
גליה27/06/2007איך אני מזהה אותה או את ההיפך ממנה.
והאם גוונים זה פתרון טוב לשיער לבן לא פחות מצבע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהותודה מראש :)
גליה27/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליה
זאב לוין27/06/2007עבודה טובה - זה אומר שהספר מתחבר לך לגוונים הקיימים אך ורק בשורש מבלי לפגוע בשיער הצבוע וכך השיער לא נפגע.
הגוונים הבהירים לא מכסים את השיער הלבן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי הגוונים באה השטיפה של חום
גליה27/06/2007אני חדשה בעניין, אז תסלח לי, אני מנסה להבין את התהליך : עשיתי גוונים פעם ראשונה ומעכשיו כשאני מגיעה למספרה (אני משתדלת כל 3 חודשים) הספר עושה רק את השורשים של השערות החדשות, לא נוגע בשיער "הותיק", אחרי זה צובע בשטיפה את כל השיער כדי למחוק את השיערות הלבנות, וזהו, תספורת נחמדה וסיימנו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל??א26/06/2007
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין גוונים\פסים בצבע פלטין על השיער ובין צבע כולל על כל השיער?? האם פסים יזיקו לשיער יותר? ולשיער צבוע, האם עדיף להמשיך לצבוע או פשוט לעשות על הצבע פסים..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשאלתך האם גם הצבע פלטין או.....
רונן פלג26/06/2007רק הגוונים/פסים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצבע הוא חום בהיר נוטה לדבש
א26/06/2007רק הגוונים פלטין..וצבע טבעי הוא שטני יותר כהה מהחום שעכשיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך קוראים לתספורת..?ליטל26/06/2007
תיאור זה התספורת...
מדורג ובסוף כזה ארוך...ניראה כמו תוספת...ואני יודעת שבתספורת הזאת מדללים טיפה את השיער... ? איך נקראת? ויש לי שיער נפוח כדאי לעשות אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אתם לא עונים:[
ליטל27/06/2007:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אין לה שם מוגדר .....
רונן פלג27/06/2007כמו "קארה " למשל את פשוט צריכה להגיע למעצב השיער שלך ולהסביר מה שאת רוצה ובכדי למנוע אי הבנה תביאי איתך תמונה להמחשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
זאב לוין27/06/2007דירוג חד, במידה ושיערך מנופח לא כדאי כיוון שכמה שהדירוג גבוה יותר כך השיער מתנפח יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אפשר לעשות דילול..?
ליטל28/06/2007אני יגיד לספר שיתחיל לי את המדורג מהסנטר...ומשם יתחיל לדלל
לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליטל
זאב לוין28/06/2007איו לידלל שיער כלל!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה?? למה?
ליטל28/06/2007:0
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי... זאת תספורת ממש יפה.....!!!!
עדי28/06/2007אבל אם השיער שלך נפוח .... לא הייתי ממליצה לך ללכת על זה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון חח תספורת מהממתת..
ליטל28/06/2007כאילו יש לי נפוח..אבל אני מסדרת אותו עם קרמים וכו..חח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי שאלה בנוגע לגלייז של פול מיטשלשירי26/06/2007
יש לי שיער גלי, נפוח ויבש. אם אני רוצה להדגיש את הגלים, הגלייז יעשה את העבודה?
איך משתמשים בו? הוא ייתן לשיער ברק או מן מראה רטוב כזה?
הרצתי "מראה רטוב" בחיפוש ומצאתי שהמלצתם על ג'ל אקווה פרוף של קרסטס. מה ההבדל בינהם? אני רוצה משהו שיגרום לשיער להיות רך, לא יבש ועם גלים מסודרים ומעוצבים יותר. מה עדיף?
בבקשה. אני חייבת ממכם עזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין ספק ....
רונן פלג26/06/2007שבתקופת הקיץ עדיף ג'ל אקווה פרוף מבית "קרסטס"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שיער יבשבקי26/06/2007
איך אני יכולה לעשות שהוא לא יהיה יבש או לעשות כאילו שהוא לא יבש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש
רונן פלג26/06/20071-להקפיד להסתפר אחת ל-3-6 חודשים בהתאם לקצב הצמיחה האישי של שיערך
2-להשתמש עם חומרי טיפוח מקצועיים בלבד שהותאמו לסוג שיערך האישי ע"י בעל מקצוע מיומן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- על ידי דילול .עמית26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תום היקרה
רונן פלג26/06/2007כפי הנראה דיללו את התספורת יתר על המידה דבר הגורם לתחושה ואשליה של חוסר בשיער וצמיחה איטית או למראה נפוח יותר בחלקי השיער הקרובים לקרקפת ובקצוות דליל ודק מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב שיערלולה25/06/2007
ברצוני לדעת אם אפשר להגיע למספרה שלכם בכי לעצב את הפיאה שלי לפי מבנה הפנים ולהתאים תסרוקת עכשווית יפה ומושכת.
יש לקחת בחשבון , כמובן, שתספורת בשיער של הפיאה צריכה להיות בהקפדה ובזהירות כי השיער לא גדל וכל הורדה מהשיער כבר תוביל למצב שאי אפשר להחזיר או לחכות לצמיחה. כך שצריכה להיות אחריות מירבית ומיהמנות .
אם זאת ספר שמעצב תסרוקות יכול בתספורתו להביא לתוצאה מדהימה בכישוריו היחודיים.
לכן ברצוני שעיצוב הפיאה יחמיא לי ויתן לי ביטחון ,יופי והאושר.
תודה על התשובה ועל ההתיחסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאת הסיבה ...........
רונן פלג26/06/2007שעדיף שתגשי למכון יופי המתמחה בפיאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תספורתליאת25/06/2007
היי
רציתי להתייעץ איתך לגבי תספורות... יש לי שיער ממש מתולתל מדורג אבל ארוך והייתי רוצה לגזור אותו עד הכתפיים הבעיה זה שכשהוא קצר יותר הוא ממש מתנפח... יותר מידי... אז הייתי רוצה לדעת אם יש לך איזה רעיון לשינוי מרענן לאיזשהי תספורת יפה ושונה שתתאים לשיער שלי
תודה, ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בלתי.....
רונן פלג26/06/2007אפשרי לייעץ על תספורת מבלי לראות את שיערך ומבנה פנייך ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה אפשר לעשותמרים25/06/2007
למה כשאני מתקלחת במים קרים או חמים וחופפת השיער נדבק לקרקרפת ואז נהיה קשירות איומות בשיער
כללי השיער שלי הוא חלק אבל בזמן האחרון הוא עם קשירות ונפוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
רונן פלג26/06/2007האם את משתמשת במרכך או במסכת הזנה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
מרים27/06/2007לא אני לא משתמשת במרכך ולא במסיכה אתה יכול להסביר לי למה זה נגרם לאחר החפיפה השיער נדבק לקרקפת וכולו קשירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענה
מרים27/06/2007לא אני לא משתמשת במרכך ולא במסיכה אתה יכול להסביר לי למה זה נגרם לאחר החפיפה השיער נדבק לקרקפת וכולו קשירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול בשיער .......
רונן פלג27/06/2007דורש שימוש במספר מוצרים הפועלים כל אחד בנפרד והמשלימים האחד את השני.
שלבי הטיפול כוללים: 1-שלב החפיפה-שלב בו השיער והקרקפת עוברים את תהליך הניקוי.
2-שלב הטיפול-בשלב זה חשוב לבחור במוצר שיתרום לשיער את הגמישות והחיוניות להם הוא זקוק.
3-שלב הטיפוח (המסיים)-בתהליך זה חשוב לבחור במוצר המעניק לחות והזנה לשיערה וכמובן בעדיפות חומרים המכילים מסנני קרינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה זוכר אותי
מרים28/06/2007שאמרתי לך שצבעתי את שיערי אצל ישראל בוסקילה מלוד לצבע חום אגוז
כללי השיער שלי הוא שיער חלק ועכשיו בקשר לשאלתי שאמרתי לך שהשיער נדבק לקרקפת וקשה לגעת בשיער בזמן המקלחת אחרי החפיפה כי הוא דבוק לקרקפת ועם קשירות
עכשיו לא הבנתי את תשובתך לשלבים שרשמת את מוכן להסביר לי.
ועוד שאלה אתה יכול להמליץ לי מוצרים לשיער חלק וצבוע כמו שלי אני רוצה שמפו ומרכך ועוד דברים האיכותיים ביותר מאיפה אוכל לקנות אני גרה בלוד???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלבי טיפול עם תרגום
רונן פלג28/06/20071-שמפו
2-מרכך/מסכה
3-קרם לחות/סרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היימארי25/06/2007
איפה אני יכולה להשיג צבע ללא אמוניה ? אפשר לבקש במספרות או שניתן לקנות לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בפארמים
רונן פלג26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)