מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפה אפשר להשיג???חיה25/06/2007
גלייז תפוחים של פול מיטשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר במספרות בלבד
רונן פלג26/06/2007היכן את גרה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירושלים
חיה27/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכה לשיער- איזה אתה ממליץ?חיה25/06/2007
והאם יש עוד תכשירים לשיער יבבש וחסר ברק(ארוך) להמליץ??
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיערך עבה/דק/חלק/גלי/מתולתל/צבוע???
רונן פלג26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיה
רונן פלג28/06/20071-שמפו ומסיכה "מסקינטנס מספר 3 לשיער עבה ויבש במיוחד של "קרסטס" לוריאל
2-טיפול אמפולה "אולאו פיוז'ן" של "קרסטס"בשילוב חום מבוקר של 36-38 מעלות פעם בחודש למשך 6 חודשים
3-סרום לשיער יבש ומרדני עם מסנן קרינה כפול לתקופת הקיץ מסדרת ה"סוליי" של קרסטס
4-להקפיד על ריענון התספורת אחת ל-2-3 חודשים (לא מחייב גזירה של יותר מ1-2)ס"מ)
ב-ה-צ-ל-ח-ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפוחחיה25/06/2007
השיער שלי גלי, נפוח, יבש וחסר ברק?
האם אפשר לעשות דילול בתספורת או דירוג ארוך?או שזה רק יזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיה שלום
רונן פלג26/06/2007במקרה כמו שלך יש להמנע מדילול מאחר והשיטה תוריד משקל מהשיער והוא יתנפח יותר
עדיף לעשות פתיחת תלתלים ובכך תורידי את הנפח בשיערך לשליש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום רונןמיכל25/06/2007
השיער שלי יבש מאודדד, גלי ודק.
בעבר היה לי שיער עבה ומתולתל מאוד - הייתי קוצרת עליו מחמאות רבות והיום כבר לא. שמתי לב שבשנים האחרונות (3 שנים אחרונות) משהו בו השתנה. הוא נעשה יבש בצורה בלתי רגילה ומפחידה (בזמן החפיפה והסירוק שאחרי יורד לי הרבה שיער), הוא נעשה גם דק והתלתלים היפים שהיו לי נעשו שטוחים כמו "שרוכים" וללא נפח (אם לא אחפוף את השיער יום יום הוא יראה מעוך וחסר נפח ).
אני משתמשת בשמפו לשיער רגיל (בגלל שאני חוששת ששמפו לשיער יבש מכיל שמן וזה עלול להדביק לי עוד יותר את השיער לראש וליצור מראה דק עוד יותר שאיני רוצה).
אני משתמשת בקונדישינר לשיער דק ועדין של פינוק.
ולאחר הסירוק על שיער לח אני שמה מ-ע-ט ביותר וולה פורום (הקרם בקופסה האדומה).
ניסיתי גם קרמי לחות של נטורל פורמולה (שעשו לי נשירה רבה אז הפסקתי), את הקרם לחות של קרליין (שנבלע בשיער שלי כלא היה) - כל קרמי הלחות למיניהם נבלעים בשיער שלי וכמות רבה יותר תגרום לו להראות דק וחסר נפח ואת זה איני רוצה.
הספר שלי מכר לי את הגלייז תפוחים שהוא מעולה עבורי למראה שיער יפה אבל הבעייה היא שהוא מאוד מקשה את השיער ובעייה נוספת היא שאין בו לחות בכלל והשיער נעשה איתו עוד יותר קש ויבשש. חשבתי על שימוש במסיכה, אבל הבעייה היא שמסיכה תשטיח לי את התלתלים. בקיצור: האם בבקשה אתה יכול להציע לי על פתרון? נ.ב- גזרתי קצוות כ- 5ס"מ ללא הועיל. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
רונן פלג26/06/2007בת כמה את? האם שיערך צבוע /צבוע עם גוונים/רק עם גוונים ? ואם כן באיזה גוון הוא ????
*פשוט חסרים לי מספר פרמטרים על מנת שאוכל לעזור לך במידה ואת חוששת לחשוף את עצמך או פשוט מתביישת את מוזמנת לשלוח אלי ישירות למייל האישי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עוד ניתן לעשותליאל24/06/2007
היי אני כתבתי לך כמה וכמה פעמים על מצב שערי העגום ואף שלחתי לך תמונה שלי ,המלצתה לי על פתיחת תלתלים ואז אמרתי לך שיש לי חמצן בשיער בקשתה שאתקשר התקשרתי ולא ממש נענתי ,מה עוד אוכל לעשות גם אם אשים קילו נטורל על השיער הוא עדיין יראה יבש ,אני יודעת שמלבד האפקט המחליק שיש להחלקה יפנית הוא גם מבריא את השיער ונותן לו ברק כך שלא צריך קרם לשיער ,האם יש חומר כזה שמבריא את השיער ולא מחליק? מה שאני שואלת את עצמי איך יכול להיות שיש דוגמניות שכל היום מת עסקים להן בשיער והוא עדין נראה בריא ויפה ,האם יש בכלל חומר בעולם שיכול לגרום לשיער פגום ויבש להראות בריא ויפה? כבר קשה לי להאמין אחרי כל ההבטחות שהבטיחו לי זרקתי ים כספים על השיער שלי והוא עדין אותו שיער ופילו פגום יותר ,דיי כמעט ואני מרימה ידיים נותנת לשערי להיות מוזנח התיאשתי איך שאומרים ,אני כבר מאמינה ששיער זה כמו שיניים אפשר רק למנוע או לעקב הדרדרות איך להבריא לגמרי איאפשר ותקן אותי אם אני טועה [וגם השאלה אם אתה יכול לתקן]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עניתי לך במייל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רונן פלג25/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין לא שמעתי ממך!!!!!!!!!!!!?
רונן פלג26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פןאילה24/06/2007
יש לי שיער די חלק, דק, ונפוח כשאני מפזרת אותו. כשאני מנסה לעשות פן השיער רק מתנפח יותר ונראה כמו כבשה. האם גיהוץ (הכוונה לא למגהץ ביתי אלא למחליק מקצועי) זו הדרך היחידה? שמעתי מהרבה אנשים שזה גורם לשיער נזק בלתי הפיך. האם זה מזיק אם עושים זאת רק אחת לחודשיים-שלושה לערך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילה
רונן פלג25/06/2007*יש למרוח /לרסס חומר הגנה מפני נזקי החום לפני ביצוע הפעולה
*בשיער דק אסור לעבור את ה-180 מעלות במחליק
*אסור להתעכב עם המחליק יותר מ-2 שניות על אותה הנקודה בזמן הגיהוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרגת חום במחליק
ZORK27/09/2007היי, יש לי בעיה דומה, השער יוצא שטוח מאוד וחסר חיים
הבעיה כשאני שם 180( חצי דרגת חום מ25 לפי מה שהבנתי?)
הפאן יוצא הרבה פחות טוב, פחות חלק, מחזיק פחות, פחות מבריק ונראה פחות מקצועי
מה הפתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה?
ZORK04/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???????
zork12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפניתמרים24/06/2007
מזה החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית
רונן פלג25/06/2007זהו שילוב של החלקה כימית והחלקה טרמית (חום) במקביל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיכל קפטה - לחיי האהבה - עזרהשירה24/06/2007
כל מי שצופה בטלנובלה " לחיי האהבה" בטח מכיר את השחקנית מיכל קפטה היפה,
אני מחפשת נואשות את מעצב השער שעשה לה גוונים וצבע בצורה מדהימה שאני מחפשת כבר שנים!!!
כל היודע על מקום הימצאו של המעצב שיער הזה תבוא עליו ברכה!
אודה לכם מראש אם מישהו יוביל אותי לקצה חוט של מי שביצע בה את הצבע והגוונים!!!
(: (: (: (: ת-ו-ד-ה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אף אחד לא עוזר?
שירה25/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש מכונת תספורת מקצועיתאיתי24/06/2007
רונן וזאב שלום !
קודם כל הרשו לי להחמיא לכם על האתר המושקע ועל הפורום. אני חדש בעסק, ובינתיים די חובבן, אבל לומד הרבה מהאתר שלכם ומהתשובות שאתם נותנים בפורום.
ולשאלתי -
אני מעוניין לקנות מכונת תספורת מקצועית, אך לא מבין בזה כל כך. המבחר גדול...
הייתי שמח מאוד אם הייתם ממליצים לי על מכונת תספורת מקצועית, שאינה נופלת באיכותה מאלו שמשתמשים הספרים המובילים. התקציב שלי הוא בסביבות ה800 שקלים, אבל לא נריב על 100 שקל לפה או לשם..
המון המון תודה,
עם המון הערכה ואיחולי הצלחה בהמשך,
איתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה....
רונן פלג24/06/2007על הפירגון !!!!!
תשלח לי למייל את המייל שלך על מנת שאוכל לתת לך הכוונה לבקשתך היות ואנחנו נמנעים מלהתעסק עם מחירים על גבי הפורום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השיער מתכווץ-זה שוב אניצופית24/06/2007
השיער שלי גלי עד מסולסל
והנה תזכורת לשאלה שלי מהעמוד הקודם...
היי
כשאני שמה קרם לחות השיער שלי מתכווץ(הוא נראה כמו פונפון שאני אוספת אותו :))
יש פתרון?
האם עדיף לשים את הקרם על שיער יבש או רטוב?
דרך אגב יש לי שיער יבש מאוד וארוך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על.....
רונן פלג24/06/2007שיער לח ספוג ממים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער בהחלקה יפניתאלינור24/06/2007
שלום,
לפני כמה חודשים עשיתי החלקה יפנית.
האם אני אוכל לצבוע את השיער במוצרי צביעה רגילים או מוצרים מיוחדים?
מהו הנזק שיכול להיגרם לשיער בצביעה על החלקה?אם ישנו ?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינור
רונן פלג24/06/2007צביעה לאחר החלקה מומלץ לבצע בצורה מקצועית בלבד מאחר ומריחת הצבע צריכה להתבצע בשלבים ורק בעל מקצוע יודע מתי לעבור משלב אחד לשני או יכול לאבחן שימוש עם צבע ללא אמוניה בקצוות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ???מרים24/06/2007
מזה החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה יפנית
רונן פלג26/06/2007משלבת פעולת החלקה כימית עם החלקה טרמית(חום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרונןמרים24/06/2007
הי אתה זוכר אותי שאמרתי לך שצבעתי את שערי לצבע חום אגוז אצל ישראל בוסקילה מלוד עכשיו שאלתי היא מה אוכל לעשות בכדי לטפל בשערי מגיהוצים ופאנים שזה גרם לי לחשמל ושיער שרוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
רונן פלג24/06/2007קשה לי לייעץ לך מבלי לראות את שיערך במיוחד במצב שאת מתארת אותו תשלחי לי תמונת תקריב של השיער למייל ואנסה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשלח.. תודה רבה רבה :))
איתי24/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה יפנית בירושלים?FFFFLLLL24/06/2007
אני מחפשת מקום טוב להחלקה יפנית בירושלים.
האם אפשר לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני בודק לך
רונן פלג24/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירושלים
FFFFLLLL25/06/2007לרונן,
קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה.
אני אחכה לגבי המלצה על ספרים טובים להחלקה יפנית בירושלים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שכחתי עדיין מחכה לתשובה
רונן פלג26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתולתל/מקורזל/יבש/צבוע - עצוב...שרון24/06/2007
יש לי שיער עד הכתפיים מתולתל, בעבר היה מלא. לאחרונה (אחרי שהייתי בלונדינית, גוונים ועכשיו חזרתי לחום), הוא התדלדל, בזמן החפיפה יוצא מלא שיער. אני חופפת פעמיים בשבוע, עם מסכה. המראה של השיער נורא. הוא נפול וכמעט אין תלתלים. מה לעשות? (אחרי החפיפה אני משתמשת במוצרים שונים של נטורל פורמולה). להתספר? קצוץ? איך מחזירים את התלתלים? את הנפח? בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון היקרה
רונן פלג24/06/2007תשלחי לי תמונה ועדיף תקריב של השיער למייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושלחתי לך.. מחכה לעצותיך!!!
שרון26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאן שלחת ?????????לא קיבלתי!!!
רונן פלג26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי שוב.
שרון27/06/2007תודה שהסבת תשומת ליבי שלא קיבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא שמעתי ממך
רונן פלג27/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי לך אליך שוב,
שרון27/06/2007הפעם מאי מייל אחר. נקוה שזה יעבוד. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרון היקרה אחרי שתקבלי פיתרון תכתבי
גלי14/07/2007תכתבי לי למיל שלי מה אמרו לך , זה חשוב לי תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)