מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יהיה טוב לערבב קרם לחות=ג'ל?עופרה11/07/2007
האם תהיה לזה אותה השפעה של גלייז?
אין לי מושג איפה קונים את הגלייז הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אוף.
(אני גרה בירושלים-איפה אפשר להשיג?
תמליץ לי על מקום מסוים ספציפי!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופרה
רונן פלג11/07/2007כמעט בכל מספרה פשוט תבקשי ג'ל נוזלי(גלייז)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על השאלה- זה טוב או לא?
עופרה12/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי אתמול ודווקא השיער נראה נפלא
עופרה15/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לצבע השיער המקורירונית11/07/2007
האם קיימת דרך לחזור לצבע השיער המקורי לאחר צביעות של כשנה ללא ההמתנה של צמיחת השיער? האם קיימים מקומות שנותנים שירות מסוג זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניתן אבל................
רונן פלג12/07/2007ניתן לבצע פעולת ניקוי ולאחריה לצבוע בגוון קרוב לשיערך הטבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
חסוי12/07/2007אבל את יחולה לצבוע את השיער כמו הצבה המקורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער מתולתלאוריין גורן10/07/2007
יש לי שער גלי / מתולתל .. לרוב אני אוספת אותו בגולגול גבוה תופסת את הפוני בבננה ומסדרת אותו מתולתל וקפצני למטה . הבעיה היא שכבר נימאס לי מאותה התסרוקת וכבר הרבה זמן אני רוצה לפזר אותו ואני לא יודעת איך לסדר את השער כך שהוכל לעשות גם תלתלים שלא יתנפחו , וגם להוריד את הפוני ולהחליק אותו כך שזה ישתלב .
עוד שאלה אחת - יש לי פסים בצבע זהוב צהבהב ואני מעוניינת להוריד אותם . הם לא משתלבים לי בשער ( צבעו חום ) . ניסיתי לצבוע לצבע יותר בהיר אך לאחר 4-5 שטיפות הם חזרו . השאלה היא אם כדי לי לצבוע את השער לצבע קהה ככה שהפסים יוסתרו או שלצבע בהיר שכאשר הפסים יחזרו הם ישתלבו לי יותר בשער .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריין
זאב לוין11/07/2007תשלחי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה אתיופיתליטל10/07/2007
שלום שמעתי על דבר שנקרא החלקה אתיופית שרוב האתיופיות עושות את זה לשיער שלהן וזה מחליק ועושה יפה..
ניתן לעשות החלקה אתיופית גם לשיער מתולתל לא של אתיופים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כה
דניאל10/10/2009כן כי הם הוא מחליקש שעיר של אתיופים הוא יכול להחליק הכל !
אני ניסיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת ספר שיעשה גוונים על חינהאילת10/07/2007
שלום לכם
האם תוכלו להמליץ לי על ספר באיזור תל אביב שיעשה גוונים חומים על חינה .
כמה זה יכול לעלות יש לי שיער די ארוך.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילת
זאב לוין11/07/2007יש את אמיר אליהו, אמיר קל, ובנוסף את יכולה להגיע אלי לייעוץ ללא תשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסיכה של Kerastase איזה סוג מתאים?agilera10/07/2007
השיער שלי דק ויבש, נכנסתי למספרה לקנות מסיכה של Kerastase לא הייתי מודעת לסוגים השונים והספר שם נתן לי:
Deep treatment - v.dry/thick hair.
כאשר בדקתי באינטרנט ראיתי שאולי מתאים לשיער שלי יותר הסוג השני שהוא:Deep treatment - v dry/fine hair
האם מסיכה זו יכולה לפגוע בשיער שלי..או שאני יכולה להשתמש בה מבלי לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסיכה של Kerastase איזה סוג מתאים?
זאב לוין11/07/2007המסיכה לא יכולה לגרום לך לנזק בשיער, היא יכולה להיות שומנית מדי או שלא למספיק יעילה
את יכולה להשתמש בה ללא חשש ובפעם הבאה יש לשים לב לאיזה סוג שיער זה מיועד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
agilera21/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפומרים09/07/2007
מה מיוחד בשמפו סטן 2 וכמה הוא עולה ולאיזה שיער הוא מיועד<
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים
רונן פלג12/07/2007בן סטין 2 מיועד לשיער רגיל עד יבש יתרונו בכך שהוא מזין גם את השורשים ולא רק את השיער עצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחליק= אסור!?אל09/07/2007
השיער שלי שצבעו הטבעי הוא חום כהה נצבע הרבה מאוד פעמים לכל מיני צבעים, לאחר שנרגעתי, ואני רוצה לשקם את השיער ולגדלו מחדש, אני רוצה לגזור כ-10 ס"מ מהאורך על מנת להיפטר מהקצוות השרופם ביותר , ולגדל את השיער בלי לפגוע בו יותר מדי ( רק הוספת גוונים עדינים על הצבע הטבעי), הבעיה היא שהשיער שלי לא יושב טוב כשהוא קצר, והפתרון היחידי שאני רואה לבעיה זו היא שימוש במחליק שייתן לי קצת צורה לשיער עד שהוא ייגדל לאורך הרצוי...השאלה שלי היא : האם מותר לי בכלל להשתמש במחליק באופן קבוע כאשר השיער שלי ממש ממש הרוס ( עבר המון המון צביעות), והאם הנזק יהיה גדול?
תודה מרא ש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחליק........
רונן פלג09/07/2007עדיף מפן והכי חשוב להשתמש עם חומר מגן מפני נזקי חום
*ללוריאל יש קרם שמורחים לפני השימוש בטוסטר(מחליק)שנקרא איירון פיניש מסדרת הוט סטייל
ניתן להשיג במספרות בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספרות
אל10/07/2007אתה מכיר מספרות בסביבת הרצליה שמוכרים את הקרם הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא משנה מצאתי כבר..
אל11/07/2007תודה בכל זאת :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפו סטןמרים09/07/2007
האם אפשר למצוא את שמפו סטן 2 גם במכולת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש לא!!!!!!!!!!!!!הישמרי מחיקויים!
רונן פלג09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הם החומרים להכנת פסים/גווניםזהבה09/07/2007
רונן שלום
אני רוצה לעשות לעצמי גוונים ושאלותי הן:
איזה חומרים עלי לשים ומהן ההכמויות הנדרשות?
שיערי בצבע מהגוני איך מגיעים לגוון של גוונים משמתאים למהגוני? לא הייתי רוצה גוונים אדומים.
קראתי בפורום שאסור להשתמש בנייר כסף. האם כדאי לי לקשור את קווצות השיער בתוך שקיות אוכל?
תודה מראש זהבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהבה החמודה
רונן פלג09/07/2007אם את כלכך אוהבת את המקצוע אז.............למה שלא תיגשי לקורס !!!!!!!!!!
כיום במישל מרסייה קולג' יש קורס המיועד לאנשים כמוך שלא מעוניינים בעיצוב שיער כקריירה אלא כתחביב בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרונן פלגגלי09/07/2007
יש לי שיער דק ודליל אני משתמשת במוצר מאוד יקר בשם פיטוציאן אם אתה מכיר
ואני נוטלת כדורי רעמה לנשירת שיער ולא עוזר השיער נושר נורא
אני מאבדת את הנשיות שלי יש לי חוסר ביטחון מפחיד כל הביטחון אצל אישה זה השיער מה לעשות תכתוב לי למייל בבקשה כל האורך נעלם לי השיער לא צומח לי יותר מה קרה לפי דעתך יום טוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דולי שלום
רונן פלג09/07/2007תשלחי לי את המייל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן זה המייל [email protected]
גלי10/07/2007רונן תודה על ההתייחסות יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונן נראה לי שכחת אותי
גלי11/07/2007רונן היקר שכחת אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא
רונן פלג11/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבט בין 2 מכונות תספורת תעזרו לי!אורח08/07/2007
אהלן לכולם
אני מעוניין לרכוש מכונת תספורת מקצועית
אני מתלבט בין פנסוניק ER160 לבין מוסר 1871
אני צריך מכונה שאני אוכל להשתמש בה כל שבוע
להסתפר מאוד קצר בראש ולקצץ את הזיפים לגודל מינימלי
אנא תעזרו לי זה מאוד דחוף!
דרך אגב שניהם אותו מכיר = 780 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורח
זאב לוין09/07/2007מכונת מאוזר 1871 היא מכונה מקצועית ומצויינת, המחיר שקיבלת הוא מחיר טוב מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחיפוש...........
רונן פלג09/07/2007קצר בזאפ תוכל למצוא אופציות לא פחות טובות ובשליש מחיר במו:פנסוניק ER147
לשימוש ביתי לא צריך יותר מזה!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובות בחרתי מכונה
אורח10/07/2007קניתי את ה-ER160A של פנסוניק ב750 ש"ח
מחיר טוב נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים לשיער חוםsepa08/07/2007
שלום, יש לי שיער בצבע חום, אני מעוניינת להוסיף גוונים דקים בצבע בהיר, אולי צבע פלטין.
השאלה שלי האם חומר הצביעה לגוונים הוא אותו חומר של ערכות צבע רגילות שנמכרות לשימוש אישי? כלומר, האם ניתן להשתמש בצבע בהיר רגיל ולעבוד באותה שיטה של יצירת גוונים דקים ולקבל תוצאעה דומה לגוונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sepa
זאב לוין09/07/2007ממש לא, החומר לגוונים הוא חומר יותר אינטנסיבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם מתאים לשיער נושרגלית08/07/2007
יש לי שיער מתולתל ולאחרונה הוא נעשה דליל, דק, שביר ונושר בכמויות גדולות מאוד. כמו כן, אני לא מצליחה להאריך אותו כי הוא לא צומח כלל(לא הסתפרתי כבר למעלה משנתיים- אפילו לא קצוות) אני משתמשת באופן יומיומי בקרם לחות לשיער וחופפת בד"כ פעם בשבוע כך שנוצר מצב שהקרם נשאר על השיער לאורך זמן ואני אפילו מוסיפה עוד קצת קרם לחות כל יום- אחרת השיער נראה יבש, התלתלים לא מתעצבים והשיער נראה נפוח כמו צמר גפן קשה אך דליל מאוד. ניסיתי כל מיני קרמים לשיער, הפשוטים האלה שמוכרים בסופר פארם ועם כולם הייתה לי אותה בעייה. האם יכול מהיות שהתופעות שציינתי קשורות לשימוש בקרמים? אני מעוניינת בקרם לשיער שישפר את מראה התלתלים שלי ויפתור את כל התופעות והבעיות שציינתי ושלא יהיה יקר מידי. האם בכל זאת אפשר למצוא קרם כזה בזול בסופר פארם? האם תוכל להמליץ לי על קרם מתאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תצרי איתי קשר
גלי09/07/2007אשוחח איתך במייל יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי תצרי איתי קשר במייל דחוף
גלי09/07/2007כל מה שכתבת על עצמך זה כאילו שאני התלונתי שתינו באותה צרה ויש לי מה לומר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלההחהח
גלי09/07/2007ייךןיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי
זאב לוין09/07/2007במקרה שלך הבעיה היא לא בקרמים, יש כמה סיבות לתופעה הנ"ל:
1.דיאטה פתאומית וקיצונית
2. תזונה לא נכונה
3. חוסר ויטמינים בגוף
4.תופעה שמאפיינת את גיל המעבר
יש לגשת ליעוץ אצל רופא עור, בכל מקרה מומלץ להסתפר קצוות כדי שהם לא יתפצלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שורשי שיער כהיםמיטל08/07/2007
היי, רציתי לשאול שאלה:
צבע השיער הטבעי שלי הוא שחור כהה מאוד, ועד לפני כשנה הייתי צובעת את שיערי בגוון חום בהיר עם גוונים בצבע בלונד (לצורך כך עשיתי הבהרה של השיער במספרה).
בשנה האחרונה אני צובעת את שיערי בערכות הביתיות של אינדולה ומשום מה תמיד שורשי השיער שלי יוצאים בצבע ג'ינג'י- דבר שאני ממש לא רוצה...!
הבנתי מיועצת של "וולה" ב"סופר פארם" שאם אני אצבע את השורשים בצבע על בסיס אפור, למשל 9/01 של "וולה ספירה" או 9/1 מסדרת "קולסטון" כ-30 דקות ואח"כ אסתרק כך שהצבע יגיע לשאר השיער למשך כ-5 דקות נוספות זה יפתור לי את הבעיה של הג'ינג'י ויתקבל הצבע החום בהיר- בלונד שאני רוצה.
האם הדבר מדויק ולא יכול להיגרם לי נזק, למשל שיער שרוף, בקטע של הגוונים בשערי?
האם יש פתרון אחר, טוב יותר, לבעיה זו?
האם ישנו צבע נוסף שאתם ממליצים עליו, כמובן באופן כללי?
תודה רבה ושבוע טוב,
מיטל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...?
מיטל09/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל
זאב לוין09/07/2007ההדרכה שקיבלת מהדיילת של וולה מצוינת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)