מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספריים מומחיםם שאלום:}]]נועה23/07/2007
אני מזה ישמח לקבל טיטפים של שיער זוהר ורך
ואיך להשאיר אותו חלק בלי נח
אני אשמח לקבל שמות של מסיכות תודדהה
צום קלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה
זאב לוין25/07/2007את יכולה להשתמש במסיכה וולה אס פי או קרסטס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה!!דנה23/07/2007
היי, קוראים לי דנה!
יש לי בעיה: יש לי שיער ארוך מאוד קצת אחרי הברכיים..
ואמא שלי רוצה לקחת אותי לספר שאני אסתפר כי
לא הסתפרתי מגיל 9 אבל אני ממש לא רוצה
להסתפר!!!!! מה אני עושה???
בבקשה עזרו לי !!
תודה רבה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה
זאב לוין25/07/2007א. את יכולה להסתפר קצוות
ב.להקשיב למה שאומרת אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות??אודליה23/07/2007
יש לי שיער מתולתל ולא מזמן הלכתי לדרג אותו אבל הדירוג היה כ"כ גרוע שבהחלטה של רגע החלטתי לגזור את השיער באורך קארה (קצת מעל הכתפיים) ולהיפטר מהדירוג..
נפטרתי מצרה אחת ונפלתי לאחרת.. איך אני מסדרת את השיער עכשיו??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאודליה
אייל23/07/2007קודם כול לעולם לא עושים דירוג קצר לשיער מתולתל רק דירוג סופי אבל את הנעשה אין להשיב לכן מה שנותר לך היום לעשות זה אופתיחת תלתלים קלה כדי שהשיער יראה יותר ארוך ופחות מקובץ או להמתין עד שיתארך ולהשתמש בחומרים שיתנו לשיער מראה רטוב וצמוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודליה
זאב לוין25/07/2007את יכולה להשתמש בקרם לחות או בגלייז לשיער כדי שהשיער לא יתנפח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה..אני23/07/2007
בירצוני לעשות פוני קצר (דומה לזה שהיה לנינט)
אך אני חוששת שזה לא יתאים לי
יש לי שיער מתולתל ואני רוצה לעשות פן במספרה ואז לעשות את הפוני
אתה חושב שהפוני יראה נורא כשהוא יחזור לתלתלים?
ועוד משהו..
איך קובעים אם למבנה הפנים והמצח יתאים פוני כזה?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענה? זה ממש חשוב לי!!!
אני23/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענה? זה ממש חשוב לי!!!
אני23/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריוש
זאב לוין25/07/2007אם את עושה פוני ופן חד פעמי השיער שלך יסתלסל לאחר החפיפה , תצטרכי לעשות פן בפוני כמעט בכל בוקר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיעראביב23/07/2007
יש לי שיער חלק בעקרון אבל לפעמים הוא נוטה לגלים ולהתנפח.
עשיתי החלקה במקום לא ממש מוכר וכנראה שלא הכי טוב וההחלקה לא הייתה מי יודע מה.
השיער שלי יבש עכשיו וחסר צורה עוד יותר מאשר קודם.
האם בסלונים טובים החומרים של ההחלקה פחות מזיקים מאשר במקומות פחות מוכרים?
והאם החלקה בכלל הורסת את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב
זאב לוין25/07/2007לא בהכרח החומרים פחות טובים אצל מעצבי השיער הלא מוכרים, יכול להיות שהעבודה שבוצעה לא היתה מספיק מקצועית, את יכולה להשתמש במסיכות ושמפו של וולה אס פי וזה יפתור לך את הבעיה של שיער יבש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה עולה מסכה של וולה sp?תודהאביב23/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מירב
זאב לוין25/07/2007בין 150 ל180 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות לרונן...גיא22/07/2007
היי רונן
אני שוקל לעשות קליאופטרה. השיער שלי חום, וקליאופטרה הרי הופכת את השיער לשחור פחם, אז זה אומר בעצם שכשהשיער שלי יגדל הוא יגדל בצבע חום, ויהיה לי על השיער גם צבע חום וגם שחור?
ועוד שאלה שרציתי לדעת, זה לאחר ההחלקה, האם השיער החדש שצומח צומח עם ההחלקה או צומח רגיל, שזה השיער לפני ההחלקה (שממש לא נראה משהו).
ושאלה אחרונה, מה המחיר של קליאופטרה ? באיזה סביבות הוא נע ?
תודה רבה
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיא
רונן פלג24/07/2007ברגע שמתבצעת פעולת קליאופטרה אז אתה יכול להמשיך רק איתה היות ושום חומר אחר אינו יכול להתחבר איתה כימית ועלול להסב נזק בלתי הפיך ולכן עדיף לעשות החלקה יפנית ותשאר עם הצבע הטבעי שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, אבל לא ברור לי...
גיא24/07/2007ההחלקה צובעת את השיער לשחור, אך צבע השיער המקורי שלי הוא חום, והוא גדל. אז האם השיער החום יצא מבין השיערות השחורות או שהשיער ישאר שחור בצבע של הקליאופטרה?
תודה רבה!
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש מאודדדדאביב22/07/2007
קניתי מסכה של key משהו צרפתי.
יש בזה שמן שיאה, האם זה טוב לשיער?
ואיזה חברה אתה ממליץ לשיער יבש בצורה לא נורמלית. האם יש מסכה שיכולה באמת להחזיר אותו שיהיה בריא ומבריק?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו קטן
אביב22/07/2007ראיתי שאתם ממליצים פה הרבה על המסכה של וולה sp
אז איפה משיגים אותה וכמה היא עולה?
תודההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב
זאב לוין22/07/2007המוצרים שמכילים שמן הם מוצרים שלא מומלצים. המסיכה לא עושה ניסים ונפלאות בשיער אלא רק מזינה לחות לשיער ולא נותנת לו להמשיך להיתייבש. את יכולה להשתמש במסיכה + שמפו לשיער יבש של וולה אס פי המנכרות במספרות המורשות של וולה ובנוסף להסתפר אחת ל3-5 חודשים ותוכלי לראות תוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה של שוורקופף שנקראת glattאלה21/07/2007
החלקה של שוורקופף שנקראת glatt
האם מומלץ להשתמש בה? האם היא חזקה מידיי ועשוייה לשבור את השיער?
מה ידוע לכם עליה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה לשאלתי
אלה23/07/2007תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה
זאב לוין25/07/2007כל מוצרי הכימייה בנויים כמעט על אותו מרקם, אם את עושה את זה בבית אז אני לא ממליץ בכלל לעשות זאת לבד ואם את עושה את זה אצל מעצב שיער אז את צריכה רק לדעת שהוא עובד עם החומרים הטובים ביותר וחברות מובילות כמו וולה או שוורצקוף וכו'..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה :]ליאלי21/07/2007
שלום לכם,
שמי ליאל ואני בת 16..
יש לי שיער חום ארוך (עד הטוסיק) גלי מלא ונפוח
ניסתי כבר המון תכשירים אבל עדיין השיער מנופח רציתי לדעת אם אני יסתפר או ידרג את
השיער הנפיחות תרד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאלי
זאב לוין22/07/2007במידה ואם תסתפרי או תדרגי את השיער הנפח לא ירד, את יכולה לנסות פתיחת תלתלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
ליאלי22/07/2007יש סיכוי שהנפח רק יגדל במידה ואני יסתפר או ידרג את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
זאב לוין22/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה!!!אסתר21/07/2007
השיער שלי זה שיער מתולתל הבעיה שלי היא שהשיער שלי לא מסתדר הוא מתנפח ויש לו מראה יבש ואין לי מושג מה לעשות אחרי המקלחת אני שמה קרם תלתלים כדי שאולי הוא יסתדר אבל זה לא כל כך עוזר....
רק אחרי מקלחת השיער שלי מסתדר אבל יום למחרת... השיער מתייבש מתנפח והתלתלים שלי נהרסים מה אני יכולה לעשות????
1. לשיער היבש
2. לנפיחות
3. לתלתלים יפים
תודה אסתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתר
זאב לוין25/07/2007את יכולה להשתמש במסיכות אס פי + שמפו לשיער יבש - זה מאוד עוזר
לנפיחות מומלץ לעשות פתיחת תלתלים
לתלתלים יפים ניתן להשתמש בגלייז או במוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב שלום
גלי28/07/2007כמה שאני שמה מוס לשיער המתולת שלי הוא במשך היום מתכווץ למה?
מה לעשות ניסיתי ים של מוצרים לא עוזר כלום.
בבוקר אני קמה אלוהים ישמור איך הוא נראה
תעזור לי בבקשה תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאלה
זאב לוין29/07/2007כפי שאני ממליץ לשאר הגולשות את יכולה לעשות פתיחת תלתלים זה יוריד לך את נפח השיער ויהיה לך יותר קל לסדר אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב תודה אבל השיער שלי דק ודליל תיכ
גלי29/07/2007ופתיחת תלתלים תדלל אותו יותר ותהפוך אותו רח מדיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין יחס אני מחכה המון זמןלתשובה
גלי07/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהילה
זאב לוין07/08/2007פתיחת תלתלים לא מדללת את השיער אלא רק מורידה את הנפח שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתר
זאב לוין29/07/20071.לשיער יבש יש להשתמש במסיכה+שמפו לשיער יבש
2.לנפיחות ניתן לעשות פתיחת תלתלים
3.יש להשתמש בקרם בונה תלתלים של חברת נובקס או בגליז או במוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה השיער שלי מתנפח??
שירה23/03/2009היי רציתי לשאול שאלה.. אחרי שאני מתקלחת אני מחכה שהשיער יתייבש ואז כשאני מסרקת אותו הוא מתנפח לי או שסתם באמצע היום אני מסרקת אותו והוא מתנפח.... והשיער שלי חלק ולוקח לו זמן עד שיורדת הנפיחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסתר
קורן אריכא24/03/2009אני ממליץ לעשות פתיחת תלתלים על מנת להוריד את הנפח בשיער ולהשתמש בשמפו לשיער מקורזל של שוורצקוף ובנוסף מסכת הזנה על מנת לתת ברק וזוהר לשיער ,וכמובן להשתמש בקרם לחות לתלתלים אם תעשי את כל שאמרתי אני מבטיח שהשיער יהיה מהמם ויפה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- absolute wetשירי21/07/2007
הג'ל הנוזלי לעיצוב רטוב של לוריאל סטודיו fx (אריזה תכלת).
האם הוא באמת משאיר מראה רטוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ???
שירי24/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי
זאב לוין25/07/2007כן, תלוי בכמות החומר שמשתמשים ותלוי בסוג השיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר פירוט?
שירי25/07/2007
על איזה סוג שיער החומר הזה יתפוס???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי
זאב לוין25/07/2007בכל סוגי השיער תלוי בכמות החומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז עכשיו אתה אומר...
שירי26/07/2007
שזה לא תלוי בסוג השיער אלא רק בכמות החומר?! זה יתפוס על כל שיער רק תלוי כמה חומר שמים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן שירי
זאב לוין26/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיערורד20/07/2007
איך ניתן להבהיר שיער בצורה טבעית או על ידי שמפו
השיער שלי היה בהיר ובמסרה הכהו לי אותו עכשיו אני לא יכולה להבהיר שוב לפחות כמה חודשים האם יש משהו שניתן לעשות שיבהיר את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד
זאב לוין20/07/2007לא ניתן רק על ידי הבהרה או ניקוי צבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתלים?פליסיטה19/07/2007
איך להשאיר תלתלים לאורך זמן? אני עושה ולאחר זמן קצר הם נופלים לי!
איך אתם ממליצים לעשות את התלתלים?
תודהה רבהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלתלים
זאב לוין19/07/2007השיער שלך מתולתל?גלי?חלק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלק
פליסיטה20/07/2007חלק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפליסיטה
זאב לוין20/07/2007במיקרה אין לעצב תלתלים על ידי קרמים..
את יכולה לעשות סילסול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יעוץ דחוף!!אושרה18/07/2007
שלום רציתי לקבל את עזרתך!!!!
לפני שנה הייתי עם גווניםם בכל הראש ועשיתי פתיחת תלתלין,לאחר כמה חודשים החלטתי לצבוע את השיער לחום שטני ויצא לי אדום,הספר המליץ לי לעשות גוונים כדי שבפעם הבאה שנצבע האדום יעלם לגמרי כדי שלאחר מכן יצא לי חום שטני כמו שרציתי,עשיתי את הגוונים ולאחר שבוע עשיתי החלקה כימית על גוונים. לא ידעתי שזה אסור והספר לא הזהיר אותי מזה..מאז השיער שלי נהרס לגמרי והצבע האדמדם לא עוזב אותי למרות הצביעות החוזרות...מה אני יוכל לעשות כדי לנטרל את הצבע האדום ולהבריא את השיער? אני שוקלת לצבוע את השיער לצבע הכי בהיר שאפשר ואז לעשות עליו בחזרה גוונים בלונדינים כמו בעבר כי כבר התיאשתי שלא יוצא לי הצבע שאני רוצה וגם השיער שלי כל כך נהרס,אפילו המגע שלו הוא כמו מגע של חוטי חשמל.
מה אתה ממליץ לעשות?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרה
זאב לוין19/07/2007קודם כל אני ממליץ להחליף את מעצב השיער שלך. שנית אני ממליץ לעבור למסיכות ולאמפולות שיקומיות לשיער. כדי לקבל תשובה מדויקת יותר תשלחי לי תמונה או שתצרי איתי קשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)