מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם טוב לערבב קרם לחות+ג'ל?טובה18/07/2007
נדמה לי שכבק שאלו את \זה אבל לא הבנתי את התשובה..........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טובה
זאב לוין19/07/2007פעולה של ג'ל היא לחזק,להעמיד, לעצב את השיער והפעולה של קרם לחות היא לתת את המראה הלך ולהחדיר לחות לשיער וכשמערבבים את שני החומרים אז הג'ל מאבד מחזקו וקרם הלחות לא נותן לג'ל להתייבש סופית אבל בעיקרון אפשר להשתמש בשניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קליאופטרה או סברהתמי18/07/2007
השיער שלי מאוד יבש ועבה והוא לא חלק ולא מטולטל, משהו כזה באמצע. הוא אף פעם לא מסתדר לי.רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות והאם כדאי לעשות החלקת קליאופטרה או סברה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמי
זאב לוין19/07/2007אני ממליץ על החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקר לי
תמי19/07/2007זה עולה הרבה ואין לי תקציב. מה בכ"ז מבין השניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקר לי
זאב לוין20/07/2007זה שני חומרים דומים אין הודל
רק קליאפטרה צובעת את השער לשחור פחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומר סיליקוןדודי18/07/2007
למעצבים שלום, השאלה שלי האם השימוש בסיליקון במהלך תהליך ההחלקה פוגע בתהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודי
זאב לוין19/07/2007יש להשתמש בחומרים להחלקה אך ורק לפי הוראות היצרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך שומרים על השיער?דניאל18/07/2007
היי קוראים לי דניאל, ויש לי שיער ממש ארוך, בלונדיני שטני ג'ינג'י, טבעי לגמרי, מתולתל, ודי יבש, ואני שמה לב שבזמן האחרון הוא נראה די טוב אבל לא מרגיש כמו פעם, כאילו אין לו ברק הוא לא כל כך נעים.
אז בבקשה תנו לי טיפים לשמור על השיער.
נ.ב
אני עושה קצוות כל חצי שנה בערך 3-4 ס"מ, אולי זה בגלל זה? הכוונה אולי זה בגלל שאני לא מסתפרת רציני?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
זאב לוין18/07/2007אני ממליץ לך לדרג את השיער בחלק העליון מבלי לפגוע באורך וכך השיער היבש והמפוצל נגזר, כמו כן את יכולה להשתמש במסיכה לשיער של וולה SP
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוף למה לא אתם לא עוניםםםם?מור18/07/2007
השיער שלי בשנה האחרונה עבר התעללות רצינית.!!!
שנה שעברה עשיתי פתיחת תלתלים,לאחר שלושה חודשים עשיתי הלחמות בשיער.השיער שלי היה צבוע בשחור ולאחר 5 חודשים ממתי שעשיתי את ההלחמות הורדתי אותם ועשיתי הבהרה לחום...
המצב של השיער שלי ממש גרוע והוא מתקצר לי!!!!
הצבע שלי עכשיו הוא חום אדמדם ואני שונאת את האדום הזה....אני לא רוצה לחזור לשחור ואז לעבור שוב את כל ההבהרות והשטויות האלו ...מה עדיף לצבוע את השיער או להוסיף קצת גוונים? ומה פחות הורס את השיער שזירה או הלחמה?? ושאלה נוספת היא מה אני יכולה לעשות כדי לרפאות את השיער שלי....אני עושה פאנים בתדירות גבוהה ואני לא יכולה לוותר על פאנים. אהה ואני גם לוקחת כדורים לחיזוק השיער...
בקיצור הייתי רוצה לשמוע את חוות דעתכם ולקבל עזרה לגבי הצבע...איך אפשר לרפאות את השיער ובלי לוותר על פן????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מור
זאב לוין18/07/2007במקרה שלך מומלץ לשכוח מפסים בזמן הקרוב ולצבוע את השיער בגוון אחיד ובנוסף להשתמש בשמפו לשיער יבש, במסיכה אינטנסיבית + אמפולה לשיקום השיער של חברת וולה SP. את יכולה לא לוותר על הפן.
נ.ב. את יכולה להשתמש בסרום השומר על השיער מפני החום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרונן וזאב - כנסו בבקשהאלון18/07/2007
תוכלו להמליץ על מספרות באיזור חיפה המתמצאות בהחלקות למיניהן לגברים?? ותספורות לגברים? בעיקר החלקות..
ידיים אמינות שיבצעו החלקה כמו שצריך ולא החלקה שלמעשה רק תחליק את המזומנים לכיסם אלא גם תבצע את הפעולה ותשאיר שיער חלק.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
זאב לוין18/07/2007אני בודק לך לגבי מעצב שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה זאב.. יש חדשות בפיך.??
אלון18/07/2007?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרונן וזאב
אלון20/07/2007זה ממש חשוב אני מחכה להודעה ממכם לגבי מעצב שיער מנוסה וטוב בחיפה שמתחה בהחלקות שיער לגברים אני לא רוצה לשרוף את הכסף שלי על מעצב שיער שהחליק לי את השיער ולא היתי מרוצה מזה כמו בפעם הקודמת שעשיתי החלקה ולכן אני מתיעץ איתכם פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
זאב לוין20/07/2007יש לך את דודי בן הרוש בשדרות הנשיא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לעצה זריזהגל17/07/2007
אני עשיתי פעמיים החלקת תלתלים בפעם השנייה הייתה בעיה בהחלקה.השיער נהיה ממש יבש והקצבות נשרפו מאד אבל עבר מאז שלוש שנים והשיער לא נראה בריא בכלל אני חושבת לעשות עוד הפעם האם ממליץ לי על ההחלקה של לוריאל ממליץ בכלל על משו אחר?
אשמח לקבל תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל
זאב לוין18/07/2007אפשר לבצע את ההחלקה אבל המעצב שיער צריך לקחת בחשבון שהקצוות שרופים ולבצע את העבודה בזהירות רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עניתם לי על הכל!!!
גל19/07/2007מה אתה חושב עלל ההחלקה של לוריאל ממליץ לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל
זאב לוין20/07/2007כל החומרים כימים עשויים מתערובת דומה מאוד.
אני ממליץ על חברות ידועות כמו לוריאל וא וולה וכולי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב- לענות מהר!חסוי17/07/2007
היי זו שוב אני, אנונימית.
עשיתי לא מזמן מדורג וזה יצא זוואה. הלכתי בזול למישהי שעשתה לי את התספורת רק ב-40 שקל, ואני ממש מבואסת ממה שיצא.
זה לא מדורג ולא בטיח.. זה נראה בדיוק כמו מקודם, כבר חזרתי אליה פעמיים, ובפעם השנייה זה עוד היה אותו הדבר.
אני מתחננת לעזרה, מישהו שיוכל להסביר לי איך עושים מדורג ארוך ויפה (אפשר גם קצר)
והכי טוב אם יוכל לשלוח לי תמונה!
בתודה,
אנונימית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד חשוב שטענו לי המהירות האפשרים
חסוי17/07/2007אני חייבת שיענו לי כמה שיותר מהר.
אני רוצה כבר להסתפר כי אאני מאוד לא אוהבת את מה שעשו לי.. ואני רוצה אחר..
והחיים שלי קצרים מידי כדי לבזבז אותם על לחקות לתשובה מכם..
אז בקשה.. קצת למהר
(אני יודעת שזה נשמע כאילו אני איזה זקנה בת 50 אבל אני לא, אני צכה את זה.. כדי שאני לא יגיע ל 50 אם שער חסר צורה!)
אנונימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף למה לא עונים פה?
חסוי17/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
זאב לוין17/07/2007את צריכה לגשת למעצב שיער מקצועי ולהראות לו בקטלוג את מה שאת רוצה, אין באפשרותנו לתאר לך תספורת דרך הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עזרם לי ממש
ליאל22/07/2007אני לא אדם שהולך לספר מקצועי, זה יותר מידי יקר!
אני לא מתכננת להשקיע הרבה בתספורת- בגלל שכבר בזבזתי במקום הזול שעליו הלכתי, ואני רק צריכה שיגזרו לי עוד קצת, המישי שסיפרה אותי לא עשתה לי שכבות- שכך אמור להיות במדורג!
וגם אין לי מושג על ספרים מקצועיים, ואמשלי בחיים לא תסכים לכך.
מעולם ומתמיד היא מספרת אותי והיא מעולם לא עשתה מדורג אז היא מפחדת לעשות לי את זה ואז להרוס לי את השער!.
תודה ,אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל
זאב לוין22/07/2007את לא יכולה לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה, כשאמא שלך תסכים להסתפר אצל מעצבי שיער מקצועיים את תתחילי להנות מהתוצאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מהירה לאנונימית
אייל23/07/2007את לא חושבת ששאלות כאלה אין טעם להפנות לא למומחים ולא לשום אדם אחר כי אם לא טוב לך עם התספורת שעשו לך מה שאת צריכה זה להכנס למספרה אחרת ולהסביר את ההרגשה שנוצרה לך מהתספורת הקיימת ומה את מצפה מהשיער שלך [בקיצר אך את רוצה שהוא יהיה]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה קרמיתדודי17/07/2007
למעצב השיער שלום רב יש לי שיער ארוך אבל ממש מתולתל ונפוח רציתי לעשות החלקה יפנית אך הספר שלי המליץ לי לעשות החלקה קרמית ולא יפנית כי הוא הוא אמר לי שאני לא "אסתדר " איתו בכל אוםן הוא עשה לי את ההחלקה היפנית ובסוף התהליך שם לי ספריי סיליקון אחרי 6 ימים שלא חפפתי כמו שהודרכתי השיער אומנם ירד בנפחו אבל ממש לא הייתה החלקה כמו שרציתי השאלה שלי מה גרם לזה לקרות האם לסיליקון שהוא שם לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה קרמית
זאב לוין17/07/2007החלקה יפנית או קרמית זה בדיוק אותה החלקה ואין שום הבדל בין שתי הפעולות והחומרים, ככל הנראה שהעבודה שבוצעה לא בוצעה טוב לכן את לא נהנית מהתוצאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיליקון
דודי17/07/2007לא שאלתי מה ההבדל בין קרמית ליפנית השאלה שלי הייתה האם השימוש בסיליקון במהלך תהליך ההחלקה פוגע בתהליך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רונן תודה רבה על העצות אצור עימךגלי17/07/2007
קשר ואני מתנצלת על המייל לא הייתה לי כוונה רעה מקווה שקבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעמוד לרשות שיערך בכל עת
רונן פלג18/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פותח תלתליםליאל16/07/2007
אתה יכול להמליץ לי בבקשה על מסיכה טובה לשיער ועל חומרים לשיער שנמכרים בחנויות ובפארמים והם על בסיס מים ,וגם חומר לשיער שגורם לתלתלים יותר להפתח ,זה נכון שהקרם לשיער של חברת רוטס הוא על בסיס מים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקפת הרבה מה אתנו
ליאל18/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל
זאב לוין18/07/2007אני ממליץ להשתמש בחומרים הנמכרים אצל מעצבי שיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאריך שיערsepa16/07/2007
האם יש חומר כלשהו שאפשר להשתמש בו שיזרז תהליך צמיחת השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sepa
זאב לוין16/07/2007ממש לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיערלילך16/07/2007
הצבע הטבעי שלי הוא חום כהה עם פגמנט אדום חזק. (יש לי מעט גוונים, לא עשיתי גוונים כבר יותר משנה) צבע העור שלי בהיר נוטה לצהבהב וכבר ניסיתי חומים למינהם, מסתבר ששיער בהיר הכי מתאים לי.
לאחר יעוץ צבעתי את שיערי בגוון 1201 של שוורצקוף עם 9 אחוזי חמצן (שני בקבוקי חמצן על שפורפרת צבע אחת) צבע השיער שהתקבל הוא מעט ג'ינג'י אפרוחי.
לאחר מכן מעצב השיער שנתן לי את הצבע חיזק את החמצן ל 10.5. צבעתי שוב (על הצבע הקודם) את השורש, ועדיין השיער יוצא מעט גי'נג'י. האם זהו הצבע הנכון ? האם להוסיף לצבע מעט סגול או אפור לנטרל את הצבע הכתום ? ואם כן אלו מבינהם ?
האם יש חברה אחרת לה צבע מתאים יותר ?
האם אני חייבת לחזור לגוונים או שניתן להגיע בשיער כשלי לצבע בלונד שטאני ללא גוונים עם ערבוב נכון של צבעי שיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך
זאב לוין16/07/2007אני ממליץ אל שמפו אפור (סילבר)
ליגבי הצבע אני לא יכול להמליץ מבלי לראות את השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
לילך16/07/2007תודה על התשובה המהירה...
ניסיתי שמפו סילבר של לוריאל אך הוא עושה את השיער פחות נעים למגע, בנוסף הוא לא הסיר את הצבע הג'ינג'י (שיפר מעט מאוד את הגוון) ואת הגוונים בחלקו התחתון של השיער הוא צבע בצבע מעט אפרפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך
זאב לוין16/07/2007ניסית ליצבוע אצל מעצבי שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שרוף...לי16/07/2007
יש לי שיער ממש שרוף..
אתה יכול להמליץ לי על קרמים טובים שבאמת יעזרו.. ובמחיר יחסית נמוך...
וגם רציתי לדעת הסיליקון של מישל מרסייה הוא טוב??
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי
זאב לוין16/07/2007אני ממליץ על שמפו לשיער יבש ומסיכה של וולה sp מוצר מצוין..
בנוסף את חייבת להסתפר אחד ל3-5 חודשים.
שום קרם או מסיכה לא עושים ניסים ונפלאות זה תהליך שלוקח זמן
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרונן ולזאב-עזרה בקשר למחליקמשה לוי16/07/2007
רונן זאב שלום,
האם אתם יכולים להמליץ לי על מחליק טוב לשיער שיפגע בו פחות מפן ולא ישרוף אותו כמו פן.
תודה לעוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח עם תענו לי
משה לוי16/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה לוי
זאב לוין17/07/2007כל מחליק פוגע פחות בשיער מפן, אני ממליץ לקנות מחליק אצל מעצבי שיער עם חומר הגנה מפני החום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)