מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יובש בקרנית,שאלה על פקקיםאסי13/07/2011
שלום רב,
לפני כשנה בערך התחיל לי יובש בקרנית שמלווה בגירוד וטשטוש ראייה,השתמשתי בטיפות עיניים 'ג'נטיל' ו'ריפרש' בתקווה שזה יעזור ולאחר שזה לא עזר פניתי לרופא עיניים שבדק אותי וקבע שאני סובל מיובש בקרנית,קיבלתי מירשם לטיפות עיניים F.M.L והילוקומוד.
לאחר כמה חודשים של שימוש בתכשירים: הילוקומוד,ג'נטיל,ג'נטיל ג'ל,ריפרש אין שיפור במצב,העיניים עדיין שורפות ומגרדות והראייה מטושטשת.
אני מרכיב משקפיים,פניתי לאופטימטריסטית שקבעה שהראייה שלי בסדר גמור ואין טעם להגדיל את המספר בגלל שהיובש הוא מה שמפריע לי לראייה.
כרגע אני משתמש בטיפות עיניים ג'נטיל וג'נטיל ג'ל עושה קומפרסים מדי פעם,עובד הרבה מול מחשב ולא יודע מה לעשות לגבי זה..
קראתי שיש אפשרות לעשות 'השתלה' של פקקים בעיניים ושזה טיפול פשוט שאורך דקות ספורות,
אני מתכוון לגשת לרופא עיניים כמובן אבל עד שיגיע התור שלי יקח זמן אז אני שואל פה בינתיים,
האם יש עלות כלשהי לפקקים?
יש לכם מושג אם הביטוח של כללית מושלם מכסה את זה?
יש סיכונים כלשהם?
האם אני ארגיש בשיפור מיידי לאחר השתלת הפקקים?
והאם יש טיפולים נוספים שמומלץ לבדוק לפני שאני פונה להשתלת הפקקים?
תודה רבה,אסי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה בכל מקרה
אסי15/07/2011הסתדרתי..
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש בקרנית,שאלה על פקקים - תגובה
ד''ר יובל דומניץ15/07/2011השתלת פלקים היא תחילה פלקים זמניים אם אכן יעזרו לך. אם אכן כן שמים פלקים קבועים. הפרוצדורות בתשלום. תלוי המחיר ברופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אסי16/07/2011תודה ד"ר,קבעתי תור לרופא העיניים שלי אני אשאל אותו על כל התהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?