אודם בעין וגירוד עם כמו גרגרים לבני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודם בעין וגירוד עם כמו גרגרים לבני
    מני
    14/07/2011

שלום, למרות שכשהייתי אצל רופאת עיניים היא אמרה לי שיש לי תגובה אלרגית בעין ונתנה לי דתאמיצין שבאמת עזר - אני לא משוכנע שזה נובע מאלרגיה ואני אסביר: 1. כל האדמומיות התחילה רק אחרי שאיזו ילדה דחפה לי אצבע ישר לתוך עין שמאל, קיבלתי מכה מאוד חזקה. על זה לא כל כך סיפרתי לרופאה שבדקה אותי. 2. רוב האדמומיות היא בעין שמאל, ולכן פחות סביר שזו אלרגיה שאמורה לפגוע בשתי העיניים באופן 'שיוויוני', גם בַמקום הפגיעה יש מה שהיא קוראת לו תגובה לאלרגיה, אבל זה יכול להיות גם איזו צלקת.מעין בליטה על העין. 3. שמתי לב שיש השפעה ישירה בין הזמן שבו אני יושב מול המחשב וגם כמות התאורה למצב העיניים.
    לכן אני מבקש מרופא שמבין בתחום הזה של בריאות העין שייתן לי אבחנה אלטרנטיבית בנוסף למה כדאי לעשות אם אני בכללית, האם לבקש תור במקום עם יותר אמצעים מהבדיקה הפשוטה שעברתי ואיפה?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אודם בעין וגירוד עם כמו גרגרים לבני - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    15/07/2011

כדי לאבחן צריך לבדוק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודם בעין וגירוד עם כמו גרגרים לבני - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    16/07/2011

אמנם לא ניתן לאבחן בוודאות ללא בדיקה, אך רוב הסיכוי שמדובר באי-סדירות של פני שכבת האפיטל בקרנית, עם או בלי יובש. תחושת גרגרים או "חול" בעין נובעת מחיכוך בין העפעף לעין. בישיבה מול מחשב העיניים נוטות להתייבש יותר. בהחלט יתכן קשר לחבלה מהאצבע. אם זו אכן הבעיה, טיפול בתכשירים נגד יובש (תחליפי דמעות) אמור לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו