מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחון ראיה ירודה12328/07/2011
היי
אני לא בטוחה שאני שואלת במקום הנכון אבל אנסה בכל זאת.
אני בת 25 וסובלת מראיה ירודה מגיל צעיר (אובחן בגיל 6) אך מעולם לא נמצאה לכך הסיבה. משקפיים משפרות מעט אך לא עוזרות. נבדקתי אצל רופאים מומחים רבים בתחום העיניים והמוח. הועלתה השערה שמדובר בקרטוקונוס אך נאמר לי שזה לא ודאי. במשך השנים ניסו להתאים לי סוגים שונים של עדשות רכות וקשות וגם זה לא עזר. בשנתיים האחרונות לא נבדקתי שוב. אין לי רישיון נהיגה ואני מתקשה במיוחד בעבודה מול מחשב. רציתי לדעת אם קיימים מקרים נוספים של חוסר יכולת לאבחן בעיית ראיה או אם ניתן להפנות אותי לגורם שיכול לעזור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון ראיה ירודה - תגובה
ד``ר יורם שוחט29/07/2011שלום,
מכיוון שרופאים בתחומים שונים לא הצליחו לדבריך לאתר את הסיבה, בקשי הפנייה למרפאות חוץ (עיניים) בבית חולים. שם ישנם מומחים מכל התחומים, כמו גם ציוד אבחון מתקדם.
ללא קשר, אם לא נסית עד כה, פני למכון לראיה לקויה לנסיון התאמת עזרי ראיה. קיימים מספר מכונים כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?