אבחון ראיה ירודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון ראיה ירודה
    123
    28/07/2011

היי
    אני לא בטוחה שאני שואלת במקום הנכון אבל אנסה בכל זאת.
    אני בת 25 וסובלת מראיה ירודה מגיל צעיר (אובחן בגיל 6) אך מעולם לא נמצאה לכך הסיבה. משקפיים משפרות מעט אך לא עוזרות. נבדקתי אצל רופאים מומחים רבים בתחום העיניים והמוח. הועלתה השערה שמדובר בקרטוקונוס אך נאמר לי שזה לא ודאי. במשך השנים ניסו להתאים לי סוגים שונים של עדשות רכות וקשות וגם זה לא עזר. בשנתיים האחרונות לא נבדקתי שוב. אין לי רישיון נהיגה ואני מתקשה במיוחד בעבודה מול מחשב. רציתי לדעת אם קיימים מקרים נוספים של חוסר יכולת לאבחן בעיית ראיה או אם ניתן להפנות אותי לגורם שיכול לעזור.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבחון ראיה ירודה

הוספת תגובה

• אבחון ראיה ירודה - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    29/07/2011

שלום,

מכיוון שרופאים בתחומים שונים לא הצליחו לדבריך לאתר את הסיבה, בקשי הפנייה למרפאות חוץ (עיניים) בבית חולים. שם ישנם מומחים מכל התחומים, כמו גם ציוד אבחון מתקדם.

ללא קשר, אם לא נסית עד כה, פני למכון לראיה לקויה לנסיון התאמת עזרי ראיה. קיימים מספר מכונים כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו