כאבים בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעיניים
    מעיין
    07/08/2011

שלום, בחודשיים האחרונים עקב מחלה ויראלית והיחלשות הגוף הכולל גם התפרצות אלרגיה (לאבק) , הופיע בין היתר גם תסמין של כאבי עיניים (מאחורי העיניים בעיקר שמקרין גם לראש לעיתים), יש תחושה לסירוגין של עיניים כבדות עפעפיים נפוחים ומעין תחושה כאילו העיניים "נתפסות" וקשה להזיז אותן.. בהתייעצויות עם רופא עיניים הוא איבחן חוץ מקוצר ראיה (שכבר ידעתי אני מרכיבה משקפיים) ועין עצלה גם תסמונת של עיניים יבשות ולחמיות מגורות (אבחנה של "לחמית מגורה עם תגובה פפילטית") והורה לי להשתמש בטיפות של דמעות מלאכותיות (נטורל טירס) עפ"י הצורך ובעיקר בשימוש במחשב .. וגם באופטילסט פעמיים ביום. אני משתמשת בשניהם קרוב לחודש כמעט ואמנם יש שיפור מועט והקלה בעיקר בדקות לאחר השימוש בטיפות אך התסמינים עדיין נמשכים.. אני כבר אובדת עצות בנושא, האם לנסות להחליף טיפות? האם להגביר את השימוש בקיימות? האם התסמינים נשמעים קשורים לדלקת הלחמית או לעין היבשה? (חשוב לציין כי עשיתי גם CT מוח והתוצאות יצאו תקינות- במידה ומשהו לא תקין הקשור לעיניים היה קיים זה היה משתקף בסיטי נכון או שיש סיטי מיוחד הקשור לתחום העיניים? )
    אשמח לתשובתכם לשאלותיי ותודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעיניים

הוספת תגובה

• כאבים בעיניים - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    08/08/2011

כדי לענות צריך בדיקת עיניים מקיפה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בעיניים- המשך

מעיין
    08/08/2011

רופא העיניים אצלו הייתי ביצע בדיקה של חדות הראייה כולל התאמת המשקפיים הקיימות ורפרקציה כמו כן בדק גם את הלחמית, הקרנית ,הלחץ בעיניים (14) וכן את הרשתית ותנועות העינים (ALTERNATING EXOTROPIAממצא- ) . הממצאים היו תקינים פרט לעניין העין העצלה ולעניין העין היבשה והלחמית הגרויה... האם על כך מדובר בבדיקה מקיפה או שיש טעם לבקש בדיקה נוספת כלשהי? (האם יש צורך גם בהרחבת אישונים בכדי לקבוע את התשובות לשאלותיי?)

תודה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בעיניים- המשך - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    10/08/2011

זו בדיקה מספקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו