מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת בדחיפות רופא עיניים מומחה אול.ש.12/09/2011
רופאה כמובן ואולי גם אופטומטריסט שעובד ביחד איתם.
יש לי משקפיים לרחוק בלבד.אני רואה טוב מקרוב , אבל אני רוצה להתאים מולטיפוקל למיקוד מקרוב. אני רוצה בנוסף תיקוני פריזמות גם, כי לפני הרבה שנים נספגה לי רקמת השומן המגינה על העין ונהיתה לי צניחת עפעף מדומה וגם צניחת אישון מדומה בחלק מהמבטים וגם כאשר אני מתמקדת בעין הזאת יש פזילה מדומה החוצה דווקא של העין שלא נפגעה. לסיכום יש לי בעיה בתנועות העיניים בגלל ספיגת רקמת השומן. אי אפשר לתקן את זה בניתוח ולא בהשתלת שומן כי זה יפגע לי בראיה שהיא טובה בשתי העיניים. אני לא מסוגלת להסביר את זה ונמאס לי להסביר את זה. אני חייבת משקפיים שיעשו את העבודה בשבילי ויהיו גם עם הגנה מהשמש כדי שאוכל ללכת אין כל הזמן ולא אצטרך להחליף למשקפי שמש. אשמח אם תתנו לי את סוג רופא העיניים שאני צריכה ללכת אליו כדי שיתאים לי את המרשם למשקפיים ואשמח אם תתאימו לי רופא עיניים מומחה או רופאת עינים או סוג של רופא עיניים וגם מקום שיש בו גם רופאי עיניים וגם אופטומטריסטים. יש לי גם סחרחורות מבעיות המיקוד ומזה שאני נעה בין אי שימוש במשקפיים, במיוחד לקרוב, לבין שימוש במשקפיים לראיה מרחוק לבין שימוש במשקפי שמש. אני לא מצליחה להסביר את עצמי טוב בעל פה בדרך כלל ואני רוצה משקפיים שיפתרו אותי מכל הבעיות. אני רוצה גם שהם יהיו במסגרת שתתאים ותתאים לנפיחות הקלה שיש לי מהמכה-כפי שאמר לי ד"ר הרטמן שהייתי אצלו לפני שנתיים ונתן לי את המשקפיים לרחוק, או שזה משבר דחוס בארובת העין/גולגולת שזה מה שמשתמע ממסמכים מהחודש הראשון לאחר הפגיעה. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת בדחיפות רופא עיניים מומחה או - תגובה
ד``ר יורם שוחט12/09/2011את צריכה אופטומטריסט.
לא ניתן להמליץ בפורום.
אולי במסגרת מרפאת חוץ של בי"ח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופטומטריסט לא מקבל מרשם מרופא?"
ל.ש.12/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?