דלקת GPC

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת GPC
    אנונימי
    18/09/2011

אני מרכיבה עדשות צבע כבר יותר משנתיים ובשנה האחרונה העדשה התחילה לעלות לי בעין, כל כמה זמן היא עולה לי בכל אחד מהצדדים של העין, לפעמים בצד שמאל ולפעמים בצד ימין.
    קראתי על זה באנטרנט והבנתי שכנראה יש לי דלקת GPC וזה מה שגורם לי לעדשה לעלות בעין.
    הלכתי לרופאת עיניים והיא לא אמרה לי שיש לי את הדלקת הזו אבל היא אמרה לי שיש לי הרבה כלי דם בעין והיא נתנה לי טיפות עיניים והיא אמרה לי לא להרכיב עדשות בכלל.
    לפי מה שקראתי והבנתי ניתן להרכיב עדשות לאחר שמטפלים בדלקת ושהדלקת נעלמת.
    כשהשתמשתי בטיפות המשכתי להרכיב את העדשות ובתקופה שהשתמשתי בטיפות העדשות לא עלו לי בכלל ועכשיו הן שוב חזרו לעלות לי בעין.
    מה אני אמורה לעשות כדי שהדלקת הזאת תיעלם? קראתי גם שברגע שיודעים בוודאות שיש את הדלקת צריך להמנע כמה שיותר מהגורם לדלקת שזה בעצם העדשות.
    אבל אני לא יכולה לוותר על העדשות ויש לזה מלא סיבות :(
    אני רוצה לדעת מס' תשובות לשאלות האם אי אפשר לטפל בדלקת ובאותו זמן גם להרכיב את העדשות? והאם הדלקת האלרגית היא כתוצאה מהעדשות עצמן או מהתמיסה שאיתה אני מנקה את העדשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת GPC

הוספת תגובה

• דלקת GPC - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    18/09/2011

צריך טיפול מתטחם לשבועיים עד חודש בלי הרכבת עדשות ואחרי טיפול בדיקה ואישור להרכבת עדשות מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו