מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודה שחורה בראייהרוית26/10/2011
שלום ,
אבקש חוות דעתכם בנושא .
חודש לאחר ניתוח לאסק אני שמתי לב לנקודה שחוזרה שמופיע במהלך עבודתי אל מול המחשב .
בראייה שתוקנה 3.5 + 1.75 צילנדר ועין שמאל - 3.5 + 2.5 צילנדר .
הניתוח הצליח וראייה שחזרה למעט 6/6 .. אולם לעיטים רואה מטושטש בשל יובש (משתמשת קבוע בטיפות מלאכותיות ).
יחד עם זאת אני רואה בצורה שלא משבשת את אורח החיים ( נהיגה , קראה וכו').
הוסבר לי שלוקח עד 3 חודשים להגיע למצב של ראייה אופטימאלית
ממה זה נובע ? ואיך מטפלים ?
בגיל בת 32
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה שחורה בראייה - תגובה
ד``ר יורם שוחט27/10/2011הנקודה שאת רואה אינה קשורה ללאסק שעברת, ומקורה בזגוגית העין (הג'ל שבתוך העין). פני לרופא עיניים לבדיקה עם הרחבת אישונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , שתי שאלות נוספות
הילה28/10/2011תודה על המענה ,
רוצה לעדכן שאכן נעשתה לי בדיקה ע"י הרחבת האישונים שתוצאתה תקינה .
הוסבר לי לשים לה להבזקים ( במידה והיו).
1 . האם יש קשר לפעילות גופנית ? מניעה של פעילות מסויימת /מאומצת ?
2 . לאלו סימנים / תופעות נוספות עלי לשים לב ?
3 . כל כמה זמן לבצע בדיקה נוספת ?
תודה רבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , שתי שאלות נוספות - תגובה
ד``ר יורם שוחט28/10/2011אין קשר לפעילות גופנית או מאמץ גופני. יחד עם זאת יתכן שפעילויות גופניות מסוימות (בעיקר כאלה הכרוכות בקפיצות או טלטול של הראש) יגרמו ליותר הבזקים. ראית ההבזקים בד"כ נעלמת עם הזמן. רצוי להמנע בינתיים מפעילויות הגורמות להבזקים.
כל שינוי בסימפטומים (החמרה בעצמת ההבזקים או בתדירותם, הופעת "נקודות" חדשות, או כל הפרעה אחרת בראיה או בתחושה) דורש פנייה לבדיקה.
בהעדר תופעות חדשות רצוי להבדק עך פי הוראת הרופא שלך (הוא יקבע את התדירות הרצויה על פי הממצאים בבדיקת העיניים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?