מולטי משקפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מולטי משקפיים
    לירון
    12/11/2011

שלום. אני צריכה משקפיים גם למיקוד מקרוב בגלל גלגלי עיניים(שומן) לא זהים ונטיה לפזילה, גם לתיקון ראיה מרחוק, שזה יש לי, גם עם הגנה מהשמש- יש לי רק משקפי שמש למרחק וזה לא טוב לי לכל המצבים.
    בגלל שאין לי משקפיים כאלה אני נוטה להיות בלי משקפיים בכלל. יש לי חברה שיודעת הרבה דברים על עיניים אבל לא יודעת הכל ואני לא מצליחה להסביר לה שנטיה לפזילה זאת לא פזילה וזה לא השריר ארוך או קצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מולטי משקפיים

הוספת תגובה

• וגם

לירון
    12/11/2011

מיקוד במבט מרחוק שאז יש 2 מצבים תלוי בכיוון שאליו אני מסתכלת וזה רצוני למחצה וזה בגלל שזה קשור לדימום ישן בגלגל העין כתוצאה משבר דחוס בארובה ולא לפזילה. אני עובדת עצות. רופאי עיניים לא רואים כמעט אף פעם את התמונה המלאה ונותנים לי פתרונות חלקיים ואבחנות חלקיות . אני חוששת שאופטומטריסט זה לא מספיק.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך קוראים לעדשות שמתקנות נטיה לפזי

ל
    17/11/2011

לה שאיננה פזילה אמיתית ונוצרת בגלל חוסר איזון בשומן ברקמה או בגלגל בגלל שהיה דימום? היתה גם פזילה אבל היא תוקנה מזמן ממש מעולה והמנתח אפילו כתב שהתוצאה דודמטית טובה אולם קיים pseudoptosis בגלל ספיגת רקמת השומן.אני כלכך מתביישת בזה כל כך הרבה שנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעיתי במילה

ל
    17/11/2011

התוצאה אקומודטית או משהו כזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

לי
    27/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו