הסרת משקפיים לבעלי צילינדר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת משקפיים לבעלי צילינדר
    שיר
    22/11/2011

שלום,

אני לא רואה טוב מרחוק יש לי משקפיים עם מספר 1.75 וצילינדר 1 אינני מרכיבה משקפיים מלבד בנהיגה ובצפייה בטלויזיה. עובדה הפוגעת לי באורך חיים

אני מאוד רוצה לעשות ניתוח להסרת משקפיים ורציתי לדעת האם אנשים בעלי צילינדיר עם מספר לא מאוד גבוה יכולים לעשות ניתוח לייזר? והאם ישנה אפשרות לקבל חומר מטשטש לפני הניתוח (אני מאוד נלחצת בטיפולים רפואיים, מאוד) ואם כן אשמח לקבל המלצה על רופא.

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת משקפיים לבעלי צילינדר - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    23/11/2011

מוזמנת להתקשר אליי אני המנהל הרפואי של רשת קר. 0544964170 אזמין אותך לבדיקה ונראה אם אפשר לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא תקין

אלמוני א
    23/11/2011

שוב פעם לא תקין שרופא שמנהל את הפורום מזמין משתתפים בפורום אליו למרפאה.
    זו לא פעם ראשונה וכנראה לא פעם אחרונה שהוא עושה זאת.
    מפר את החוקים באופן בוטה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת משקפיים לבעלי צילינדר - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    24/11/2011

שלום שיר,

מבחינת המספר והצילינדר אין כל בעיה. דרושה בדיקת התאמה, שבה נבדקים גורמים רבים בנוסף למספר.

לפני הניתוח תוכלי לקבל כדור הרגעה.

אין אפשרות להמליץ על רופא במסגרת הפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דר' שוחט

אלמוני א
    24/11/2011

מדוע אתה בתשובתך כותב שאין אפשרות להמליץ על רופא בפורום ואילו יובל דומינץ ממליץ על עצמו כתשובה לאותה שאלה....ואגב זו לא הפעם הראשונה שכך הוא פועל....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו