ארובת העין פ' מדומה נטיה לפ' פ' אקו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארובת העין פ' מדומה נטיה לפ' פ' אקו
    ל.ש. (ר"ל)
    30/11/2011

מודטיבית אקזוטרופיה. יש לי את כל זה כיי נפגעתי בארובת העין לפני הרבה שנים. עשו לי ניתוח לתיקון פזילה , יש לי משקפיים שמתקנות ראיה למרחק-קוצר ראיה אך אין לי משקפיים שמתקנות את הראיה לקרוב-שם יש לי בעיה במיקוד ואני משתמשת רק בעין ימן או בשתי העיניים, אך יש לי נטיה לפזילה במבט שמאל ומהמרכז שמאלה. בקופת חולים יש לי רק נוירולוג. אני צריכה מרשם לתרופה שלא מסופקת ע"י קופת חולים ואני הולכת היום לנוירולוג של הקופה ופוחדת שהוא יבדוק לי את העיניים וירשום שיש פזילה. החלטתי אחר כך ללכת לרופא עיניים של הקופה שזה דבר שאין לי עדיין בכלל. אני רוצה לדעת איזה משקפיים -עדשות של משקפיים גם מתקנות מה שיש לי גם ממקדות מבט גם נגד שמש כך שאוכל להיות איתן בשמש בלי שיזיקו לי ואיזו מומחיות צריכה להיות לרופא העיניים שאבקש להזמין תור אליו. לרופא המשפחה לי אין תמונה כללית עלי, ולרופאים בקופת חולים יש תמונה חלקית עלי ובעבר קיבלתי כל מיני הבחנות לא מדוייקות ולא נכונות מהם ולכן הלכתי לרופאים פרטיים אבל זה לא נותן תמונה כללית לרופא משדפחה שלי ומאלץ אותי להיות מטוזזת ולשלם לפרטיים ולקבל השערות לא נכונות לאבחנות בקופת חולים נמחק לי קודם הסוף כי נתקע לי המחשב ושחררתי אותו. תודה. דרך אגב רשום רק במסמך מ89 מפרופ' אוליבר ז"ל שניתח אותי פרטי שקיים פסדופטוזיס בגלל ספיגת רקמת השומן של העין ויש לי רק צילום לא ממש טוב של זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשוב-לא קיבלתי תשובה בפורום שאני

פשוש שואל
    05/04/2012

יכולה לעקוב אחריה , ויש לי בעיה ענקית, שחברה שלי, שאבא שלה בזמנו אמר לנו על הפרופסור שניתח אותי, לא מאמינה לי שזאת לא פזילה כי מזמן אמרתי לאמא שלי להסביר לה שנשארה פזילה קטנה שהרופא לא הצליח לתקן ואמא שלי לא זוכרת את זה ולא מתקשרת איתי וחברה שלי לא מאמינה לי שזאת לא פזילה כי אני אומרת לה את זה ואני נפגעתי בראש והיא זוכרת שאמא שלי אמרה לה שנפגעתי במח ואני לא מצליחה לתקשר עם אמא שלי יותר וגם עם חברה שלי יותר. מה להסביר לחברה שלי בשביל שתאמין לי? האם אתה יכול לרשום על השומן בארובת העין שמאחורי גלגל העין , ועל גלגל העין שאני הבנתי שזה כדור וחברה שלי אומרת שזה שטוח, ועל השומן שבעפעף התחתון, שכולם נספגו לי וחברה שלי בטוחה שזה מהנזק המוחי וזה משרירים ולא מאמינה לי שזה לא? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשוב-לא קיבלתי תשובה בפורום שאני

פשוש שואל
    05/04/2012

יכולה לעקוב אחריה , ויש לי בעיה ענקית, שחברה שלי, שאבא שלה בזמנו אמר לנו על הפרופסור שניתח אותי, לא מאמינה לי שזאת לא פזילה כי מזמן אמרתי לאמא שלי להסביר לה שנשארה פזילה קטנה שהרופא לא הצליח לתקן ואמא שלי לא זוכרת את זה ולא מתקשרת איתי וחברה שלי לא מאמינה לי שזאת לא פזילה כי אני אומרת לה את זה ואני נפגעתי בראש והיא זוכרת שאמא שלי אמרה לה שנפגעתי במחואני לא מצליחה לתקשר עם אמא שלי יותר וגם עם חברה שלי יותר. מה להסביר לחברה שלי בשביל שתאמין לי? האם אתה יכול לרשום על השומן בארובת העין מא, ועל גלגל העין ועל השומן שבעפעף התחתון שכולם נספגו לי וחברה שלי בטוחה שזה מהנזק המוחי ולא מאמינה לי שזה לא? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארובת העין פ' מדומה נטיה לפ' פ' אקו - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    08/04/2012

כדי להחליט מה לעשות צריך בדיקת עיניים מקיפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בדיקה כזאת צריכה לכלול ואיפה אפש

פשוש שואל
    11/04/2012

ר לעשות אותה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בדיקה כזאת צריכה לכלול ואיפה אפש - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    13/04/2012

קודם כל בדיקת עיניים רגילה ולפי הממצאים מתקדמים לבדיקות נוספות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה

פשוש שואל
    11/05/2012

מה כוללת בדיקת עיניים רגילה? מה עוד יכולים לבדוק אחר כך? מה יכולה לכלול בדיקת עינים מקיפה?
    יש 2 אפשריות-או שנספגה רקמת השומן כפי שכתב פרופ' אוליבר כשציין שקיים pseudoptosis, או שצנחה לי רקמה לסינוס מקסילרי או לסינוס אחר.
    מהם כל סוגי השברים בארובת העין? אין לי המון מסמכים ישנים ובדיקות ישנות.
    מה האפשרויות לתיקון מצב כזה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשו לי בדיקות עיניים מקיפות אבל לא

פשוש הבית
    17/06/2012

ברצף. רופאה אחת כתבה strabismus אבל יכול להיות שהיא הסתמכה רק על הראיה שלה והבדיקות כיוונים. רופא עיניים שניתח אותי ב89 כתב צניחת עפעף מדומה בגלל ספיגת רקמת שומן רופא אחר אמר שזאת לא צניחת עפעף אלא התרחבות של תאים בעפעף. יכול להיות שזה משנת 89 התכוון לעפעף התחתון ששם זה לא מורגש. כתבו לי כבר שזאת נטיה לפזילה וכתבו פזילה מדומה והסבירו לי בפורום ששניהם זאת לא פזילה. נבדקתי אצל רופאים וניתוחים יהרסו לי את הראיה בעין או יחמירו את הפזילה. אני מאמינה שאם נספגה רקמת שומן העפעף נספגה גם רקמת שומן בארובה מאחורי גלגל-כדור העין שמלא בזגוגית וזה מה שמדמה לפזילה. אני נוכחתי שאני לא מסוגלת להסביר את עצמי נכון ואין לי רצף מסמכים שיכול להסביר את זה. תנועות העיניים שלי תואמות ויכולה להיות גם אי תאימות הכל תלוי במיזוג המבט ובכיוון ובתיאום. אני שואלת איזה תיקון אופטי+הגנה כלשהי מהשמש לעיני הכחולות ירוקות יכול לא לאפשר לפזילה המדומה להתבטא, ואצל מי אני יכולה לארגן אותו מבחינת תת התמחות ברפואת עיניים או אופטומטריה. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה

פשוש שואל
    10/07/2012

לעשות בדיקת עינים רגילה ושישלחו אותי אחר כך לבדיקות נוספות? כולם, בפרט בקופת חולים רשמו רק ממצאים ומזמן אני לא אצל רופאי עיניים, ויש לי חברה שרואה וזוכרת שיש לי פזילה, ולא מאמינה לי שזאת לא פזילה, ואמרו לי כבר שאי אפשר לתקן את זה בניתוח _נספגה רקמת שומן בארובת העין) אבל זה לא מתועד טוב בשום מקום כי את הניתוח עשו לי פרטי.יש לי אישון שלפעמים יורד למטה ויש לי בעין שמאל שאם אני מסתכלת שמאלה שמאלה אז ההאישון מסתכל יותר שמאלה מהאישון בעין ימין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצל מי לעשות בדיקת עיניים רגילה?

פשוש שואל
    12/09/2012

ויכול להפנות אותי לבדיקות נוספות לפי הממצאים? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו