יובש בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בעין
    בלה אלוני
    04/12/2011

לפני כ 5 שנים התחיל היובש בעין ימין שלי כתוצאה מתנאי עבודה ירודים - עבודה של שעות מול מחשב, ריבוי אורות ניאון, יובש ומזגן במשרד. הלכתי למיטב הרופאים ועשיתי בדיקות לחץ, שדה ראיה וכד', ובסוף אותה דיאגנוזה - יובש. היתר תקין. לאחרונה, הוספתי טיפות חדשות ואני מרגישה שהן הרעו את המצב. הייתכן? ואיך אפשר לתקן את הנזק. ברצוני לציין שעברתי ניתוחי לייזר בזמנו, שנת 1992, ואף שנים הרכבתי עדשות, אך עד לתעסוקה האחרונה, הכל היה תקין. היו לי מספרים מאוד גבוהים והצליחו יפה מאוד להורידם. איזה פתרון יש חוץ מטיפות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בעין

הוספת תגובה

• יובש בעין - תגובה

ד''ר יובל דומניץ
    04/12/2011

יש מספר אפשרויות הרבה מעבר לטיפות ליובש. אך צריך בדיקה מקיפה ואז טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד על יובש

עינת
    08/12/2011

שלום רב! מומלץ מאד לעשות כל 15-20 דקות הפסקה בעבודה מול מחשב ולעפעף. העפעוף עוזר לפעילות תקינה של מערכת הדמעות שתפקידה ללחלח את העין ולמנוע יובש. בברכה עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו